Joker nem akarlak megbántani, de irtó nagy hülyeséget írtál.
A mért adatokat megjelenítheti a gép (nem tudom,de szerintem ekkor lefuttatja a CPU,tekintve,hogy valamilyen programnak érzékelnie kell), viszont abban az esetben, ha közvetlen 1 háttértárra írja, akkor csak az adatot tárolja.
Wifi/Mobilhálózat: Elhiszem, hogy az antiszoc mobilface korszakban élünk, de még mindig egy KATONAI, FELDERÍTŐ gép rendszeréről beszélünk, valószínűleg minél kevesebb dolgot akar a föld felé sugározni, a Vezeték nélküli hálózatokat nem csak zavarni meg feltörni,hanem védeni is lehet. Mondjuk például azzal,hogy csak biztonságos területen kapcsold be. Aztán jöhet az,hogy rejtetté teszed, ekkor csak direkt kereséssel tudnak rácsatlakozni (nem jeleníti meg az elérhető "wifik" listáján), ezt még lehet azzal fokozni,hogy MAC címekre szűrsz rá, így csak az engedélyezett gépek tudnak csatlakozni a hálózatra és ezután jönnek csak a jelszavak/kódolások, amik 128 bittől kezdődnek katonai szinten (nem fogod feltörni egy könnyen),ezen kívül a karakterkódolást is tudod állítani (milyen nyelv abc-jét használja). Ez csak 1 rohadt civil felhasználásra készült védelem, a nagyobb vállaltoknál meg bankoknál elég durva rendszerek vannak... akkor gondold ez az USA-nál.
A vírusokról meg annyit,hogy nem olyan egyszerű egy újat írni, mert nem egy format c-t kell írni... szerintem ilyenekkel max Kína és az NSA foglalkozik. Mellesleg a vírus és kémprogramvédelem alapból bejelezne szerintem.
De valószínű,hogy a gépnek saját szervere van ami feldolgozza a mért adatokat és tárolja, amihez te kívülről nem igazán fogsz hozzájutni.
A tárolásról meg annyit,hogy a számítógép nem hülye, ha csak 1 kb-os fájl mögött látnák az emberek,hogy milyen kód van mögötte...
A számítógép a 2-es számrendszert használja (Neumann elv!), ami kezdetben a memória táblán jelezte,hogy hol van feszültség.
Mellesleg a számítógépet a 4 ! matematikai alapműveletre tanították meg és azokat használja,csak jóval gyorsabban és pontosabban,mint te. Az informatikánál a legnagyobb kockázati tényező, az ember.
Ja igen és a lefüstölés ellen van védelem, valószínű azonnal leállítaná az alkalmazást.