silurusglanis
Akkor kiírom ide amit wolframnak küldtem.
Van egy Haix P10-em és úgy szar ahogy van!Nekem még a Tisza Általános bakancs sem törte fel a lábam de ez már kétszer is pedig csak a laktanyában használom amikor nem nagyon van meló...Azt kell tudni a Haixról,hogy ez egy prémium bakancsokat gyártó német cég de azok a Haixok amiket a Honvédség vásárol nem német hanem horvát gyártásúak és nagyon szarok,emiatt én azt tudom mondani,hogy ha egy eredeti német gyártásút tudsz vásárolni akkor az lehet,hogy jó lesz(semmilyen német haxal nincs tapasztatom) de a horvátot még megnézni sem szabad!
Black Ops
Mennyország...
Négy éve van meg és most néz ki úgy,hogy kukázni kell mert egy lőtértűz oltás alkalmával elvált a talpa és nem lehet megvarratni mert akkor átszúrnák a membránt és oda lenne a vízállóság(ami nem azt jelenti,hogy nem ázik be hanem azt,hogy nagyon jól bírja a vizet)ragasztani meg nincs értelme mert 3 hét alatt elengedi a ragasztás.
Amire érdemes odafigyelni az a bőr részek ápolása mert az enyém erősen kirepedezett bár nem egy olyan alakalom volt amikor a Holt-Tisza után ment a radiátorra és másnap megint a Holt-Tisza következett szóval nekem nem mindig volt lehetőségem megfelelően ápolni!Ami még fontos az az,hogy a két bakancs nem ugyan arra van mert a BlackOps inkább taktikai bakancs a P10 pedig olyan mindenes ennek ellenére a 70km-es Bocskai-portya alatt a Haix P6(a talpa gyakorlatilag és a felsőrész is tök ugyan az mint a P10-nek csak a P6 nem teljesen bőr)nem csak ronggyá törte a lábam hanem úgy elnyomta,hogy 2 hónapig a nagylábujjam zsibbadt ha 5 percnél többet álltam egy helyben és másnap alig tudtam talpra állni.Ellenben a 4 éves félig rom BlackOps a 65-km-es Hősök Vére emléktúrán(Pilis) alig alig törte fel a lábam és ennyi,más nap alig-alig éreztem az előző napi menetet.Ami miatt még szívem csücske a BlackOps az az,hogy egy teljes keresztszalag-szakadás után ha bármit felvettem és futottam benne betonon másnap bedagadt a műtött térdem de a BlackOps után soha nem fordult ez elő!
Összességében én azt mondom,hogy Black Ops de a bakancs az tipikusan személyes preferencia kérdése.például nekem széles a lábfejem ezért a BlackOps sokkal ideálisabb mint a szűk P10.
Amúgy ha engem kérdezel ADIDAS GSG9 3-at vagy 2-t veszel mint én attól függően,hogy fekete vagy desert kell
Az,hogy nem törte még fel semmi a lábam az laktanyai használat esetén értendő.
Itt van pár kép a romos társamról(azért nincs megtakarítva mert eddig csak a feledékenységem mentette meg a kukától)!
Ebben az állapotban mentem vele 65km-et a Pilisben...