P
Pogány
Guest
A micsoda?Ezaz, nyaljátok csak a szélsőjobbos csőcselék seggét.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A micsoda?Ezaz, nyaljátok csak a szélsőjobbos csőcselék seggét.
Miközben időről-időre beszámolunk az "újeurópai" agysebészek műtéteiről, azért megállapíthatjuk, hogy a Mária Terézia és a két Tisza által befogadott dél-ázsiai ómigránsaink sem akarnak lemaradni a versenyben.
Te tuti nem vagy százas…Úgy tűnik sikerült döntő csapást mérnünk a woke degeneráltak bűnöző hálózatára!
![]()
„Eljutottam arra a pontra, hogy inkább öngyilkos leszek” – egy letartóztatás miatt került bajba több ezer magyar transznemű ellátása
Letartóztatták azt a kiskunhalasi orvost, aki kulcsszerepet játszott a transzneműek magyarországi ellátásában. Olyan emberek maradtak így gyógyszer és segítség nélkül, akik egy hormonterápia közepén állnak, és életük végéig rászorulnak a készítményekre. Egykori pácienseivel beszélgettünk.m.hvg.hu
Nem a magukat nőnek képzelő férfiakra gondoltál véletlenül?Te tuti nem vagy százas…
Nem.Nem a magukat nőnek képzelő férfiakra gondoltál véletlenül?![]()
A normális ember.Nem.
Ha valaki úgy érzi jól magát, akkor ki vagyok én, hogy meggátoljam benne?
Van, akinek az a normális, hogy az apa férfi, az anya nő.A normális ember.
Vége a világnak, amikor "elfogadtuk". A többség visszatért a hatalomba és megmondja mi elfogadható. Vége a wokénak, hogy bármilyen kisebbséget tolerálni kellett.Van, akinek az a normális, hogy az apa férfi, az anya nő.
Én meg elfogadom, hogy két azonos nemű ember is maximálisan el tudja látni bármelyik szerepkört. Ugyanígy elfogadom, hogy valaki úgy érzi, rossz testbe született.
Attól még, mert te, én vagy bárki más nem tudja ebbe beleképzelni magát, a transzneműek ugyanolyan normális emberek, mint bármelyik másik ember - függetlenül attól, hogy te ezzel vitába szállsz.
Utóvédharcok. Kábé le kell szrni.Addig is egy kis olvasnivaló:
![]()
Az Európai Unió Bírósága védheti meg a transz embereket Magyarországon
A nálunk élő transzneműek sokszor az átlagember számára felfoghatatlan mértékű, napi szintű megaláztatással szembesülnek a mindennapok során. Március 13-án az Európai Unió Bírósága véget vethet az áldatlan állapotnak, de kérdés, hogyan reagál majd a magyar kormány.qubit.hu
Na pont az ilyen agyament gondolataid miatt mondtam ezt:Vége a világnak, amikor "elfogadtuk". A többség visszatért a hatalomba és megmondja mi elfogadható. Vége a wokénak, hogy bármilyen kisebbséget tolerálni kellett.
A többségnek van megmondani hogy élj, hogy nézz ki, miben higgyél. Ha pedig nem teszed, akkor a többség nef fog kérlelni: büntetni fog.
Utóvédharcok. Kábé le kell szrni.
Te tuti nem vagy százas…
Ez a valóság, amit meg kell szoknod. Nehéz lesz nyilván, de a liberalizmus nem fog feltámadni. Akármilyen lesz az új világ egyvalami biztos: a normák visszatértek.Na pont az ilyen agyament gondolataid miatt mondtam ezt:
Már sokszor megfogadtam, hogy nem vitatkozom veled, mert ez mindig olyan, mint galambbal sakkozni. De tényleg én vagyok a hülye, hogy belemegyek, mert téged semmilyen érvvel nem lehet meggyőzni...Ez a valóság, amit meg kell szoknod. Nehéz lesz nyilván, de a liberalizmus nem fog feltámadni. Akármilyen lesz az új világ egyvalami biztos: a normák visszatértek.
Mikor érveltél? Van egy ósdi ideológiai alapvetésed, a történelem meg elzúgott melletted. Halló, ez a XXI. század!Már sokszor megfogadtam, hogy nem vitatkozom veled, mert ez mindig olyan, mint galambbal sakkozni. De tényleg én vagyok a hülye, hogy belemegyek, mert téged semmilyen érvvel nem lehet meggyőzni...
Tudod mit, igazad van........Mikor érveltél? Van egy ósdi ideológiai alapvetésed, a történelem meg elzúgott melletted. Halló, ez a XXI. század!
Ez a valóság, amit meg kell szoknod. Nehéz lesz nyilván, de a liberalizmus nem fog feltámadni. Akármilyen lesz az új világ egyvalami biztos: a normák visszatértek.
Ugyanígy elfogadom, hogy valaki úgy érzi, rossz testbe született.
Attól még, mert te, én vagy bárki más nem tudja ebbe beleképzelni magát, a transzneműek ugyanolyan normális emberek, mint bármelyik másik ember - függetlenül attól, hogy te ezzel vitába szállsz.
Az anorexiás is normális ember, de attól még nem normális dolog támogatni a testkép-zavarát.Van, akinek az a normális, hogy az apa férfi, az anya nő.
Én meg elfogadom, hogy két azonos nemű ember is maximálisan el tudja látni bármelyik szerepkört. Ugyanígy elfogadom, hogy valaki úgy érzi, rossz testbe született.
Addig is egy kis olvasnivaló:
![]()
Az Európai Unió Bírósága védheti meg a transz embereket Magyarországon
A nálunk élő transzneműek sokszor az átlagember számára felfoghatatlan mértékű, napi szintű megaláztatással szembesülnek a mindennapok során. Március 13-án az Európai Unió Bírósága véget vethet az áldatlan állapotnak, de kérdés, hogyan reagál majd a magyar kormány.qubit.hu
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..