Hogy lenne normális? Súlyos pszichés zavarok egyik tünete az anorexia.Az anorexiás is normális ember, de attól még nem normális dolog támogatni a testkép-zavarát.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hogy lenne normális? Súlyos pszichés zavarok egyik tünete az anorexia.Az anorexiás is normális ember, de attól még nem normális dolog támogatni a testkép-zavarát.
Úgy értve, hogy nem untermensch. Segíteni kell rajta, és nem úgy, hogy bólogatsz.Hogy lenne normális? Súlyos pszichés zavarok egyik tünete az anorexia.
Persze, gyógykezelni kell az abnormalitását és nem támogatni benne, meg jogának tekinteni és nyomorúságos állapotában elfogadni!Úgy értve, hogy nem untermensch. Segíteni kell rajta, és nem úgy, hogy bólogatsz.
Volt kb.10 jó éved...most legalább100 rossz jön ebben a tekintetben...Én meg elfogadom, hogy két azonos nemű ember is maximálisan el tudja látni bármelyik szerepkört. Ugyanígy elfogadom, hogy valaki úgy érzi, rossz testbe született.
Nekem 16-17 evesen az orvos azt mondta anorexias vagyok mar akkor is 180+cm voltam es most kapaszkodj meg akkor voltak 39,5kg pedig ettem rendesen.Hogy lenne normális? Súlyos pszichés zavarok egyik tünete az anorexia.
Tulajdonképpen a testkép-zavar az, amikor a delikvens kövérnek látja magát (a normál, sőt vékony testalkat ellenére), és ezen próbál "segíteni", pl hánytatással, nem evéssel, kalória-számolgatással stb. Szóval ha egy orvos hashajtót írna fel valakinek, aki a fenti testkép-zavarban szenved, tuti megbüntetnék. És nem védekezhetne azzal, hogy hátdehát a betegnek segít, meg hogy ha nem ad neki, akkor majd szegény öngyilkos lesz.Nekem 16-17 evesen az orvos azt mondta anorexias vagyok mar akkor is 180+cm voltam es most kapaszkodj meg akkor voltak 39,5kg pedig ettem rendesen.
Aztan mikor elkezdtem sulyzos edzest es ugyanugy kajaltam mint eddig hopp jott az izom most 80kg vagyok izmos.
Szoval nem feltetlen pszihes is lehet anoriax vagy ahhoz kozeli allapotban itt ami a kulonbseget teszi hogy akar ellene tenni vagy nem.
Indul a Bűnvadászat: Majdnem megkéseltek minket!
Azért nincs megengedve a polgárok között az önbíráskodás, mivel hamar lincselésbe hajlik és ami mégrosszabb, hogy nem oldja meg a bűnözés problémáját, sőt tetőzi azt. Az egyetlen, amit tehetsz az az önvédelem.A magyar állam a bűnözés minden formáját eltűri vagy támogatja. Egyet kivéve. A tisztességes állampolgárok önszerveződését és önbíráskodását. Ugyan ez egy igen hatékony dolog, és jól rámutat arra, hogy milyen impotens bűnpártoló banda az állam. Szóval ezt nem fogják eltűrni.
A fél Btk. eszembe jutott a videó láttán...
Önbíráskodás, közbiztonsági tevékenység jogellenes szervezése, garázdaság...Persze, akik a bűnözők pártján állnak azoknak nyilván ilyenkor a fél Btk. jut az eszébe, a tisztességes magyar emberek pedig örülnek, ha valaki tesz a bűnözés ellen.
Önbíráskodás, közbiztonsági tevékenység jogellenes szervezése, garázdaság...
A jog érvényesítésének nem ez az eszköze, legfeljebb a mihazánk szavazók körében.
Ha a "tisztességes magyar ember" kitétel egy idegengyűlölő, rasszista, önbíráskodó csőcseléket takar, akkor nem szeretnék ehhez a társasághoz tartozni.
Sajna az önvédelem is tilos, mert ugye az a rendőrség feladata. Csak épp lehetetlen vállalkozás mindenki mindenhol megvédeni a másiktól.
Azért itt erősen meg van kötve a védekező keze... amúgy mi az, hogy ijedtség vagy menthető felindulás? Teljesen szubjektív a döntés a bíróság részéről. A jogilag teljesen képzetlen véleményem szerint.A jogos védelem
21. § Nem büntetendő annak a cselekménye, aki a saját, illetve a mások személye vagy javai elleni jogtalan támadás megelőzése céljából telepített, az élet kioltására nem alkalmas védelmi eszközzel a jogtalan támadónak sérelmet okoz, feltéve, hogy a védekező mindent megtett, ami az adott helyzetben elvárható annak érdekében, hogy az általa telepített védelmi eszköz ne okozzon sérelmet.
22. § (1) Nem büntetendő az a cselekmény, amely a saját, illetve más vagy mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetve ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához szükséges.
(2) A jogtalan támadást úgy kell tekinteni, mintha az a védekező életének kioltására is irányult volna, ha
a) azt személy ellen
aa) éjjel,
ab) fegyveresen,
ac) felfegyverkezve vagy
ad) csoportosan
követik el,
b) az a lakásba
ba) éjjel,
bb) fegyveresen,
bc) felfegyverkezve vagy
bd) csoportosan
történő jogtalan behatolás, vagy
c) az a lakáshoz tartozó bekerített helyre fegyveresen történő jogtalan behatolás.
(3) Nem büntethető, aki az elhárítás szükséges mértékét ijedtségből vagy menthető felindulásból lépi túl.
(4) A megtámadott nem köteles kitérni a jogtalan támadás elől.
Itt van kerekperec a most hatályos büntető törvénykönyvből
Amilyen súlyos a helyzet sok helyen, nem értem mi baj a lincseléssel!Azért nincs megengedve a polgárok között az önbíráskodás, mivel hamar lincselésbe hajlik és ami mégrosszabb, hogy nem oldja meg a bűnözés problémáját, sőt tetőzi azt. Az egyetlen, amit tehetsz az az önvédelem.
A legfőbb probléma (az erkölcsösségen kívül), hogy nem hatékony.Amilyen súlyos a helyzet sok helyen, nem értem mi baj a lincseléssel!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..