Tegnap jelentették be, hogy a szlovák SIAF online lesz, pedig szurkoltam hátha megrendezik (addig még hónapok vannak hátra). Tud esetleg valaki a közelben olyan repülőnapról, amit várhatóan megrendeznek? Vagy például a szegedi repülőnap várható sorsáról?
Elárulok neked valamit. Ez még csak nem is modell, hanem csak egy modell-szimulátor PC játék.Semmi dübörgés meg forszázs, nem is igazi "csak" modell, de nekem nagyon tetszik:
De ügyes trükkfelvételnek tűnik, mert mintha Google maps képpel együtt lenne összevágva a szimulátorból származó felvétel.Elárulok neked valamit. Ez még csak nem is modell, hanem csak egy modell-szimulátor PC játék.
Az a neve, hogy RealFlight:
Lehet, nem értek hozzá, sose játszottam semmilyen szimulátoron, gyanúsElárulok neked valamit. Ez még csak nem is modell, hanem csak egy modell-szimulátor PC játék.
Az a neve, hogy RealFlight:
Nevetni fogsz. A Falcon 4.0 leszármazottak egyikéhez úgy 5 éve egyesek hiányolták, hogy a játék miért nem modellezni az ACMI rendszert.Amúgy elég furcsa dolog, hogy létezik egy az igaziakat modellező RC gépeket szimuláló program. A következő majd az lesz, hogy egy RC modelleket szimuláló programmal a számítógépén játszó egyént kell egy szimulátorban irányítani.