ugye ez most vicc?!?Nekem volt mikor hallgattam/olvastam mit nyomtak be es mi maradt ki.
Elegge nyugodt ember vagyok csak neha akarok verekedni az utcan random de ezek a hirek ugy felbasztak hogy muszaj volt otthon megvernem a csaladot utana.

ugye ez most vicc?!?Nekem volt mikor hallgattam/olvastam mit nyomtak be es mi maradt ki.
Elegge nyugodt ember vagyok csak neha akarok verekedni az utcan random de ezek a hirek ugy felbasztak hogy muszaj volt otthon megvernem a csaladot utana.

Na, azért!Szarkazmust es poent irnek fel neki elso sorban mint szedendo vitamin![]()

Igenugye ez most vicc?!?![]()

Tehát nem "basztak fel" a "hirek"...

Akár még az is elhangzott, hogy "jaj, ne már! 200 tankra számítottam 100 helyett...meg mi ez a plusz két század Gripen, hármat vártam!"De az nagyon…

Vagy ez lesz bobo jovoltabolHáát ez nagyon valószínűtlen vétel lenne...
Ha lesz valami 8x8, akkor sztem első sorban török. Ha az nem SAFE-lehető még helyben gyártva sem, akkor cseh vagy német...
Ezt VBCI-t amúgy senki sem vette meg a franciákon kívül - valszeg van vele valami probléma...

Ez milyen fajta? Gidrán?Vagy ez lesz bobo jovoltabol
![]()

Vagy ez lesz bobo jovoltabol
![]()

Nem tudom az ai milyen lovatt vett alapul csak annyit adtam meg lora rakjal egy 25mm-es lovegetEz milyen fajta? Gidrán?![]()

Ez utóbbi nem sikerült neki...Nem tudom az ai milyen lovatt vett alapul csak annyit adtam meg lora rakjal egy 25mm-es loveget![]()

Legalább így lesz bennük távkikapcs-gomb...Az RM vezetője mellett, Bob is tényként kezeli a román LYNX rendelést.
kategóriájában legmodernebb harcjárművet, amely a német Rheinmetall terméke, a Magyar Honvédség elsőként rendszeresítette a világon” – közölte a miniszter, hozzátéve: időközben az olasz és a román hadsereg is emellett az eszköz mellett döntött.
![]()
Az elmúlt ciklusban fejlődött a leglátványosabban a Magyar Honvédség
Az elmúlt négyéves ciklusban fejlődött a leglátványosabban a Magyar Honvédség a rendszerváltozás óta – jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter január 20-án Hódmezővásárhelyen.honvedelem.hu

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..