A bookdepository.com-on néha egész jó akciók vannak, és kevesebb, mint 2 hét alatt ideért a könyv.Ez így nem igazság! Nekem is be kell erősítenem ezen a téren.
A bookdepository.com-on néha egész jó akciók vannak, és kevesebb, mint 2 hét alatt ideért a könyv.Ez így nem igazság! Nekem is be kell erősítenem ezen a téren.
Pár héttel ezelőtt volt lehetőségem kedvezménnyel megrendelni a könyvet, ami ma meg is érkezett, az első 94 oldal (a 400-ból !) csak a MiG 1.44-ről, és a Szu-47-ről szól, és valóban elég sok érdekesség van benne,
Tényleg nagyon jó, rendkívül sok érdekességet lehet benne találni, amikre még lehet, hogy hivatkozni fogok a későbbiekben.Nagyon jo a konyv, ajanlani tudom mindenkinek. En az amazonrol rendeltem meg £28 volt.
Kopogtak?Tényleg nagyon jó, rendkívül sok érdekességet lehet benne találni, amikre még lehet, hogy hivatkozni fogok a későbbiekben.
A MiG 1.44-et, és a Szu-47-et bemutató résszel kapcsolatban egy kicsit felemásak az érzéseim. Az látszik, hogy valamilyen szintű hozzáférést kapott az anyagokhoz, így például leírja azt is, hogy

A lehető legjobb helyen nyomhattam rá valamire, és a szerkesztési limitből is kifutottamKopogtak?![]()

...mekkora az egyes felhasznált kompozit elemek súlya tized kg-ra (!) pontosan megadva, de a gép tényleges méreteiről már csak feltételezésekkel él.Tényleg nagyon jó, rendkívül sok érdekességet lehet benne találni, amikre még lehet, hogy hivatkozni fogok a későbbiekben.
A MiG 1.44-et, és a Szu-47-et bemutató résszel kapcsolatban egy kicsit felemásak az érzéseim. Az látszik, hogy valamilyen szintű hozzáférést kapott az anyagokhoz, így például leírja azt is, hogy

Jó volna biztosabbat tudni, de állítólag ezek az első képek a Szu-47-es Berkut kabinjáról:
![]()
![]()
Eszerint oldalsó joystick-es volt ez is.
Vele szemben az An-2-100-as van, ami a 2019-es MAKS-on szintén a sor végén volt, így tényleg ennek a kabinja lehet:Jó volna biztosabbat tudni, de állítólag ezek az első képek a Szu-47-es Berkut kabinjáról:
Még a szárnya is felhajtható volt.Furcsa műszerfala van, a "ГАК" felirat pedig még furcsább. "GAK"-Nak az oroszok a haditengerészeti gépek fékhorgát szokták hívni.
Kieg: most visszaolvasva, látom,hogy az egyik hsz-ben meg lett említve, hogy volt fékhorga is. Így már kevésbé fura. meg legalább a videóból is megértettem, hogy miért sasolták olyan intenzíven már az első felszállásánál is a haditengerészeti repülőerők vezérkari tisztjei.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..