Szerintem itthol is le lehetne nyomni a torkunkon. Mert egyébkent mit csinalnank?Azért ehhez kell ám kedves nép töketlensége is, ny európai országokon kívül nem sok helyen lehetne ezt így lenyomni a nép torkán.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem itthol is le lehetne nyomni a torkunkon. Mert egyébkent mit csinalnank?Azért ehhez kell ám kedves nép töketlensége is, ny európai országokon kívül nem sok helyen lehetne ezt így lenyomni a nép torkán.
Azt a svédeknek is tudniuk kell, hogy nem fogunk katonakorú migránsokat befogadni közüllük se. A nőik jöhetnek, majd a magyar férfiak nemzenek nekik gyerekeket, de gyengeszívű, a hazájukat feladó degeneráltak ne akarjanak a mi társadalmunkba integrálódni, ne gyengítsék magukkal a mi népünket, elég hogy a sajátjukat elveszejtették!Évek óta nem olvastam a Zsoca blogját,hová lettek a kommentek?
Azok is rendkívül szórakoztatóak voltak jellemzően.
Értem én,hogy a 70év körüli néni nyugalmat akar, de hol vannak a svéd férfiak,ifjak,bátrak,akik visszatolnák a politikus okat a helyükre,a migrikkel együtt?
Khmm,minden ny európai őslakost mi sem tudunk befogadni,mondjuk a nők,gyerekek jöhetnek,amíg a harcképes férfiak kidekorálják a stokholmi főutcákat a politikusokkal,meg a migrikkel,utána tipli haza,gyerekeket csinálni,pl .
Épp előrehajolnak, széthúzzák és toleránst játszanak.... de hol vannak a svéd férfiak,ifjak,bátrak...
Épp előrehajolnak, széthúzzák és toleránst játszanak.
Azert ezeket a videokat is kesziti valaki. Tehat arrafele is tudni kell hogy valami sem stimmel.Épp előrehajolnak, széthúzzák és toleránst játszanak.
Én azt a felallat hímet sem latom szivesen. Egyebkent vajon mi hogyan viselkednenk hasonló helyzetben?Azt a svédeknek is tudniuk kell, hogy nem fogunk katonakorú migránsokat befogadni közüllük se. A nőik jöhetnek, majd a magyar férfiak nemzenek nekik gyerekeket, de gyengeszívű, a hazájukat feladó degeneráltak ne akarjanak a mi társadalmunkba integrálódni, ne gyengítsék magukkal a mi népünket, elég hogy a sajátjukat elveszejtették!
Előbb fogadnák be egy alulszocializált, de keresztény néger félállat hímet Afrika mélyéről, mint egy degenerált nyugatit, aki meglépett a hazájáért folytatott harc elől. Amely harcnak már a jelen helyzetben is fegyveresnek kellene lennie!
Nézz 1956-os videókat vagy olvass akkori visszaemlékezéseket és meglátod.Én azt a felallat hímet sem latom szivesen. Egyebkent vajon mi hogyan viselkednenk hasonló helyzetben?
Nyilván, csak ugye a mennyiség nem mindegy. Mert ha csak 1000 ember (de oké legyen 10 ezer) van ezzel tisztában Svédországban az annyit ér mint halottnak a csók.Azert ezeket a videokat is kesziti valaki. Tehat arrafele is tudni kell hogy valami sem stimmel.
Én azt a felallat hímet sem latom szivesen. Egyebkent vajon mi hogyan viselkednenk hasonló helyzetben?
Nézz 1956-os videókat vagy olvass akkori visszaemlékezéseket és meglátod.
Rossz irány, nagyon nagyon rossz irány!
Teljesen még van hülyülve a világ?
https://tablet.hvg.hu/velemeny/20190908_Revesz_Folhaborodas_helyett
A belem kifordul a cikk írójának állásfoglalásától. Ha ezen a vonalon indulunk el akkor kb mindenkit sajnálnunk kellene, mert ugye a szadista, nőket erőszakoló sorozatgyilkos sem tehet arról, hogy vágyat érez a gyilkolás iránt, mert hát a körülmények tették ilyenné, és a társadalomnak inkább megértőnek és toleránsnak kell lennie semmint elítélőnek és megbélyegzőnek. Szépen csendben lopakodva próbálják ezek az emberek a társadalomban elültetni azt a gondolatot, hogy a pedofília igazából betegség, mint teszem azt az autizmus és te aki elítéled ezt, igazából te vagy a diszkriminatív, intoleráns és szemét. Komolyan mondom, ezeket az embereket kiraknám egy szigetre aztán építsék fel ott a degenerált beteg kis társadalmukat. Zaklassák szexuálisan egymást, üzekedjenek a saját nemükkel, és utána még zabálják is fel egymást.Rossz irány, nagyon nagyon rossz irány!
Teljesen még van hülyülve a világ?
https://tablet.hvg.hu/velemeny/20190908_Revesz_Folhaborodas_helyett
Svájci hadsereg. Egyre "modernebbek és haladó szelleműek" Alezredes asszonyúr?
Inkább az alatta szolgálóknak lehet nehéz...ő most végre egy boldog nőMost mond, hogy nem szaladnál világgá, ha ez támadna meg....
Fasz kivan...Svájci hadsereg. Egyre "modernebbek és haladó szelleműek" Alezredes asszonyúr?
Háááát...gyorsan előléptetnének ha kint lenneFasz kivan...