Na jó, akkor leszek én az ördög ügyvédje...
Én nem látom olyan nagy problémának a történteket. Nem bántottak senkit, csak egy-két szék bánta a bulit. A többi berendezés sértetlennek tűnik. Két perc sepregetés után már egy átlagos Schönherzes fiúszobának nézne ki. Arra is nagyobb összeget mernék tenni, hogy nem ezek a váll nélküli kockát bontották meg a betont, hanem csak a szoci építészet örökségét csodálhatjuk az omladozó falakban. Kábé 2 kilóból helyre lehet hozni azt is.
2020-ban egy menő villamosmérnök iskola kollégiuma még ott tart, hogy neoncsövekkel világítanak és 4 fiatal felnőttet tömörítenek össze emeletes ágyakon(!) egy ilyen kis szobában... Egy a gitározással be lehet csajozni, de nem ezen a helyen. Semmit nem vesztett a világ, hogy szétcsapta a falon.
Ha visszagondolok az én 20-as éveimre, egyrészt alig emlékszem arra az évtizedre, másrészt csak azért úsztuk meg szabadlábon, mert nem volt kamerás mobiltelefon mindenki kezében, meg meg a tanárok vagy a rendőrök nem akartak olyan miatt büntetni, aminél ők durvábbakat is elkövettek fiatalon.