Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amúgy ezt még poénnak szánták, nem használati utasításnak.
De legalabb szerecsen a baba.
Komolyan....
Illetve ha nem lenne ez önmagában elég egy napra.
Olyan rondák lettek a főszereplők, hogy én biztos nem.Én azt hittem, a meztelenkedés miatt nézik.
Na látod, ennyit fordult a világ!Amúgy ezt még poénnak szánták, nem használati utasításnak.
Yep. Tehát mehet a buzulás, de női mellet villantani tilos. A Netflix mostanra teljesen átment egy woke/progresszív agymosó propaganda csatornába.Nevetséges ...
"A Vaják második évadában már a stábot erősítette az a Lizzy Talbot, aki intimitáskoordinátorként dolgozott A Bridgerton családon, a The Nevers című HBO-sorozaton és a Dexter: New Bloodon is. Vélhetően a szakember közreműködése és a nézők panaszai is közrejátszottak abban a döntésben, hogy a produkció családbarátabbá válik."
A Netflix a nézői panaszok miatt eltünteti a meztelenkedést a Vajákból
Erre aztán senki sem számított.index.hu
Miközben meg tele van a Netflix sokkal durvább sorozatokkal.
Intimitàskoordinátor? Milyen vegzettseg kell ehhez a foglalkozàshoz?Nevetséges ...
"A Vaják második évadában már a stábot erősítette az a Lizzy Talbot, aki intimitáskoordinátorként dolgozott A Bridgerton családon, a The Nevers című HBO-sorozaton és a Dexter: New Bloodon is. Vélhetően a szakember közreműködése és a nézők panaszai is közrejátszottak abban a döntésben, hogy a produkció családbarátabbá válik."
A Netflix a nézői panaszok miatt eltünteti a meztelenkedést a Vajákból
Erre aztán senki sem számított.index.hu
Miközben meg tele van a Netflix sokkal durvább sorozatokkal.
Kipróbáltam 4 hètig a Crown miatt. De lemondtam utàna. TV-t 6 eve nem nézek. Időpocsékolás...Yep. Tehát mehet a buzulás, de női mellet villantani tilos. A Netflix mostanra teljesen átment egy woke/progresszív agymosó propaganda csatornába.
Indián szak.Intimitàskoordinátor? Milyen vegzettseg kell ehhez a foglalkozàshoz?
Yep. Tehát mehet a buzulás, de női mellet villantani tilos. A Netflix mostanra teljesen átment egy woke/progresszív agymosó propaganda csatornába.
Ez is megoldódik.
Laár András odaadja Galla Miklósnak a Karinthy-gyűrűt
Laár András nem ragaszkodik ahhoz, hogy a Karinthy-gyűrű nála legyen, ezért azt Galla Miklósnál fogja tartani – mondta a humorista, és a KFT együttes alapítója a Híradó.hu-nak.Szerdán adták át a ...www.vadhajtasok.hu
Intimitàskoordinátor? Milyen vegzettseg kell ehhez a foglalkozàshoz?
Mostanra? Bruh, a Netflix adaptation évek óta mém.Yep. Tehát mehet a buzulás, de női mellet villantani tilos. A Netflix mostanra teljesen átment egy woke/progresszív agymosó propaganda csatornába.
Ja értem. Tehát ha arra a következtetésre jutok, hogy a gyerekek buzibácsikkal való konfrontáltatása helyes, akkor jól értek hozzá akkor is, ha semmit nem értek.
Nem érted, hogy mivel mucsai talajparaszt vagy, nem értheted a kóser finomrezgéseket! Te füttyösparaszt! Te!Ember. Te tolod de nagyon fullba. Hát mi a jóistenről van szó, ha nem a buzik ovisokra engedéséről az adott témában? Gyerekek ideologizálásáról, szexualizálásáról, lmbtqp+ szervezetek részéről? Mit cáfoltál? Mondd meg nekem, mégis mi a redves amit cáfoltál?
Ha nem nézed, nem támogatod.Yep. Tehát mehet a buzulás, de női mellet villantani tilos. A Netflix mostanra teljesen átment egy woke/progresszív agymosó propaganda csatornába.
Szexofon, oboa, fagott{ang. :bassoon, faggot-k@cs@g, @=ö} zenetábor után swinger PhD (Put all Holes the Dick).Intimitàskoordinátor? Milyen vegzettseg kell ehhez a foglalkozàshoz?
na, láccik hogy ehhez SEM értesz...
A punkok a '80-'90-es években a tiszta anarchista szemlélet mellett nálunk speciálisan antikomcsi irányt követtek, hiszen a fő ellenségük, az Állam, maga is szoci/komcsi vonalat képviselt. A többi irányvonalat nem ismerem, de a punkok antibuzulmánok is voltak, a főváros nyílvános mellékhelységeiben ennek fizikai tanujelét is adták számos alkalommal.Ezek a hirtelen nagyságrenddel megnőtt számú "nemváltók" nyilván 95-99%-ban régen csak emo-k, gothok, punkok stb. lettek volna vagy egyszerűen csak homoszexuálisokként élnének.