Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Prágában nem tudom mennyi az angolulbeszélvalakiakkoregysörértleszopom csaj, de nálunk százalékosan mérhető.
Ha ott is ilyen az arány, akkor azt oldják meg ők, de kurva témában nekünk nem nagyon kéne az ukránokba és románokba beleszállni, mert nem vagyunk lemaradva.
HA kerestek épp angolul beszélek egy sörözőben .... csak az asszonynak ne szóljatokIdeje hazamennem.....
Viszont mehetne a zaporozsnyei prájdra is...ott már komplett búzamezők vannak. Épp betakarítják őket, ha siet még odaér.Ehh, egyelore nem tancolt tangaban. Ez az osszefirkalt polo meg remesen bena, de meg igy is kevesbe kinos, mint mondjuk barmelyik random Jeszi eszmefuttatas...
Prágában nem tudom mennyi az angolulbeszélvalakiakkoregysörértleszopom csaj, de nálunk százalékosan mérhető.
Ha ott is ilyen az arány, akkor azt oldják meg ők, de kurva témában nekünk nem nagyon kéne az ukránokba és románokba beleszállni, mert nem vagyunk lemaradva.
Nekem mondod a kocsimra az van írva ,hogy Villanyszerelő HA fiatal koromban tudtam volna, hogy így kell csajozniNem kell oda külföldiül beszélni, mérnöki belépőkártyám a telefon hátulján van, mivel pont olyan kretén méretben gyártják, hogy nem fér bele az irattartóba.
~2 hete vonaton szemben ülő csaj nagyban olvassa a könyvét mikor elővettem a telót megnézni mi zörgött, csajnak majd kiesett a szeme, úgy próbálta az ujjaim között kibetűzni a cuccot...
Elrakom a telót, erre elkezdi magát legyezni, a KÖNYVVEL, hogy milyen melege van (volt vagy 20 fok), kipattintotta a legfelső gombját és úgy pózolt mint valami fotózáson...
Én meg néztem rá és a jegygyűrűmmel megkocogtattam az ablakot.
Úgyhogy gyorsan visszatért az olvasáshoz.
Csak már kissé lengébben.
Akkor nemNem kell oda külföldiül beszélni, mérnöki belépőkártyám a telefon hátulján van, mivel pont olyan kretén méretben gyártják, hogy nem fér bele az irattartóba.
~2 hete vonaton szemben ülő csaj nagyban olvassa a könyvét mikor elővettem a telót megnézni mi zörgött, csajnak majd kiesett a szeme, úgy próbálta az ujjaim között kibetűzni a cuccot...
Elrakom a telót, erre elkezdi magát legyezni, a KÖNYVVEL, hogy milyen melege van (volt vagy 20 fok), kipattintotta a legfelső gombját és úgy pózolt mint valami fotózáson...
HA kerestek épp angolul beszélek egy sörözőben .... csak az asszonynak ne szóljatok
Nem kell oda külföldiül beszélni, mérnöki belépőkártyám a telefon hátulján van, mivel pont olyan kretén méretben gyártják, hogy nem fér bele az irattartóba.
Én ha egy Trabant kulccsal a kezemben közeledek feltünően csinos hölgyekhez,azok akkor is sexuális izgalomba jönnek,ha csak elsétálok mellettük,és rögtön illetlen ajánlatokat kapok tőlük.
Nyomi kockák....
Mondjuk Trabant kulcsra én is ráizgulnék. Főleg ha kiskacsakék a hozzá tartozó jármű.
Hozzátenném, Tatabánya környékén elég sok a "copperdigger" nőszemély, aki némi kényelemért bármire képes, havert anno vonat wc-jében lecuppantotta a csaj abban a reményben, hogy nála lakhat ha összejönnek.
Nem kell oda külföldiül beszélni, mérnöki belépőkártyám a telefon hátulján van, mivel pont olyan kretén méretben gyártják, hogy nem fér bele az irattartóba.
Hiába, a MÁV vonzereje ellenállhatatlan.
Az alábbi cikk fényében sem meglepő:Olyan nagyon nem kell átvernie senkit ott, tekintve, hogy egész Európában román és ukrán qrvákkal van tele minden bordély meg mulatónegyed 30 éve...
Ezt honnan tudod? :OPrágában nem tudom mennyi az angolulbeszélvalakiakkoregysörértleszopom csaj, de nálunk százalékosan mérhető.
Most komolyan elmerülünk itt a csajozós sztorikban és ezzel kell előjönni
Hiába, a MÁV vonzereje ellenállhatatlan.