miközben a Fidesz: ne használja a cigány bűnözés szót a parlamentben mert lesz ejnye-bejnye
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Több tévedés is van a posztban:
miközben a Fidesz: ne használja a cigány bűnözés szót a parlamentben mert lesz ejnye-bejnye
Tyúkja válogatja.Több tévedés is van a posztban:
1. Nem Mátyás, neki ezek a törvényei a korszakban elég liberálisnak számítottak. Szent László.
2. Az értékhatár egy tyúk ára volt. Na most egy napszemüveg, ha nem a leggagyibb szutyok, több mint egy tyúk. Azaz nem kézlevágásról beszélünk, hanem akasztásról.
A kormány átvette a Mi Hazánk Ifjainak javaslatát
Ingyenes lehet a fiatalok jogosítványszerzése.magyarjelen.hu
és aki nem 20 év alatti az mehet szopni. kösz
Szerintem meg mindenki maga döntse el. Téged ez meg mit zavar?Azért nem volt teljesen eredménytelen az utóbbi 5 év lbmtq,buzilobbija,nekem úgy tűnik, a nyugati fiatalok már természetesnek veszik,hogy nem akar mindenki bináris nemű lenni, hanem bárki lehet bármi,aminek azonosítja magát, katasztrófa.
Nem először írsz hülyeséget. A természet már eldöntötte, kurva egyszerű a téma és bináris a dolog, van vagy nincs Y kromoszómája, ez alapján férfi vagy nő. A többi csak elmebetegség meg annak promoválása.Szerintem meg mindenki maga döntse el. Téged ez meg mit zavar?
Nem először írsz hülyeséget. A természet már eldöntötte, kurva egyszerű a téma és bináris a dolog, van vagy nincs Y kromoszómája, ez alapján férfi vagy nő. A többi csak elmebetegség meg annak promoválása.
Hupililát hánytam ettől az idiotisztikus videótól !Azért nem volt teljesen eredménytelen az utóbbi 5 év lbmtq,buzilobbija,nekem úgy tűnik, a nyugati fiatalok már természetesnek veszik,hogy nem akar mindenki bináris nemű lenni, hanem bárki lehet bármi,aminek azonosítja magát, katasztrófa.
Az a baj nem maguk döntik el. Ma minden trendi, felszínen maradó akaró qrva megnyomorítja a gyerekét. Sokan már a gyereket is úgy veszik mint a kocsit.Szerintem meg mindenki maga döntse el. Téged ez meg mit zavar?
Szerintem a fárasztósága mellett érdekes is. A két csaj, h a nő az, akinek XX kromoszómája van. Én: ezek kelet-európaiak (Ezek a mieink!). Tesóm: nem, mert azt mondják, h a transzok is nők, csak nem ugyanolyanok. Én: kelet-európaiak, a kérdésből ("akkor a transz nők nem nők") tudták, h mi az elvárás. Telex: Honnan jöttetek? A csajok: Románia.Hupililát hánytam ettől az idiotisztikus videótól !
Szerintem meg mindenki maga döntse el. Téged ez meg mit zavar?
MI-generált influenszer képe alá posztol rajongói üzenetet a MI… a GDP meg csak pörög!Ribapokalipszis