Társadalmi folyamatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Status
Not open for further replies.

Centquri prime

Well-Known Member
2021. december 22.
4 818
24 182
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

miközben a Fidesz: ne használja a cigány bűnözés szót a parlamentben mert lesz ejnye-bejnye
Több tévedés is van a posztban:
1. Nem Mátyás, neki ezek a törvényei a korszakban elég liberálisnak számítottak. Szent László.
2. Az értékhatár egy tyúk ára volt. Na most egy napszemüveg, ha nem a leggagyibb szutyok, több mint egy tyúk. Azaz nem kézlevágásról beszélünk, hanem akasztásról.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 671
26 640
113
Több tévedés is van a posztban:
1. Nem Mátyás, neki ezek a törvényei a korszakban elég liberálisnak számítottak. Szent László.
2. Az értékhatár egy tyúk ára volt. Na most egy napszemüveg, ha nem a leggagyibb szutyok, több mint egy tyúk. Azaz nem kézlevágásról beszélünk, hanem akasztásról.
Tyúkja válogatja.
Ha egy brahma vagy jersey -t lopna én agyon is verném :D
29571199_1781459988543521_3913527712718505007_n.jpg
porodakurdzhersiyskiygigantopisanieplyus-c57302b4.jpg

T

Törölt tag 1711

Guest
Brutálisan realisztikus kórkép

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 413
58 656
113
Azért nem volt teljesen eredménytelen az utóbbi 5 év lbmtq,buzilobbija,nekem úgy tűnik, a nyugati fiatalok már természetesnek veszik,hogy nem akar mindenki bináris nemű lenni, hanem bárki lehet bármi,aminek azonosítja magát, katasztrófa.
:(

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 671
26 640
113
Azért nem volt teljesen eredménytelen az utóbbi 5 év lbmtq,buzilobbija,nekem úgy tűnik, a nyugati fiatalok már természetesnek veszik,hogy nem akar mindenki bináris nemű lenni, hanem bárki lehet bármi,aminek azonosítja magát, katasztrófa.

Szerintem meg mindenki maga döntse el. Téged ez meg mit zavar?

Miskolci Ogre

Well-Known Member
2019. december 21.
7 604
26 454
113

Hupililát hánytam ettől az idiotisztikus videótól !

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 811
98 615
113
Az a baj nem maguk döntik el. Ma minden trendi, felszínen maradó akaró qrva megnyomorítja a gyerekét. Sokan már a gyereket is úgy veszik mint a kocsit.
Mind a három fia döntött így vagy az anyjuk?

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 974
33 418
113
Hupililát hánytam ettől az idiotisztikus videótól !
Szerintem a fárasztósága mellett érdekes is. A két csaj, h a nő az, akinek XX kromoszómája van. Én: ezek kelet-európaiak (Ezek a mieink!). Tesóm: nem, mert azt mondják, h a transzok is nők, csak nem ugyanolyanok. Én: kelet-európaiak, a kérdésből ("akkor a transz nők nem nők") tudták, h mi az elvárás. Telex: Honnan jöttetek? A csajok: Románia.
Oké, köszönjük.

Aztán az első 4 csaj, akik felmondták a nyugati elvárást, h nem tudják, mi az, h definíció, helyette jellemvonást sorolnak - de azt hibátlanul, amit elvárnak.

A fickó, aki kerek perec megmondja, h nem szeretné, ha bajba kerülne.

És a prájdos nem-bináris, akinek nem volt semmi apaképe, lepődjek meg, hogy nem-bináris.

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
5 146
16 757
113

Engem nem zavar, ellenben a természet és a megszokott társadalmi folyamatok a szépelgéstől és a fantáziálásoktól függetlenül kőkeményen ki fogják rostálni az neoidiotizmusok által kitermelt, életképtelenre nevelt egyedeket, akiknek ennek köszönhetően nem lesz túl vidám életútjuk, csak mire erre rájönnek, a vonat addigra már elment.

Mondok egy példát - ha tippelni akarsz, az 5 brit csaj aki felmondta a stronkwomen és meg a fuckbiology mantrát, este vajon kinek a DNS-t fogja magába tölteni:

1. A nemileg kissé bizonytalannak tűni, feminin srácát
2. az aggresszívan nyomuló, ám ideológialag képzetlen de alfának tűnő srácét

De ugyanez a példa mehetne arról hogy egy nagyobb vállalatnál vagy versenyhelyzetben ki fog érvényesülni.

Ennyit arról hogy fuckbiology..

Status
Not open for further replies.