Társadalmi folyamatok

A tik-tok sereg bővül. Dalban mondják el.

University of Richmond|Autocracy and Democracy in an Era of NAtionalism
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Anne Applebaum amerikai-lengyel újságíró és történész (1992 óta Radosław Sikorski [2005-2007 honvédelmi miniszter, 2007-2014 lengyel külügyminiszter] felesége)

University of Richmond|Autocracy and Democracy in an Era of NAtionalism
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Anne Applebaum amerikai-lengyel újságíró és történész (1992 óta Radosław Sikorski [2005-2007 honvédelmi miniszter, 2007-2014 lengyel külügyminiszter] felesége)

"A hirdetést egy nemrég alakult civil szervezet, az Action for Democracy készítette."

"Az Action for Democracy vezetője Korányi Dávid, aki jelenleg Karácsony Gergely főpolgármester városdiplomáciai tanácsadója. A tanácsadó testület elnöke Kati Marton író, tagja többek között Francis Fukuyama, a Stanford Egyetem politikatudósa, Timothy Garton Ash, az Oxfordi Egyetem történészprofesszora, Timothy Snyder, a Yale Egyetem történészprofesszora, Anne Applebaum újságíró, Zeid Ra’ad Al Husszein, az ENSZ korábbi emberi jogi főbiztosa és Wesley Clark, a NATO volt európai főparancsnoka is."

Már "magyar tavasz" is van. Vagyis lesz. Annyi fáradtságot nem vettek, hogy valami új nevet kitaláljanak

Tudni kell mondani, hogy nem! Tudni kell mondani, hogy ezt ilyen feltetelek mellet nem csinaljuk meg. Tudni kell nem bólintó Jánosnak lenni!

Csakhogy mennyire nem utopisztikus amiről beszélek legyen itt 1 példa:
1999 pristinai repülőtér. Javaslom mindenki olvasson utána mi lett Mike Jackson és Wesley Clark sorsa (aki nem ismeri a sztorit az jarjon utána)...

"A hirdetést egy nemrég alakult civil szervezet, az Action for Democracy készítette."

"Az Action for Democracy vezetője Korányi Dávid, aki jelenleg Karácsony Gergely főpolgármester városdiplomáciai tanácsadója. A tanácsadó testület elnöke Kati Marton író, tagja többek között Francis Fukuyama, a Stanford Egyetem politikatudósa, Timothy Garton Ash, az Oxfordi Egyetem történészprofesszora, Timothy Snyder, a Yale Egyetem történészprofesszora, Anne Applebaum újságíró, Zeid Ra’ad Al Husszein, az ENSZ korábbi emberi jogi főbiztosa és Wesley Clark, a NATO volt európai főparancsnoka is."

Már "magyar tavasz" is van. Vagyis lesz. Annyi fáradtságot nem vettek, hogy valami új nevet kitaláljanak
Hirtelen kerülnek elő ezek a nevek. :D

• Imádom
Reactions: Kim Philby

youtube folyamatosan tolja az arcba reklámként valamilyen "magyartavasz" oldal hazugságait...

Miss Rodézia és Miss Dél-Afrika, 1965
FPGcUyjXsAMl3wX

A "magyar tavasz" partnere:

Sötét világ ez.

A brit képviselőház szerdán megszavazta, hogy a jövőben is fennmaradjon egy eredetileg a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedés, amely lehetővé tette, hogy a nők bevegyék az abortusztabletta mindkét adagját anélkül, hogy felkeresnének egy klinikát - írta honlapján a CNA katolikus hírügynökség.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/241726/

Egy Gil Ofarim nevű, németországi zsidó zenész tavaly októberben azt híresztelte, hogy az egyik lipcsei szállodában a nyakában lógó Dávid-csillag levételére szólította föl a hotel recepciósa. Szinte órákon belül tiltakoztak, elhatárolódtak és bocsánatot kértek az ismert politikusok, közéleti emberek, s a megvádolt szálloda előtt pedig több százan tüntettek. A rendőrség jó fél évig tartó nyomozás után azonban kiderítette, hogy a zenészt egyáltalán nem érte inzultus, s ezért a Lipcsei Államügyészség most a zenész ellen emelt vádat rágalmazás és alaptalan vádaskodás miatt – írja a tagesschau.de és az infranken.de.
Forrás: https://kuruc.info/r/39/241833/