Szégyen és szánalom.Az első transz finn koris. 5 forralt bor után jobban tolom.. És ehhez tapsolnak a kretének.
Szégyen és szánalom.Az első transz finn koris. 5 forralt bor után jobban tolom.. És ehhez tapsolnak a kretének.
Te, nagyonalulképzettmucsaialkoholistaantiművészetiszakértő. Ez egy szimbóleum, egy sörformansz, hogy a finn társadalom mennyire nem azt nézi, hogy ki miben jó, mert mindenki értékes valamiben és akármilyen elesett is vagy, a finn társadalom felsegít, felemel még a többi nemzet csak úgy elkorcsolyázik melletted gőgösen, hogy bibibí, mi tudunk korcsolyázni. De Te ezt nem értheted, hisz neked a zenei műveltség a tehénbőgés, a festészet a magányosan álló tanya és a szimbóleum is csak abban merül ki, hogy állsz a félsivatag pusztádon, szél lengeti bőgatyád és zsíros hajad, mélyen Kelet felé bámulva a múlton merengsz és nem érted, hogy miért írta Ady, hogy kolompország vagyunk.Az első transz finn koris. 5 forralt bor után jobban tolom.. És ehhez tapsolnak a kretének.
Köhömm a pálinkavedelést és a nyereg alatt húspuhítást kihagytad...Te, nagyonalulképzettmucsaialkoholistaantiművészetiszakértő. Ez egy szimbóleum, egy sörformansz, hogy a finn társadalom mennyire nem azt nézi, hogy ki miben jó, mert mindenki értékes valamiben és akármilyen elesett is vagy, a finn társadalom felsegít, felemel még a többi nemzet csak úgy elkorcsolyázik melletted gőgösen, hogy bibibí, mi tudunk korcsolyázni. De Te ezt nem értheted, hisz neked a zenei műveltség a tehénbőgés, a festészet a magányosan álló tanya és a szimbóleum is csak abban merül ki, hogy állsz a félsivatag pusztádon, szél lengeti bőgatyád és zsíros hajad, mélyen Kelet felé bámulva a múlton merengsz és nem érted, hogy miért írta Ady, hogy kolompország vagyunk.
Különben magamra ismertem 
És akkor nincs beteg és őrült világ egyben. Egy normális világban nekifutásból, páros lábbal rúgják ki. Mi volt a cél? Nem tud korcsolyázni. Remélem pilóta nem akar lenni.Az első transz finn koris. 5 forralt bor után jobban tolom.. És ehhez tapsolnak a kretének.
!A románoknàl például lehetne pilóta, naÉs akkor nincs beteg és őrült világ egyben. Egy normális világban nekifutásból, páros lábbal rúgják ki. Mi volt a cél? Nem tud korcsolyázni. Remélem pilóta nem akar lenni.

Jó, hogy a finnek mégsem rokonaink.Nem az a baj hogy oda engedtek egy világverseny megnyitó gálára egy rossz travit női ruhában, hanem hogy egy olyat amelyiknek semmi köze az adott sportághoz! Mi a faszt hittek, csak nagyon akarni kell, és hipp hopp menni fog, mert neki jár ez is? Tényleg nincs ott fent északon egy tranyó se aki tud 3 kört korcsolyázni?! Nekem ez így nagyon bejött, csak így tovább!

Pont annyira nő a másik, mint amennyire alkalmas olimpián korcsolyázani, semennyire.Nem az a baj hogy oda engedtek egy világverseny megnyitó gálára egy rossz travit női ruhában, hanem hogy egy olyat amelyiknek semmi köze az adott sportághoz! Mi a faszt hittek, csak nagyon akarni kell, és hipp hopp menni fog, mert neki jár ez is? Tényleg nincs ott fent északon egy tranyó se aki tud 3 kört korcsolyázni?! Nekem ez így nagyon bejött, csak így tovább!

Nem jártál még Berlinben!Én még mindig azon bosszankodom, hogy a reklámokban úgy tűnik, az európai lakósság legalàbb fele fekete. Kerestem egy kabátot interneten, erre rám zúdítja minden nap a kabátreklámokat fekete palikkal. Évente max 10 feketét látok b+!![]()
Amúgy nálunk most a ház közös képviselője csináltatott fertőtlenítést, mert elárasztotta a kutyahúgy az egyik kezelt ház lábazatát.Van ahol annyira zavaró mert mondjuk árnyekosabb és sok kutya jár arra, nem győzik fertőtleníteni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..