• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Társadalmi folyamatok

Van ebben minden, ami kell egy népszava-cikkbe: bezzeg milyen jó volt a szocializmusban (a hatalom a népet képviselte), a fideszesek mutyiznak, ukránozás, papozás stb...
Arról persze semmi, hogy az összedőlő házakat bizonyára a c-kategóriás állampolgárok hordják el téglánként, és talán ők jelentenek veszélyt egy a semmi közepén élő magyar családra arrafelé (persze az is lehet, hogy felbéreli őket valaki).
Amiket mutattak lakatlanokat azok valyoghazak voltak, gondolom 30 eve se voltak palotak...

"A cikkben arra utalnak, hogy strómanok vásárolják fel."
A stróman az aki megveszi és továbbadja ,ha továbbadja
az is azonnal megjelenik az ingatlan nyilvántartásban.
A lényege hogy ez egy ócska , politikai megrendelésre készült cikk.
Az újságíró színvonalát jelzi.
Ki találhatott volna valami komolyabbat is, például hogy kinyomozta hogy óriási szénhidrogén vagyon
van a falu alatt.
Vagy a Mészáros Lőrinc oda akarja felépíteni a Paks 3-at.
Vagy hogy az Orbán meg a Putyin oda akar titkos orosz rakétabázist telepíteni.

Online valahol elérhető?? Tudtam, hogy fasza lesz a névsor adta magát.
Biztos elfogult vagyok, de ilyen kancelláriaminisztereket a bal nem tud felmutatni.
Annyira fasza volt, hogy bealudtam a kancellárok egymás szopogatásán. :)
A könyv az viszont érdekes lehet. Nem nagyon van a témában magyar pláne nem kortárs.

Ilyenek voltunk,mára maradt a fészbuk, WiFi, youtube, Google.
(no meg jehova köböl épult templomai, hogy tudjunk faragott képeket imádni)

A parazsunk ott van a hamu alatt. Megvan most is, ott hunyorog!
Magam nevében nyilatkozhatok csak!
De bennem ÉL!

..
Ha pedig eszik belőle a táltos lovunk majd ismét, újra nőnek a szárnyai.
És akkor a gondolatnál is szélsebesebben fogja repíteni azokat, akik a sörényében képesek volak megkapaszkodni!
..
UFF.
Beszéltem.

A parazsunk ott van a hamu alatt. Megvan most is, ott hunyorog!
Magam nevében nyilatkozhatok csak!
De bennem ÉL!

..
Ha pedig eszik belőle a táltos lovunk majd ismét, újra nőnek a szárnyai.
És akkor a gondolatnál is szélsebesebben fogja repíteni azokat, akik a sörényében képesek volak megkapaszkodni!
..
UFF.
Beszéltem.

Ne beszélj zoldségeket.

Eoyp3XrXMAEcwvp

Ugrás az oldal tetejére Bottom