TFX program

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Status
Not open for further replies.

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
15 222
14 176
113
Amit a jenkik mutogatnak az egy nagyon lapos pilóta vezette és nélküli gép lesz.
Jobb lopakodó képességekkel és 3-4 mach sebességű is lehet.
Na meg persze jobb elektronika ennyi bőven elég egy generációs ugráshoz .
 

sondor961

Member
2012. december 26.
562
3
18
Szerintem az a 30 milliárd kevés 1 lopakodó fejlesztésére. De 30 milliárdból már több, mint 200 F-35-öst vehetnének, annyira meg nincs szüksége Törökországnak - de a japcsiknak sem. /Ja, és a 30 milliárdban nincsenek benne a gyártási költségek /anyagár, munkadíj etc./!/
Igaz ugyan, hogy lehet exportálni is, ám az annyira bizonytalan, mint a kóbor kutya vacsorája...!

3 ország /USA, Oroszország és Kína/ persze kénytelen - akár kisebb-nagyobb ráfizetéssel is - fejleszteni, mert légierejük több gépet igényel. Minden más fejlesztő ország azonban milliárdok kidobásával számolhat...!
 
 • Tetszik
Reactions: formosa1
Status
Not open for further replies.