18 csak nehéz gyerek korom volt !Most viccen kívül hány éves vagy? 14?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
18 csak nehéz gyerek korom volt !Most viccen kívül hány éves vagy? 14?
Jó ez sok mindent megmagyaráz18 csak nehéz gyerek korom volt !
8 évesen regisztráltál ?18 csak nehéz gyerek korom volt !
.
Egy másik gyárat építenek Isztambul európai oldalán. Ezt a gyárat úgy tervezték, hogy elkerülje az Akıncı és a Kızılelma sorozatgyártásának problémáit.Havi 30 TB2 durva.
Gondolom ez újabb török üzem vagy?
Ebből az ukrán gyárból szinte biztisan semmi nem lesz...Nem csak a Bayraktar TB2 és a Bayraktar Akinсi: a Baykar ukrán motorral szerelt sugárhajtású Bayraktar Kizilelma drón gyártását is tervezi Ukrajnában
https://gagadget-com.translate.goog...tr_sl=en&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=sc
Mikorra tervezik a gyártást?Egy másik gyárat építenek Isztambul európai oldalán. Ezt a gyárat úgy tervezték, hogy elkerülje az Akıncı és a Kızılelma sorozatgyártásának problémáit.
Valószínű, hogy az új üzem 2 éven belül eléri a teljes kapacitást.Mikorra tervezik a gyártást?
Ennek esélye=0!Valószínű, hogy az új üzem 2 éven belül eléri a teljes kapacitást.
Haluk Bayraktar Aylık TB2 Üretim Kapasitesini Açıkladı
BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Ukraynalı Back And Alive Vakfı’nın sorularını yanıtladı. Bayraktar, TB2 SİHA’nın üretim kapasitesini açıkladı.www-savunmasanayist-com.translate.goog
A Bayraktar nem így gondolja, már megvettek egy szép nagy területet a gyár számára, és a törökök nagyon komolyan gondolják, hogy két éven belül teljes kapacitással működik az Ukrán gyár...Ebből az ukrán gyárból szinte biztisan semmi nem lesz...
Hát @Wilson a nap vicce! Ezen jót röhögtem! És szerinted az oroszok a bokrétaünnepséget azért csak megvárják nem?! Én megvárnám a gyáravatót is! Utána lőném csak szarrá!A Bayraktar nem így gondolja, már megvettek egy szép nagy területet a gyár számára, és a törökök nagyon komolyan gondolják, hogy két éven belül teljes kapacitással működik az Ukrán gyár...
Bármilyen hihetetlennek tűnik de ez a valóság a napokban volt az ukrán sajtóban, hogy aláírták a szerződést a törökökkel és a Bayraktar már meg is vett egy szép nagy darab ukrán földet a drón gyár számára, lehet, hogy mivel Kardigán családilag is benne van a Bayraktar cégben, legutóbb amikor "ütközött" Putyinnal lebótolta ,hogy az orosz hadsereg nem gyalulja a földbe a családi bizniszt Ukrajnában....Hát @Wilson a nap vicce! Ezen jót röhögtem! És szerinted az oroszok a bokrétaünnepséget azért csak megvárják nem?! Én megvárnám a gyáravatót is! Utána lőném csak szarrá!
Majd beássák a Kárpátok alá valami elhagyott bányába...Hát @Wilson a nap vicce! Ezen jót röhögtem! És szerinted az oroszok a bokrétaünnepséget azért csak megvárják nem?! Én megvárnám a gyáravatót is! Utána lőném csak szarrá!
Amúgy érdekes a Bayraktar szerepe az ukrán-orosz háborúban a fronton az orosz légvédelemben szolgáló kezelők szerint gyerekjáték a Bayraktarok lelövése abszolút nem jelent kihívást számukra.Majd beássák a Kárpátok alá valami elhagyott bányába...
@Venom85 A közös gyártás lenne igazán a "nap vicce"!Amúgy érdekes a Bayraktar szerepe az ukrán-orosz háborúban a fronton az orosz légvédelemben szolgáló kezelők szerint gyerekjáték a Bayraktarok lelövése abszolút nem jelent kihívást számukra.
Ugyanakkor Török magas rangú külügyi tisztségviselők azt mondták, hogy az Oroszokkal történő a személyes találkozóik alkalmával, az oroszok minden egyes alkalommal szóba hozták, hogy Törökországnak le kellene állítani a Bayraktarok szállítását az Ukránoknak, sőt legutóbb azt találták ki, hogy Oroszországban az Oroszok és az Ukránok közösen gyártsák őket.
Úgy vélem hogy TB2-höz hasonló drónok szerep valóban túl értékelt és komoly légvédelem ellen kevés az esélyük. Hegyi karbachban inkább az örmények bénázása miatt tudtak hatékonyak lenni.Az ukrán katonai szakértők szerint pedig jelenleg a Bayraktaroknak csak akkor van esélye Donbaszban hatékony munkát végezni, hogyha meggyengítik/lyukat ütnek az Orosz légvédelemet.
Pont erre céloztam. Max. hagyják, hadd öljék bele a zsét, aztán ekdurrantják.Hát @Wilson a nap vicce! Ezen jót röhögtem! És szerinted az oroszok a bokrétaünnepséget azért csak megvárják nem?! Én megvárnám a gyáravatót is! Utána lőném csak szarrá!
TÜRKİYE`S BOMB-DROPPING UAV BOYGA ENTERS SERVICE
In line with Türkiye`s fully independent defense industry goals, a new project carried out under the coordination of the Presidency of Defense Industries was successfully delivered to the security forces.www.defenceturkey.com