Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem istabil ez a gép asszimetrikusan elhelyezett toronnyal?
A leltárban szereplő egyes ACV-k nem rendelkeznek tornyokkal, először is modernizálják őket. Ha az egyensúlyproblémára gondolsz, szerintem kiszámolták.Nem istabil ez a gép asszimetrikusan elhelyezett toronnyal?
A Javelinnel egyenértékűre gondolsz ?@Vlad
Do the turks have a medium ranged man portable atgm launcher besides omtas and umtas?
Something like spike sr?
Igen, kis méret és 2km körüli hatótávA Javelinnel egyenértékűre gondolsz ?
Igen, kis méret és 2km körüli hatótáv
Pont erre gondoltam.
Sungur hasznos lenne nekünk is. Jobbnak tűnik mint a modernizált Igla Piorun.
A norvégok is piorunt vettek szóval olyan rossz nem lehet.Az örök érvényű Ár/Érték arányt kellene megnézni --a hazai "hagyománytól" eltérően--, és infó még: a Piorun mintha meglepően drága lenne, vki mintha 500e $-t írt volna be.
Én "kicsit" sokallom is. Ennyi?
Ha jól emléxem, az Ukrajna-tapasztalatok jók a Piorun-nal, egyszerűen kezelhető, a nagyságrendileg orosz (szintű)technikák ellen jól szerepel, a korábbi, megfizethető nyugatiak is e körül vannak.
...amúgy-meg': sárkány ellen sárkány-fű => a csúcs-technika ellen, csúcs-technika kell.
...hát ez a szint már nem "gombokért" van.
.
Szerintem ő sem azt mondja, hogy rossz a Piorun, hanem a Sungur a nyilvános adatok alapján jobbnak tűnik. Meg azért a törököknek kicsit nagyobb hadiipari tapasztalatuk van, mint a lengyeleknek.A norvégok is piorunt vettek szóval olyan rossz nem lehet.
Tudom csak én a norvég vásárláson meglepődtem nem kicsit.Szerintem ő sem azt mondja, hogy rossz a Piorun, hanem a Sungur a nyilvános adatok alapján jobbnak tűnik. Meg azért a törököknek kicsit nagyobb hadiipari tapasztalatuk van, mint a lengyeleknek.
És ez még mindig nem a teljes. A PARS IV-es széria még fent sincs, pedig szerintem abból is már rendelhető szinten van minimum a 6x6, a 8x8 meg protó szinten.Van egy pár kerekes cuccuk