UFO / UAP (Unidentified Aerial Phenomena)

Akit érdekel a téma, érdemes megnéznie a filmeket. Egy filmet rakok be, a többit megtaláljátok úgy is.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fip7
Egy érdekes eset

Mi vagyunk a marslakók?

Mi vagyunk a marslakók?

FACE.jpeg

• Tetszik
Reactions: jani22 and fip7
ghostrider

Gyanús volt nekem a videó, lehet azért mert túl sok áltudományos videót láttam eddig, és elég gyorsan ki is derült, hogy igazam van:
"A történet természetesen a fantázia szüleménye, a videóban szereplö emberek szerepet játszanak.-24.hu"

• Tetszik
Reactions: jani22
ghostrider

Gyanús volt nekem a videó, lehet azért mert túl sok áltudományos videót láttam eddig, és elég gyorsan ki is derült, hogy igazam van:
"A történet természetesen a fantázia szüleménye, a videóban szereplö emberek szerepet játszanak.-24.hu"

Azért azon elgondolkozhatunk, hogy mit tudunk (nem személyesen, hanem az emberiség) és mit nem, továbbá mennyire befolyásolják (miket titkolnak, hallgatnak el, ferdítenek) az embereket a médiában.
A Ceglédi videó is azért felvet néhány kérdést!!!

Azért azon elgondolkozhatunk, hogy mit tudunk (nem személyesen, hanem az emberiség) és mit nem, továbbá mennyire befolyásolják (miket titkolnak, hallgatnak el, ferdítenek) az embereket a médiában.
A Ceglédi videó is azért felvet néhány kérdést!!!
A ceglédi Youtube viedó promója /oda van írva alá/:

"FELIRATKOZÁS: https://bit.ly/2HWKkJo SZPONZORÁLT TARTALOM A történet természetesen a fantázia szüleménye, a videóban szereplő emberek szerepet játszanak. Az Úr hangja című film pedig Stanisław Lem azonos című novelláját dolgozza fel."

Tehát kamu! :)

• Tetszik
A ceglédi Youtube viedó promója /oda van írva alá/:

"FELIRATKOZÁS: https://bit.ly/2HWKkJo SZPONZORÁLT TARTALOM A történet természetesen a fantázia szüleménye, a videóban szereplő emberek szerepet játszanak. Az Úr hangja című film pedig Stanisław Lem azonos című novelláját dolgozza fel."

Tehát kamu! :)

Mégegyszer!

Nem az a lényeg, hogy ÉN mit hiszek el, vagy sem, ez nem befolyásol semmit! Amikor már a képeket is simán hamisítják, semmi sem biztos, még az sem amit látok!

• Tetszik
Reactions: jani22
2273278_049a0a6e1a20c542dde81cf6220595a6_wm.jpg

"Hamisítvány volt az egyik legismertebb, mindeddig megmagyarázatlan ufófénykép, amely az 1989-ben kezdődött, fél éven át tartó belgiumi észlelések idején készült. A fénykép készítője, egy Patrick nevű férfi most bevallotta, hogy műanyaghabból építette az ufómodellt, felakasztotta, majd elkészítette a világhírűvé vált felvételt. "

https://index.hu/bulvar/2011/07/29/kamu_volt_az_egyik_leghiresebb_ufofoto/

jani22

Ettől függetlenül a Belga F-16-osokat párszor emelték UFO elfogásra. :D
De az UFO pont attól az ami, hogy nem tudják azonosítani.

jani22

Ettől függetlenül a Belga F-16-osokat párszor emelték UFO elfogásra. :D
De az UFO pont attól az ami, hogy nem tudják azonosítani.
Természetesen egyetértek Veled, hogy vannak/lehetnek 1 adott időpontban és akkor rögtön nem értelmezhető jelenség, amely a nem ismerem fel kategóriába tartozik. Továbbá később sem egyértelműsíthető, hogy mi volt. Biztos vannak még olyan fizikai jelenségek, amelyek ismeretlenek ritkasága miatt, vagy nem kellő dokumentálása az eseménynek, amely nem tesz lehetővé a behatárolást.
Én már írtam le több észlelésemet ide, amelyeket alapvetően meg tudtam magyarázni magamnak. :)

Pl. Jöttem haza estefelé a boltból jól megpakolva. Látom az égen, hogy hosszú test nagy sebességgel oson, na végre UFO (ja, nem).

Fordulóba kezdett, előjött a delta szárnya, MiG-21 volt utánégetővel. :D

• Tetszik
"egy korábbi demokrata szenátor, Harry Reid támogatta, és a költségvetése egy jelentős részét egy Las Vegas-i központú magáncég, a Bigelow Aerospace kapta. A vállalat feladata az volt, hogy felújítsa azokat az épületeket, amelyekben az UFO-kból származó anyagokat tárolják."

A tetves UFO-k már a rájuk költött pénzt is lenyúlják. :eek:

Küldök ezeknek a fajzatoknak 1 B+ -et. :D

https://24.hu/tudomany/2019/01/20/u...ek-ki-amerika-titkos-ufo-kutato-programjarol/

:)

• Tetszik
Egy összeállítás Ufo felvételekből.

• Tetszik
Reactions: Leonidas and fip7
Azért érdekes lenne. Bár... szerintem ET nem földön kívüli, hanem vagy egy előző emberiség vagy a nácik utódai... :) Ha leszállnak, mehetnek a migráns táborba, amíg nem igazolják magukat :)

gergo55

Számomra a kínai fénygömbös és a vadászgép által rögzített az igazán érdekes. Köszi, hogy beraktad a topikba! :)

• Tetszik
Reactions: gergo55