UFO / UAP (Unidentified Aerial Phenomena)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
"Százával látják az ufókat a vadászpilóták, de hihetünk-e nekik?"

Jó a cikk, sok igazságot is tartalmaz, de az igazságnak csak egy kis szeletét fedi le. A valódi észlelések nagy részéhez szerintem a katonaságnak semmi köze nincs, ez tévedés. Az agy pedig valóban képes furcsa dolgokat kreálni a valóságból ha már túl fáradt és pihennie kéne. Saját tapasztalatból tudom, az 1200 km és afölötti vezetések alkalmával megtapasztaltam. De ez a pillanatnyi állapottól függ, volt amikor ezt is bírtam simán, volt hogy nem. De ennyit vezetni az már mindig rizikó. Viszont megtanultam magamon felismerni és ha kell kezelni a túlterhelést. Nem kávé kell hozzá és nem tabletta, hanem önszuggesszió. Persze ha tehettem megálltam és aludtam egy jót, az csodálatos érzés olyankor. Az a legjobb.

Tehát tapasztalatból tudom, hogy simán láthatnak zagyvaságokat amik nem is léteznek, és nem azêrt mert valami bajuk lenne agyilag. A túlterhelés az ilyen.

Viszont a földi közeli észlelések az egészen más kategória, ott nehéz így tévedni. Pláne ha nagyon közel van, és sok ilyen eset történik. Én is meséltem ilyen eseteket.
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
Még egy szó a fáradtság miatti túlterhelésről, ami miatt furcsa dolgokat láthat egy egészséges józan tudatmódosítóktól teljesen mentes ember is. Egyszer hulla fáradtan éjjel úgy jöttem haza az utolsó 25-30 km-t kacskaringós hegyi úton, hogy semmire nem emlékeztem az útból. Az agyam dolgozott, jól végig mentem az úton, de gyakorlatilag nyitott szemmel és félig aludtam. Ez tömény életveszély. Namost egy ilyen fáradtsággal repülő ember is bármit láthat, de annak a valósághoz közé nem biztos hogy van, mert ébren aludt és álmodott. Én láttam már másokat is nyitott szemmel aludni miközben vezetett, többet is. De hiába kértem, nem adta át a vezetést. Volt olyan ismerősöm aki előttem tört totálkárra egy autót nappal délelőtt mert elaludt a fáradtságtól. Ő megúszta egyben.

Szóval ezekben a történetekben ha egyedül volt a pilóta a fáradtság és halucináció sosem zárható ki. Egy a szüleikkel a balatonparton üdülő csapat gyerek halálos rémülete egy fejük felett megjelent hatalmas uforól az egészen más. Ott nincs ilyen tévedés lehetősége. (a volt munkatársaim gyerekei, meséltem a sztorit)
 

merleg

Well-Known Member
2021. március 12.
1 653
3 249
113
Nem válaszoltál a kérdésemre. Mit szeretnél, mire vágysz? Én terítettem a lapjaimat. Szóval nálad a laszti. :D

Hogy mit írkál a sok fizikából/matekból/bioszból, meg úgy általában bármiből gyökkető, az nem releváns. Ezek azok a hülyék, akik elhiszik hogy pl. a soha a Szu-24-re nem integrált Hibinivel lebénították a Donald Cook-ot az oroszok, miután a hajót vontatni kellett és a legénység pánikszerűen felmondott...
Az a tény, hogy semmi ilyesmi nem történt (még az orosz hivatalos források is cáfolták) és azóta is rendszeresen jár mind a Donald Cook, mind más Arleigh Burke osztályú hajók a Fekete-tengerre, már nem zavarja őket. :D
Nem szeretnék arrogánsnak tűnni, de itt nem az a kérdés, hogy én mit szeretnék konkrétan, hanem hogy mi a valóság. Ha a kérdés az, hogy szerintem látogatják-e a Földet földönkívüliek, akkor a válaszom az, hogy igen! De nem azért igen, mert én arra vágyok, hanem azért mert az a valóság szvsz. Mint ahogy 2+2 sem azért =4-el, mert az a vágyam, hanem mert 2+2 az objektíven nézve is 4.

Ez az én személyes véleményem. Ez az a pont, ahonnan kiindulok, de nem azért, mert erre vágynék.
 

merleg

Well-Known Member
2021. március 12.
1 653
3 249
113
Miért nem elemzed inkább azokat a kínai videókat, amiket én linkeltem korábban ? Igaz hogy semmi extra nincs rajtuk, nem is lőnek bennük, de legalább valósak ! :D:D:p Vagy jobb a sok mattyantott szemétben turkálni ? :):D Mondjuk nem ismerem az ízlésedet, szóval erről nincs információk, még közvetett sem. :)
Belinkelnéd azokat a kínai videókat, ha megkérlek szépen? Sajnos nem találom őket.
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
Belinkelnéd azokat a kínai videókat, ha megkérlek szépen? Sajnos nem találom őket.
Persze, szívesen belinkelem neked őket. Egyébként innen linkekem be a topicbol, az 53. oldalon vannak a postjaim ahonnan hozom a videókat. Megnéztem, mééég... egyenlőre mindegyik működik ! Ajánlom letölteni őket, mert a hatalom soha nem nézi jó szemmel az ilyen feltöltéseket mint ezek. Miért? Eleve fingjuk nincs róla mi történik, tudományosan lövésük sincs mik ennek a fizikai alapjai, kik ezek stb., és ha nincsenek róla videók hogy ez megtörtént és ilyen létezik, akkor a nép nem filózik rajtuk, nem tesz fel kínos kérdéseket a hatalomnak stb. stb. Szóval tudod, kismillió oka van rá hogy eltüntesse őket. :eek::)

Na, szóval bármennyire is hihetetlen amit a felvételeken látsz, EZEK VALÓDI UFO VIDEOK !!! ABBÓL IS EGY KÜLÖNLEGES TÍPUS, NEM LÁTHATÓ SEMMILYEN JÁRMŰ RAJTA.

Namost ez mitől hiteles? Attól hogy én ugyan ezt láttam 30 ével ezelőtt a saját szememmel Pécs Patacs része felett. Nekem annyi előnyöm volt, hogy garantáltan közelről láttam. Kb. 60° a vízszintestől volt a szög ahol láttam, a magasságot pedig meghatározta a vastag viharfelhő alapja, ami kb. 1km de max. 1,5km volt. Nyár és augusztus eleje volt, kb. 0:30 0:40 körül éjfél után. A vihar kb. délnyugati irányból érkezett Pécsre. (az Adria irányából) Patacs - innen indul a hegyi verseny a szerpentinen felfelé a főúton, ez a Mecsek lábánál van Pécs nyugati felén.

Mi akkor este Orfűről jöttünk be, ez szombati nap volt, persze buliból, de nem volt jó, kevesen voltak. Ez északra van Patacstól, hegyi út az egész. Kint Orfűn fehőmentes ég volt, nem tudtuk hogy jön délről a vihar, takarta is a Mecsek. Befelé Lapisnál a szerpentin tetején nagy rendőri razia volt, mindenkit fujattak szondával. (én is fújtam :D )

Lefelé gurulva a szerpentinen már láttuk a villámlásokat, és hogy leérve nagy eső vár. Azt is láttuk, hogy egész Patacs sötét, míg lejjebb uránváros és a többi nem, de ez nem kirívóan furcsa. ((pld. elszállt a közvilágítás stb.)

A Pécs táblához leérve jött a meglepetés. Elkezdett halványodni a világítás. Aztán ez nem állt meg. Kezdett dadogni a gyújtás a feszültség esése miatt, aztán leált a motor. Egy-két kísérlet még sebességben elindítani, aztán feladtam. Az egész nagyon gyorsan és váratlanul zajlott le. 40-50s után már annyi energia sem volt az akksiban, hogy a gyújtás izzó halványan felizzon. Ezután elengedtem az autót gurulni, mert egy horpadás kivételével (amin lendületből átgutultam) végig lejt az út Uránvárosig, ott meg világos volt. (javítás fény segítség kellett). Patacson mindenhol sötét volt, a házakban is. Közben beugrott, hogy UFO képes ilyenre, ekkor kezdtem felfelé pislogni, közben szemerkélt az eső, és folyamatosan villámlott. Semmit nem láttam. Ezzel a "megvilágítással" gurultam. Aztán a felhő alatt "felgyulladt" egy lámpa épp mint a kínai videon, aztán a következő és a harmadik. Ekkor aludt el az első, majd a második, detto hajszálra ugyan úgy mint a kínai videon, idő eloszlás pulzus sebesség minden kb. ugyan az volt. Ééésss... HIHETETLEN !!!!!!!! :D De megtörtént ITT NÁLUNK MAGYARORSZÁGON 30 ÉVVEL EZELŐTT EGY NAGYVÁROS FELETT !!! Ez van ! :)

Kommentekben olvastam (a videok alatt), hogy amerikában, és a tengeren is többször előfordult időben máskor hajszálra ugyan ez a jelenség ! Ez valós video MERLEG ! Nézzük a kínai felvételeket. Nem azonosak akik felvették ! A kínairól magyarra fordítást egy kínaitól nagyon megköszönném ! :) Még valamit ! További KIZÁRÓLAG EREDETI FELVÉTELEKET kereshet bárki erről a kínai esetről ! Nekem ez egy emlék, én ezt a saját szememmel láttam !!! :) Egyébként szinte alig lenne elmagyarázhazó és hihetetlen a felvételek nélkül a jelenség amit láttam. Extázist éreztem amikor rátaláltam, 1 teljes napot kutattam az eredeti feltöltő után és további eredeti felvételek után. Nem gondoltam soha hogy valaha is felvételeken fogom látni azt amit én anno láttam. Amúgy én közelebbről láttam mint ők, és egy energiaelszívásba is beleestem, hihetetlen volt átélni, hogy az a fizika amit ismerünk az még nagyon kevés ahhoz képest amit még nem ismerünk ! :)

Tavaly ismét láttam UFO-t Pécsen, sötétben a belváros felett, mindössze kb. max. 2 másodpercig volt látható. Szégyenlősek na... :D:D




 
  • Tetszik
Reactions: merleg and milagro

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
Ez lemaradt, mert egy post csak 4 videot jelenít meg lejátszóban, amúgy is külön kellett volna postolni, mert ez az ötödik video. Ezt egy másik csapat vette egészen lapos szögből távolról. Jó nagy képernyőn érdemes megnézni, bár rá is nagyított felvétel közben. Azért álltak ki a forgalomból, hogy felvehessék ha már észrevették. Ez a felvétel is ott van ötödikként az 53-as oldali postomban, csak lejátszót nem tesz már hozzá a fórum motorja.

 
  • Tetszik
Reactions: merleg

merleg

Well-Known Member
2021. március 12.
1 653
3 249
113
Persze, szívesen belinkelem neked őket. Egyébként innen linkekem be a topicbol, az 53. oldalon vannak a postjaim ahonnan hozom a videókat. Megnéztem, mééég... egyenlőre mindegyik működik ! Ajánlom letölteni őket, mert a hatalom soha nem nézi jó szemmel az ilyen feltöltéseket mint ezek. Miért? Eleve fingjuk nincs róla mi történik, tudományosan lövésük sincs mik ennek a fizikai alapjai, kik ezek stb., és ha nincsenek róla videók hogy ez megtörtént és ilyen létezik, akkor a nép nem filózik rajtuk, nem tesz fel kínos kérdéseket a hatalomnak stb. stb. Szóval tudod, kismillió oka van rá hogy eltüntesse őket. :eek::)

Na, szóval bármennyire is hihetetlen amit a felvételeken látsz, EZEK VALÓDI UFO VIDEOK !!! ABBÓL IS EGY KÜLÖNLEGES TÍPUS, NEM LÁTHATÓ SEMMILYEN JÁRMŰ RAJTA.

Namost ez mitől hiteles? Attól hogy én ugyan ezt láttam 30 ével ezelőtt a saját szememmel Pécs Patacs része felett. Nekem annyi előnyöm volt, hogy garantáltan közelről láttam. Kb. 60° a vízszintestől volt a szög ahol láttam, a magasságot pedig meghatározta a vastag viharfelhő alapja, ami kb. 1km de max. 1,5km volt. Nyár és augusztus eleje volt, kb. 0:30 0:40 körül éjfél után. A vihar kb. délnyugati irányból érkezett Pécsre. (az Adria irányából) Patacs - innen indul a hegyi verseny a szerpentinen felfelé a főúton, ez a Mecsek lábánál van Pécs nyugati felén.

Mi akkor este Orfűről jöttünk be, ez szombati nap volt, persze buliból, de nem volt jó, kevesen voltak. Ez északra van Patacstól, hegyi út az egész. Kint Orfűn fehőmentes ég volt, nem tudtuk hogy jön délről a vihar, takarta is a Mecsek. Befelé Lapisnál a szerpentin tetején nagy rendőri razia volt, mindenkit fujattak szondával. (én is fújtam :D )

Lefelé gurulva a szerpentinen már láttuk a villámlásokat, és hogy leérve nagy eső vár. Azt is láttuk, hogy egész Patacs sötét, míg lejjebb uránváros és a többi nem, de ez nem kirívóan furcsa. ((pld. elszállt a közvilágítás stb.)

A Pécs táblához leérve jött a meglepetés. Elkezdett halványodni a világítás. Aztán ez nem állt meg. Kezdett dadogni a gyújtás a feszültség esése miatt, aztán leált a motor. Egy-két kísérlet még sebességben elindítani, aztán feladtam. Az egész nagyon gyorsan és váratlanul zajlott le. 40-50s után már annyi energia sem volt az akksiban, hogy a gyújtás izzó halványan felizzon. Ezután elengedtem az autót gurulni, mert egy horpadás kivételével (amin lendületből átgutultam) végig lejt az út Uránvárosig, ott meg világos volt. (javítás fény segítség kellett). Patacson mindenhol sötét volt, a házakban is. Közben beugrott, hogy UFO képes ilyenre, ekkor kezdtem felfelé pislogni, közben szemerkélt az eső, és folyamatosan villámlott. Semmit nem láttam. Ezzel a "megvilágítással" gurultam. Aztán a felhő alatt "felgyulladt" egy lámpa épp mint a kínai videon, aztán a következő és a harmadik. Ekkor aludt el az első, majd a második, detto hajszálra ugyan úgy mint a kínai videon, idő eloszlás pulzus sebesség minden kb. ugyan az volt. Ééésss... HIHETETLEN !!!!!!!! :D De megtörtént ITT NÁLUNK MAGYARORSZÁGON 30 ÉVVEL EZELŐTT EGY NAGYVÁROS FELETT !!! Ez van ! :)

Kommentekben olvastam (a videok alatt), hogy amerikában, és a tengeren is többször előfordult időben máskor hajszálra ugyan ez a jelenség ! Ez valós video MERLEG ! Nézzük a kínai felvételeket. Nem azonosak akik felvették ! A kínairól magyarra fordítást egy kínaitól nagyon megköszönném ! :) Még valamit ! További KIZÁRÓLAG EREDETI FELVÉTELEKET kereshet bárki erről a kínai esetről ! Nekem ez egy emlék, én ezt a saját szememmel láttam !!! :) Egyébként szinte alig lenne elmagyarázhazó és hihetetlen a felvételek nélkül a jelenség amit láttam. Extázist éreztem amikor rátaláltam, 1 teljes napot kutattam az eredeti feltöltő után és további eredeti felvételek után. Nem gondoltam soha hogy valaha is felvételeken fogom látni azt amit én anno láttam. Amúgy én közelebbről láttam mint ők, és egy energiaelszívásba is beleestem, hihetetlen volt átélni, hogy az a fizika amit ismerünk az még nagyon kevés ahhoz képest amit még nem ismerünk ! :)

Tavaly ismét láttam UFO-t Pécsen, sötétben a belváros felett, mindössze kb. max. 2 másodpercig volt látható. Szégyenlősek na... :D:D




Ez lemaradt, mert egy post csak 4 videot jelenít meg lejátszóban, amúgy is külön kellett volna postolni, mert ez az ötödik video. Ezt egy másik csapat vette egészen lapos szögből távolról. Jó nagy képernyőn érdemes megnézni, bár rá is nagyított felvétel közben. Azért álltak ki a forgalomból, hogy felvehessék ha már észrevették. Ez a felvétel is ott van ötödikként az 53-as oldali postomban, csak lejátszót nem tesz már hozzá a fórum motorja.

Köszönöm szépen, hogy megkerested és a beszámolót is! Nagyon érdekes olvasni, vissza is nézek egy kicsit a fórumon.
 
  • Tetszik
Reactions: Leonidas
T

Törölt tag 1945

Guest
Az angliai Sedgley városa mellet, az erdőben...

38489541_dd500f45001c0b2328631553e18d9574_wm.png
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
A Ferihegy környékén készült UFO videó megvan valakinek, betettem volna, de nem találom?
Láttam én is régebben. Nálam kétesélyes hogy valódi vagy sem. Egy belváros felett készültről viszont az a véleményem hogy hamis. Sajnos rengeteg ilyen "legyártott" video van, amik a legnagyobb károkat okozzák az UFO témának. (nem ennek a topicnak hanem a téma általános megítélésének).

Egyébként szerintem jöhetnek csaló videok is, mert akkor lehetőség van kitárgyalni a csalásokat és a módszereket. Ezeket amiket én hoztam biztosan eredeti felvételek, bár nem tartozik a hagyományos észlelés kategóriába. A másik kétséget kizáró közeli észlelésem (számomra az volt az első) az hagyományos volt, egy kb. 12 méter átmérőjű narancsvörös gömb. Szolidan fénylett, olyan tompán. Az nem tűnt el, folyamatosan látszott. A legtöbb észlelés ilyen hagyományos megjelenés.
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 806
25 415
113
;)
------
Az Antarktisz alatti emberi és nem emberi kolóniákról a hüllők és a nácik utódai megkezdték az evakuálást (menekülést). Számos német Argentínába érkezett, míg többségük elhagyja a naprendszert is és más csillagrendszerekbe távozik portálokon keresztül. Köztük a Bika csillagkép szeméhez, az Aldebaran-rendszerbe.
..
Az antarktiszi kutatóbázisokra, ahonnan bejáratok nyílnak a felszín alatti kolóniákhoz, egyre többen és egyre több országból érkeznek ezzel párhuzamosan. Mindenki szeretne egy szeletet a tortából, senki sem akar lemaradni, a keletkezett hatalmi vákuum kitöltése zajlik a térségben. Bázisokat létesítenek a kínaiak és a törökök is.
..
A Sötét flottának nevezett antarktiszi kolónia menekülése annak része Michael Salla cikke szerint, hogy az amerikai választási csalások mértéke nemcsak a globális nyilvánosságot fogja megdöbbenteni, és a Trump-kormányzat gyors helyreállításához vezet, hanem világszerte a háttérhatalom tagjainak többirányú büntetőeljárás alá vonását fogja maga után vonni a választási csalásban való részvétel miatt.
..
A közelgő büntetőeljárások tovább fogják göngyölíteni a hamis COVID-19 járványt, mint a sikertelen puccskísérlet kulcsfontosságú elemét. Hasonlóképpen várható, hogy a tudományos, politikai és főáramú média háttérhatalmi emberei, akik részt vettek a járvány létrehozásában és fenntartásában, úgyszintén bíróság elé kerülnek.
..
Közeleg a nagy UFO-jelentés, és Donald Trump is többször hangoztatta az elmúlt napokban, hogy hamarosan visszatér (második eljövetel?).
 

Littlejohn

Well-Known Member
2010. április 20.
3 572
15 532
113
Én megmondtam, csak azt hittétek, viccelek.
Annyira próbálták elnyomni a Byrd-naplót és a különféle jelentéseket az Antarktiszról, évtizedeken keresztül bagatellizálták és nevetségessé tették azokat, akik a Reich tovább élését és antarktiszi bázisát kutatták, hogy most az emberiség döbbenten áll az UFO-jelenségek valódi magyarázata előtt. Mindvégig a 20-as, 30-as, 40-es évekbeli kutatások, fejlesztések kései utódaival találkoztunk. Olyan háttérhatalom erői voltak/vannak közöttünk, melyet elképzelni sem tudunk. W. A. Harbinson könyvét sci-finek állították be, így megjelenhetett, szépirodalmi köntösben.
Kérdés, a világ kormányai, hatalmi centrumai mennyit tudtak erről és mennyiben voltak bűnösök a világ félrevezetésében.
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 806
25 415
113
Én megmondtam, csak azt hittétek, viccelek.
Annyira próbálták elnyomni a Byrd-naplót és a különféle jelentéseket az Antarktiszról, évtizedeken keresztül bagatellizálták és nevetségessé tették azokat, akik a Reich tovább élését és antarktiszi bázisát kutatták, hogy most az emberiség döbbenten áll az UFO-jelenségek valódi magyarázata előtt. Mindvégig a 20-as, 30-as, 40-es évekbeli kutatások, fejlesztések kései utódaival találkoztunk. Olyan háttérhatalom erői voltak/vannak közöttünk, melyet elképzelni sem tudunk. W. A. Harbinson könyvét sci-finek állították be, így megjelenhetett, szépirodalmi köntösben.
Kérdés, a világ kormányai, hatalmi centrumai mennyit tudtak erről és mennyiben voltak bűnösök a világ félrevezetésében.
2016-ban sem véletlenül volt akkora forgalom ott!
Még Ferenc ellenpápa is odarepült nagysürgősen!
Amióta tudható, hogy a németek milyen intenzíven érdeklődtek az Antarktisz iránt, nem is beszélve arról, hogy
1947. február 26-án itt vívták a II. világháború utolsó csatáját, én különösen ki vagyok hegyezve minden hírre,
ami az Antarktisszal kapcsolatos!
Ajánlom a figyelmedbe ezt a kis orosz dokumentumfilmet (magyar nyelvű)!
..
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Highjump
..
Az egész kontinens zárt terület, ha megnézed a Flightradar24-et még a polgári repülőjáratok sem érinthetik!
A sakktábla többi mezőjével ellentétben ennek a területnek közös "használatáról" közmegegyezés van a nagyhatalmak között,
sosem képezi a hovatartozása zsarolás tárgyát!
..
2016-ban volt errefelé legutóbb hatalmas forgalom, de ebből alig-alig szivárgott ki valami a nagyközönség számára!
Azért, ha visszakeresed az akkori híradásokat elgondolkodtató dolgokat találhatsz!
Én nagyon kíváncsi lennék amúgy a Falkland háború valódi, igazi hátterére is!
Szóval nagyon érdekes ez a hír!
Brazilok is segítenének... Egyelőre nincs meg a gép!
http://www.bernama.com/en/world/news.php?id=1798454
..
Tudja valaki, hogy miért 17 fős egy ilyen gépnek a legénysége, hírek erről szóltak...(???)
 
  • Tetszik
Reactions: Littlejohn

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 806
25 415
113
Még Ferenc ellenpápa is odarepült nagysürgősen!
Vagyis nem ő, hanem a vele való találkozást követően Kirill pátriárka! (bocs)
---
"A következő évtizedekben 46 ország létesített kis létszámú kutató bázisokat a déli földrészen, amelyek minden különösebb hírverés nélkül végezték feladatukat. Azonban 2016 a változás éve. Februárban Kirill, az ortodox egyház pátriárkája, közvetlenül Ferenc pápával való találkozása után múlhatatlan szükségét érezte, hogy ellátogasson Antarktiszra és elmondjon egy misét a György király-szigeti Szentháromság templomban, amely mellesleg a jeges kontinens egyetlen állandó istenháza."
 

Littlejohn

Well-Known Member
2010. április 20.
3 572
15 532
113
'44 után a technológiai fejlődést zsákutcába kényszerítették. Meghagyták nekünk a hagyományos fizikát, energetikát, a rakétatechnikát, mely drága és korlátozott eredményeket ad. Ők pedig tovább mentek azon az úton, mely a valódi fejlődést jelenti. Már régen nem nácizmusról, 4. birodalomról van/volt szó, hanem egy olyan fejlődési útról, melyről az emberiség természeti vagy egyéb okokból több millió éve letért. Amióta az agyunk kapacitásának csak töredékét használjuk, képtelenek vagyunk érzékelni és valójában értékelni is a körülöttünk lévő világot. Ők ebben az irányban fejlődtek és a fizikájuk is ehhez igazodik.... Számunkra felfoghatatlan fejlődést produkáltak, aminek úgymond "kordában tartják" az emberiséget. Nem szükségképpen rosszak és nem is jók a mi értelmezésünkben. Mások.