Most már jónak tűnik.Már néhány hete ilyen sajnos, de biztosan dolgoznak a megoldáson
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Most már jónak tűnik.Már néhány hete ilyen sajnos, de biztosan dolgoznak a megoldáson
Nem igazán.Most már jónak tűnik.
Szerintem meg ez már régen biztpol, a tisztogatások, a hozzá nem értő, megalkuvó, kókler (Bobó és társai) vezetés miatt.Ruszin-Szendi, Tisza párt téma:
belpol. Eddig törölve volt, láthatóan semmibe veszik páran, innentől a szokásos eltávok jönnek.
Továbbra is azt mondom, hogy NEM kaptam értesitést, a kommentem lényege ez volt. Amit betettél és amire hivatkozol azt én nem látom, és az értesitésekben sincs üzenetem erről. Gondolom elnézést fogsz kérni, de ha nem az se baj:Ezek a moderátori sunnyogások jók szoktak lenni, most is így van ez:
![]()
A többire most nincs kapacitásom reagálni de kicsit fordítva ülsz a lovon.
Engem ebből nem is RSzR, hanem a mire is költünk érdekel. És nem is igazán zavar az erre költött pénz, csak eddig ilyesmiket nem is kalkuláltunk bele a nagy számainkba...mert ez csak egy, de nem az egyetlen gondolom.Valamiért ez érzékeny téma.
Mellesleg hadd kérdezzem meg a moderációt hogy hol szabad beszélgetni az ilyen dolgokról ?
Ha valami "hasonló" téma jön ma már előre zárnak más topikot is, nehogy...Beszélgető topik?
Nemkell a teljes belpol szarvihar amit ez kihoz. Bob meg ruszin annyi szarral rendelkezik egymásról amit eldobàlnak egészen a választásig. Abszolút hiteltelen és szánalmas mindkét fél az egészben. Rrszr is ahogy előadja az ártatlant meg bob is ahogy előadja, hogy rszr nem az ő engedélyével és tudtával cselekedett és nem a HM nézte át és engedèlyezte előtte hogy kivel és miről tárgyal. Remélhetőleg kicsinálják egymást én meg popcornt zabàlok hozzá.Továbbra is azt mondom, hogy NEM kaptam értesitést, a kommentem lényege ez volt. Amit betettél és amire hivatkozol azt én nem látom, és az értesitésekben sincs üzenetem erről. Gondolom elnézést fogsz kérni, de ha nem az se baj:
![]()
Ennek fényében szivesen megmutatom Neked -mert nekem is van egy tippem-, hogy szerintem melyik a ló eleje és hátulja, ha érdekel.
(Igy legalább meg lesz az a 2/2 ...és szabadság....!![]()
)
Engem ebből nem is RSzR, hanem a mire is költünk érdekel. És nem is igazán zavar az erre költött pénz, csak eddig ilyesmiket nem is kalkuláltunk bele a nagy számainkba...mert ez csak egy, de nem az egyetlen gondolom.
Ha valami "hasonló" téma jön ma már előre zárnak más topikot is, nehogy...
Lehet csak nekem szokatlan ez az újkeletű "védőernyő" bizonyos témák felett, de ha ez a helyes út hát legyen. "A rendszer tökéletes" - tartja a régi HTKA mondás.
De, ezzel kapcsolatban megkövetlek. Leteszteltük az imént egy taggal, vmi tényleg nem kóser ami régebben működött.Továbbra is azt mondom, hogy NEM kaptam értesitést, a kommentem lényege ez volt. Amit betettél és amire hivatkozol azt én nem látom, és az értesitésekben sincs üzenetem erről. Gondolom elnézést fogsz kérni, de ha nem az se baj:
A szakpolitika kritikájára vagy elismerésére (mint Silvio szoktaSzerintem meg ez már régen biztpol, a tisztogatások, a hozzá nem értő, megalkuvó, kókler (Bobó és társai) vezetés miatt.
(egybefogva a választ,) a pártpolitikai, ha úgy tetszik kampány szempontból releváns témákat tiltjuk. Erről még jóval MP felbukkanása előtt döntés született, szóval se nem újkeletű, se nem a jelenleg aktuális témákhoz kapcsolódik, és még a topikok előre zárása sem állja meg a helyét (csak nagyobb törlés után történik, de ezt már nem látjátok akkor csak a lakatot).Ha valami "hasonló" téma jön ma már előre zárnak más topikot is, nehogy...
Lehet csak nekem szokatlan ez az újkeletű "védőernyő" bizonyos témák felett, de ha ez a helyes út hát legyen.
Csak a katonákat hagyják ki a cicaharcukból..Nemkell a teljes belpol szarvihar amit ez kihoz. Bob meg ruszin annyi szarral rendelkezik egymásról amit eldobàlnak egészen a választásig. Abszolút hiteltelen és szánalmas mindkét fél az egészben. Rrszr is ahogy előadja az ártatlant meg bob is ahogy előadja, hogy rszr nem az ő engedélyével és tudtával cselekedett és nem a HM nézte át és engedèlyezte előtte hogy kivel és miről tárgyal. Remélhetőleg kicsinálják egymást én meg popcornt zabàlok hozzá.
Köszönöm.De, ezzel kapcsolatban megkövetlek. Leteszteltük az imént egy taggal, vmi tényleg nem kóser ami régebben működött.
Nem a belpol végett tettem be, az eredeti poszt szerkesztésekor is ügyeltem rá, hogy ne belpol felhangja legyen, a "nemidevaló" megejlölést igy nem teljesen osztom ezért. Hidd el én is lamentáltam rajta, hogy megéri-e betenni...tényleg ennyi.A ló eleje arra van ellenben, hogy nem kell a moderátornak magyarázkodni azért, mert nem ide való témákat gyomlál. Ne hozzátok be. Ennyi.
u.i. téged megfigyelésem szerint notóriusan vonzanak ezek a témák, szeretettel ajánlom figyelmedbe pl. a redditet ahol szinte csak erről van szó. Lehet átértékeled a "Tisza érzékeny modik" és a "sunnyogás" kérdéskörét. Jó harcot!
Aranyos feltételezés, de erre nincs kapacitásom. Ellenben ha valaki rendszeresen feltűnik a belpol körül, az azért feltűnő.Tudom, hogy "notóriusan megfigyelsz" mindenkit, nyilván nem tévedhetsz velem kapcsolatban.
Hazamegyek azért biztos ami biztos, megnézem.Aranyos feltételezés, de erre nincs kapacitásom. Ellenben ha valaki rendszeresen feltűnik a belpol körül, az azért feltűnő.
Nézz be az ágy alá hátha notóriusan ott vagyok!![]()
a te ágyad alatt rabbi lesz szerintemHazamegyek azért biztos ami biztos, megnézem.![]()
Szóval összedolgoztok?a te ágyad alatt rabbi lesz szerintem![]()
Ez a filozófiai tétel külön megérdemelne majd egy részletes kifejtést Tőled -ha időd mégiscsak engedi- akár privátban, bár én úgy gondolom h pont erre válaszoltam az előző kommentemben.Ellenben ha valaki rendszeresen feltűnik a belpol körül, az azért feltűnő.
Nemkell a teljes belpol szarvihar amit ez kihoz. Bob meg ruszin annyi szarral rendelkezik egymásról amit eldobàlnak egészen a választásig. Abszolút hiteltelen és szánalmas mindkét fél az egészben. Rrszr is ahogy előadja az ártatlant meg bob is ahogy előadja, hogy rszr nem az ő engedélyével és tudtával cselekedett és nem a HM nézte át és engedèlyezte előtte hogy kivel és miről tárgyal. Remélhetőleg kicsinálják egymást én meg popcornt zabàlok hozzá.
u.i. téged megfigyelésem szerint notóriusan vonzanak ezek a témák, szeretettel ajánlom figyelmedbe pl. a redditet ahol szinte csak erről van szó. Lehet átértékeled a "Tisza érzékeny modik" és a "sunnyogás" kérdéskörét. Jó harcot!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..