Visszajelzések és javaslatok

Bro tip oldal kódjába belenyúlni illetékesnek: a témákra mutató linkek végére "/last" biggyesztés az utolsó hsz-hez visz, ami többnyire jó alapértelmezés lenne (főoldali doboznál is, meg a topik címekre nyomásnál általában)
Ezekkel a gyorsugrásos feature-ökkel az a bajom, hogy megpróbálnak okosabbak lenni nálam.
Ha nem olvasok egy topicot három hónapig, akkor gyakran nem az utolsó hsz-emhez szeretnék ugrani, vagy a végére, hanem mondjuk az utolsó előtti oldalra, mert nem feltétlenül érdekel valami, ami 5 hete történt. Ha fontos volt, de a topikot nem olvastam, akkor más úton-módon, de valószínűleg már hallottam róla. Az utolsó 2-3 oldalt olvasva viszont gyorsan el lehet dönteni, történt e valami, amiért érdemes még visszalapozni (gyors egymásutánban érkező hozzászólások a dátum alapján), vagy sem.
De alapvetően már az is jobb lenne, ha a legutolsó lapra dobna be, mert lapozás nélkül el lehetne dönteni, hogy érdemes e egyáltalán lapozni, vagy sem

• Tetszik
Reactions: Hortator
A SIMA és a BOLD(Kövér) betűtípus között gyakorlatilag nincs különbség!
Ez előző mondatban is látszik! Pontosabban nem látszik: a BOLD(Kövér) szövegrészt mindenütt a vastagabb betűtípussal írtam.
Szóljon, aki (elegendőnek)látja a különbséget! Azokat javaslom mesterlövész beosztásba! ;)
Amúgy': Ez alapvető szerkesztési baki!

.
van, látszik, pedig már sokat romlott a szemem.

2 hétvégi hsz-em törlésre került az "Ukrajnai fegyveres konfliktus" topikból. Mivel érzésem szerint abszolúte nem voltak off-topik hsz-ek, ezért kérnék szépen ehhez némi indoklást.
(Az orosz egységek "Max Max"-külleme és a frontharcosok számos háborúban feltűnően rendhagyó megjelenése között vontam párhuzamot, nem csak belpoltól, de még biztpoltól (és persze személyeskedéstől) is teljesen mentesen. Megkockáztatom, kimondottan haditechnikai téma, hogy miért és hogyan használnak civil járműveket, rögtönzött felszereléseket a hadviselők - ha áthelyezésre kerül, semmi gond, de mi indokolta a törlést?)

Az új felületen, ha mobilon olvasom a fórumot, csak az oldal alján van lapozási és oldalszámválasztási lehetőség.
Már látszik felül is - a dark és light felületen egyaránt.

Illetve kapcsolódóan: a dark theme esetében mobilon fehér volt az oldalak közti halványkék hátterű navigációs elemek szövegének színe. Mostantól szürke, hogy olvasható is legyen...

Bro tip oldal kódjába belenyúlni illetékesnek: a témákra mutató linkek végére "/last" biggyesztés az utolsó hsz-hez visz, ami többnyire jó alapértelmezés lenne (főoldali doboznál is, meg a topik címekre nyomásnál általában)

A főoldali doboznál így lesz. Majd... egyszer, izé eskü decemberben, hó közepéig megcsinálom. Amint végeztem azzal a melóval amivel épp elcsúsztam. Légyszi ne keresd vissza, hogy a főoldal kapcsán mikor mondtam neked legutóbb hasonlót :)

Viszont a fórum felületen szerintem jó az ahogy a Xenforo gyárilag kezeli: bejelentkezett státusz esetén az első olvasatlan hozzászóláshoz visz. Igen, tudom, hogy van olyan, amikor a topic lelelső oldalát nyitja meg és odatossza a navigációba, hogy ugrás az első olvasatlanhoz. Még nem jártam utána ezt miért csinálja, de érzésre a rég olvasott topicok esetében valamiért. Legalábbis én azoknál futok bele ebbe.

A SIMA és a BOLD(Kövér) betűtípus között gyakorlatilag nincs különbség!
Azért van látható difi. A megfejtés az, hogy félkövérnek semibold (600-as font weight) vastagságot használT. A valós bold (700-as font weight) helyett.

• Tetszik
Reactions: Hortator