Visszajelzések és javaslatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
3 070
13 460
113
Ruszin-Szendi, Tisza párt téma:

belpol.
Eddig törölve volt, láthatóan semmibe veszik páran, innentől a szokásos eltávok jönnek.

• Tetszik
Reactions: arcas and Aladeen

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 507
25 676
113
Ezek a moderátori sunnyogások jók szoktak lenni, most is így van ez:

K-perny-k-p-2025-02-22-083520.png

A többire most nincs kapacitásom reagálni de kicsit fordítva ülsz a lovon.
Továbbra is azt mondom, hogy NEM kaptam értesitést, a kommentem lényege ez volt. Amit betettél és amire hivatkozol azt én nem látom, és az értesitésekben sincs üzenetem erről. Gondolom elnézést fogsz kérni, de ha nem az se baj:

4b6c5daf1b023553bb6928a7a2242dd8.png

Ennek fényében szivesen megmutatom Neked -mert nekem is van egy tippem-, hogy szerintem melyik a ló eleje és hátulja, ha érdekel.
(Igy legalább meg lesz az a 2/2 ...és szabadság....! :rolleyes: :cool:)
Valamiért ez érzékeny téma.
Engem ebből nem is RSzR, hanem a mire is költünk érdekel. És nem is igazán zavar az erre költött pénz, csak eddig ilyesmiket nem is kalkuláltunk bele a nagy számainkba...mert ez csak egy, de nem az egyetlen gondolom.
Mellesleg hadd kérdezzem meg a moderációt hogy hol szabad beszélgetni az ilyen dolgokról ?
Beszélgető topik?
Ha valami "hasonló" téma jön ma már előre zárnak más topikot is, nehogy...
Lehet csak nekem szokatlan ez az újkeletű "védőernyő" bizonyos témák felett, de ha ez a helyes út hát legyen. "A rendszer tökéletes" - tartja a régi HTKA mondás.

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
31 031
135 319
113
Továbbra is azt mondom, hogy NEM kaptam értesitést, a kommentem lényege ez volt. Amit betettél és amire hivatkozol azt én nem látom, és az értesitésekben sincs üzenetem erről. Gondolom elnézést fogsz kérni, de ha nem az se baj:

4b6c5daf1b023553bb6928a7a2242dd8.png

Ennek fényében szivesen megmutatom Neked -mert nekem is van egy tippem-, hogy szerintem melyik a ló eleje és hátulja, ha érdekel.
(Igy legalább meg lesz az a 2/2 ...és szabadság....! :rolleyes: :cool:)

Engem ebből nem is RSzR, hanem a mire is költünk érdekel. És nem is igazán zavar az erre költött pénz, csak eddig ilyesmiket nem is kalkuláltunk bele a nagy számainkba...mert ez csak egy, de nem az egyetlen gondolom.

Lehet csak nekem szokatlan ez az újkeletű "védőernyő" bizonyos témák felett, de ha ez a helyes út hát legyen. "A rendszer tökéletes" - tartja a régi HTKA mondás.
Nemkell a teljes belpol szarvihar amit ez kihoz. Bob meg ruszin annyi szarral rendelkezik egymásról amit eldobàlnak egészen a választásig. Abszolút hiteltelen és szánalmas mindkét fél az egészben. Rrszr is ahogy előadja az ártatlant meg bob is ahogy előadja, hogy rszr nem az ő engedélyével és tudtával cselekedett és nem a HM nézte át és engedèlyezte előtte hogy kivel és miről tárgyal. Remélhetőleg kicsinálják egymást én meg popcornt zabàlok hozzá.

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
3 070
13 460
113
De, ezzel kapcsolatban megkövetlek. Leteszteltük az imént egy taggal, vmi tényleg nem kóser ami régebben működött.

A ló eleje arra van ellenben, hogy nem kell a moderátornak magyarázkodni azért, mert nem ide való témákat gyomlál. Ne hozzátok be. Ennyi.

Szerintem meg ez már régen biztpol, a tisztogatások, a hozzá nem értő, megalkuvó, kókler (Bobó és társai) vezetés miatt.
A szakpolitika kritikájára vagy elismerésére (mint Silvio szokta :D ) van lehetőség továbbra is.
Ellenben
Lehet csak nekem szokatlan ez az újkeletű "védőernyő" bizonyos témák felett, de ha ez a helyes út hát legyen.
(egybefogva a választ,) a pártpolitikai, ha úgy tetszik kampány szempontból releváns témákat tiltjuk. Erről még jóval MP felbukkanása előtt döntés született, szóval se nem újkeletű, se nem a jelenleg aktuális témákhoz kapcsolódik, és még a topikok előre zárása sem állja meg a helyét (csak nagyobb törlés után történik, de ezt már nem látjátok akkor csak a lakatot).

u.i. téged megfigyelésem szerint notóriusan vonzanak ezek a témák, szeretettel ajánlom figyelmedbe pl. a redditet ahol szinte csak erről van szó. Lehet átértékeled a "Tisza érzékeny modik" és a "sunnyogás" kérdéskörét. Jó harcot!

Last edited:

Bálint

Well-Known Member
2020. augusztus 31.
10 752
36 645
113
Nemkell a teljes belpol szarvihar amit ez kihoz. Bob meg ruszin annyi szarral rendelkezik egymásról amit eldobàlnak egészen a választásig. Abszolút hiteltelen és szánalmas mindkét fél az egészben. Rrszr is ahogy előadja az ártatlant meg bob is ahogy előadja, hogy rszr nem az ő engedélyével és tudtával cselekedett és nem a HM nézte át és engedèlyezte előtte hogy kivel és miről tárgyal. Remélhetőleg kicsinálják egymást én meg popcornt zabàlok hozzá.
Csak a katonákat hagyják ki a cicaharcukból..

• Tetszik
Reactions: Pocok75

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 507
25 676
113
De, ezzel kapcsolatban megkövetlek. Leteszteltük az imént egy taggal, vmi tényleg nem kóser ami régebben működött.
Köszönöm.
A ló eleje arra van ellenben, hogy nem kell a moderátornak magyarázkodni azért, mert nem ide való témákat gyomlál. Ne hozzátok be. Ennyi.
Nem a belpol végett tettem be, az eredeti poszt szerkesztésekor is ügyeltem rá, hogy ne belpol felhangja legyen, a "nemidevaló" megejlölést igy nem teljesen osztom ezért. Hidd el én is lamentáltam rajta, hogy megéri-e betenni...tényleg ennyi.
u.i. téged megfigyelésem szerint notóriusan vonzanak ezek a témák, szeretettel ajánlom figyelmedbe pl. a redditet ahol szinte csak erről van szó. Lehet átértékeled a "Tisza érzékeny modik" és a "sunnyogás" kérdéskörét. Jó harcot!
  1. Tudom, hogy "notóriusan megfigyelsz" mindenkit, nyilván nem tévedhetsz velem kapcsolatban.
  2. Nem ismerem a Reddit-et, kedves vagy, köszönöm, nem kérem, de Te ezek szerint igen,...
  3. Én roppant nyitott vagyok a változásra, rengeteg dolgot képes voltam eddig is átértékelni, de nem tudom nem annak nevezni a dolgot ami.
  4. Az a harc a Tiétek, nem az enyém. Én csak belepofázok,...pusztán azért, mert a végeredmény igazából nekem sem mindegy.

• Tetszik
Reactions: L.O.B

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
3 070
13 460
113
Tudom, hogy "notóriusan megfigyelsz" mindenkit, nyilván nem tévedhetsz velem kapcsolatban.
Aranyos feltételezés, de erre nincs kapacitásom. Ellenben ha valaki rendszeresen feltűnik a belpol körül, az azért feltűnő.
Nézz be az ágy alá hátha notóriusan ott vagyok! :D

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 507
25 676
113
Ellenben ha valaki rendszeresen feltűnik a belpol körül, az azért feltűnő.
Ez a filozófiai tétel külön megérdemelne majd egy részletes kifejtést Tőled -ha időd mégiscsak engedi- akár privátban, bár én úgy gondolom h pont erre válaszoltam az előző kommentemben.

Mert pl. az utolsó 20 bejegyzésem tükrében a "belpolos feltűnésem" nekem pl. nem feltűnő:
  • 3 legutóbbi visszajelzés hsz-em
  • 8 kif. HT topik
  • 3 humor :rolleyes:
éééééés
  • 2 Biztpol a V4-ben
  • 3 Ukrán tpoik
  • 1 Biztpol a közelkeletesben
Megengedem, hogy ide számold azt is amit töröltél...meg amit akarsz.
Látszik, hogy roppant "feltűnő" belpolos vagyok. :oops: Részemről ennyi.

• Tetszik
Reactions: Pogány

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 638
62 485
113

Ez így szép meg jó, csak amikor nincs pénz pl. kajára, akkor jusson eszedbe , hogy "de legalább csoda szép az a milliárdba kerülő betonkocka"
Itt megint nem az a megdöbbentő, hogy lopnak. Eddig is tudtuk. Engem még mindig az elképesztő izléstelenségük és igénytelenségük tol fel agyilag :mad:
Nem sok országnak van ilyen igénytelen sutyerák "elitje" mint nekünk. :(

ZRÍNYI 20!026

Well-Known Member
2017. szeptember 20.
2 573
5 653
113

Bocs, hogy nem tudok szó nélkül elmenni a hazug, álszent, sunyi, tolvaj kormány ténykedése mellett.
Ők vannak kormányon 15 éve, nagyrészt 2/3-al, szóval ha valami szar az országban, ehhhezz vajmi kevés köze van az ellenzéknek! Ők csak a biodíszletet adják ahhoz, hogy úgy tűnjön, mintha nem pártállami-állampárti törvényhozás, uralkodás folyna.
Amit művelnek a gazdasággal, a biztonságpolitikában, a külkapcsolatokban az ország megítélésével, pozíciójával kapcsolatban, az már régen kimeríti a hazaárulás fogalmát.
Ezek után hadd ne azt útáljam már, aki akár korábbi haszonélvezőként is borítani meri azt a bizonyos bilit, legyen szó Magyar Péterről, Ruszin-Szendi Romuluszról, vagy akárkiről!
És bármilyen hihetetlen egyeseknek, lehet az a szint, ami már nekik is sok, ahogy a választóknak is csak lassan nyílnak ki a szemeik.
De megpróbálom visszafogni magam!