Nekem az is elég lenne, hogy ha bevonulok, akkor békén hagyna a NAV, de ilyet legközelebb csak a francia idegenlégió tud.Következő podcast felvételénél Maróth urat meg kéne kérdezni, hogy soron kívül intéz-e ilyet a HTKA-nak!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem az is elég lenne, hogy ha bevonulok, akkor békén hagyna a NAV, de ilyet legközelebb csak a francia idegenlégió tud.Következő podcast felvételénél Maróth urat meg kéne kérdezni, hogy soron kívül intéz-e ilyet a HTKA-nak!
Ami bombázót használtak az Oroszok Szíriában,az su 34,nem?
Nincs tooikja a bombázók között?
Ne írd be. Ez egy magyar fórum. A Su-34 ,÷? NATO kód, hanem angol átirat."4/4+/4.5 generációs vadászbombázók" fejezetben találod:
Topikot keresni úgy lehet a legegyszerűbben, hogy a jobb felső sarokban a "Keresés" gombra kattintás után bejelölöd hogy "Keresés csak a címekben" és beírod hogy mit keresel. Az orosz típusoknál (Cy-34) a magyar átírással (Szu-34) érdemes próbálkozni. Előbb-utóbb mindenhová beírom majd a NATO kódot (Su-34) is, mert mindenki így keresi a típusokat és nem találja meg a kereső...
"4/4+/4.5 generációs vadászbombázók" fejezetben találod:
Topikot keresni úgy lehet a legegyszerűbben, hogy a jobb felső sarokban a "Keresés" gombra kattintás után bejelölöd hogy "Keresés csak a címekben" és beírod hogy mit keresel. Az orosz típusoknál (Cy-34) a magyar átírással (Szu-34) érdemes próbálkozni. Előbb-utóbb mindenhová beírom majd a NATO kódot (Su-34) is, mert mindenki így keresi a típusokat és nem találja meg a kereső...
Némiképp utolártem magam, így az ukrán topic mai termését alapul véve 3 napos topic eltávra küldve:
kriss02
orosz_macska_bad
Wilson
Fade
bigos
Flamand
Kopi2000
Nagyjából ott húztam meg a vonalat amikor valaki már átlépte a 10 db körüli off hozzászólást. Ha több napra visszamenően néztem volna, valószínűleg lenne legalább kétszer ennyi név a listán. De ma ők voltak az off bajnokok. Nincs harag, csak ezt dobta a gép. Jó pihenést a hétvégén
Illetve Lada is kapott egy 3 napra kitartó sallert mert már rohadt irritáló volt az a stílus ahogy a videókat kommentálhatja már jó ideje.
Azt a ladát esetleg kivonhattátok volna a forgalomból 4 hónapra is, ahogy a Kormányhivatal szokta.Némiképp utolártem magam, így az ukrán topic mai termését alapul véve 3 napos topic eltávra küldve:
kriss02
orosz_macska_bad
Wilson
Fade
bigos
Flamand
Kopi2000
Nagyjából ott húztam meg a vonalat amikor valaki már átlépte a 10 db körüli off hozzászólást. Ha több napra visszamenően néztem volna, valószínűleg lenne legalább kétszer ennyi név a listán. De ma ők voltak az off bajnokok. Nincs harag, csak ezt dobta a gép. Jó pihenést a hétvégén
Illetve Lada is kapott egy 3 napra kitartó sallert mert már rohadt irritáló volt az a stílus ahogy a videókat kommentálhatja már jó ideje.
Kicsit visszább veszek akkor a pofámból, látok én a sorok közt, ennek már a fele sem tréfa !Némiképp utolártem magam, így az ukrán topic mai termését alapul véve 3 napos topic eltávra küldve:
kriss02
orosz_macska_bad
Wilson
Fade
bigos
Flamand
Kopi2000
Aztán legközelebb már Honvédelmi és Kommentminisztérium lesz belőle. Foteltábornok alá nem adom.A haderőreform és a külpolitika innovációja keretében a HTKA-t nevezzék ki a Külügy és a HM innovációs munkacsoportjának. Az adminok kapjanak katonai rendfokozatot és a ,,jobb,, kommentelők is. Például Pogány a Leo-ért kaphatna alpakka rendfokozatot, Molni meg algebrát.
Viszont az anyagi gondokat megoldaná. Például az adminoknak vehetnének egy Thales-Rheinmetall-Saab digitális banhammertAztán legközelebb már Honvédelmi és Kommentminisztérium lesz belőle. Foteltábornok alá nem adom.
Minden háború konfliktus de nem minden konfliktus háború.Az ukrajnai fegyveres konfliktus mint cím helyes? Ami most történik az konfliktus vagy már háború? Konfliktus esetleg amikor a két Korea vagy India és Pakisztán kapaszkodik egymással.Ez már szerintem kőkemény háború.