Újabban ha az utolsó hozzászóló ignoron van, a mobilos dark felületen látom a hszet. Ez korábban nem így volt, illetve edgen most se így van. Ez normális, vagy valami bug?
Hogy kicsit offoljak itt
Hogy kicsit offoljak itt
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Teljes mértékben egyetértek veled.....Túl "liberális" vagy, az olyan mint a 3 napos eltiltások semmire sem jók. Figyelmeztetés, 1 hónap, fél év, örök vadászmzők. Nem kell túl cicomázni.
A bizonyos topikokból történő eltiltás is hülyeség, ha valaki az egyikben kiérdemli a bant akkor a többiben gondolod a jobbik énét használja majd?!
Abban mindenféleképpen igazat adok @molnibalage -nak, hogy kell a gyakori és kiméletlen gyomlálás, nemcsak a kommentek, hanem a tagok hozzáférése között is.
Nem kell félnetek jó lesz!
(egyébként szerintem is beszédes és hasznos volna, ha a felhasználók adatlapján vagy avatarjai mellett valamilyen formában megjelenne, hogy az illető mennyi időt vagy hány alkalommal részesült eltiltásban)
az olyan mint a 3 napos eltiltások semmire sem jók.
Egy frászt! Ha megnézed, jellemzően ugyanaz a maréknyi tag dühöng , és egy másik marék meg sopánkodik, meg újfajta szmájlit akar. A két csoport között meg van némi átfedés!Lassan több lesz itt a dühöngő topik, mint a szakmai.
Ugy látszik, ezt igényli az istenadta nép.
Hiszti lesajnáló szmájlit akarok. És egyet a nagyívben tevők lesajnálására is külön!Egy frászt! Ha megnézed, jellemzően ugyanaz a maréknyi tag dühöng , és egy másik marék meg sopánkodik, meg újfajta szmájlit akar. A két csoport között meg van némi átfedés!
A többség nagyívben tesz az itt folyó hisztire!
Én fizetőssé tenném!Egy frászt! Ha megnézed, jellemzően ugyanaz a maréknyi tag dühöng , és egy másik marék meg sopánkodik, meg újfajta szmájlit akar. A két csoport között meg van némi átfedés!
A többség nagyívben tesz az itt folyó hisztire!
Neked mindig valamilyen extrawurst kell!Én meg ilyeneket szeretnék
Minden ujj ökölbe zárva, kivéve a középsőt, ami felfelé mutatva nyitva áll...Szerintem három emoji (és nem smile) még elférne, egy lefelé mutató hüvelykujj mint dislike, egy sírva röhögős, és egy oké.
Aztán mindenki tudja melyiket mikor és mire.
Ha már reakciók, én ezt ajánlomMinden ujj ökölbe zárva, kivéve a középsőt, ami felfelé mutatva nyitva áll...
Különben igazatok van, még ez a hat smile is sok, elég kettő. Tetszik/nem tetszik. Sokszor az emberi butaságon dühöngenek sokan.
Csak mert jó nosztalgiázniA kérdés fordítva is feltehető ám: meddig viselje a többség, hogy mindenkibe, minden témában beleszállsz és csakazért is jobban tudod. Ezekkel totál kinullázod azokat a hozzászólásaidat, amikben nem lenéző módon osztod az észt, hanem érdekes tartalmakat teszel hozzá a dolgokhoz.
Kezdésnek erősen visszább kéne venni a személyeskedésből, mások fikázásából. Ha nem megy, akkor nem kell ide jönni.
Nézd én ezeket már sokadszorra írom ide le neked, így ez most már tényleg a legeslegutolsó figyelmeztetés volt.