Lécci engem!Lehet.
No, majd letesztelem. Random valakit elküldök a kurva anyjába, aztán meglátjuk.
Előre is sorry, semmi személyes, csak teszt jelleggel.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lécci engem!Lehet.
No, majd letesztelem. Random valakit elküldök a kurva anyjába, aztán meglátjuk.
Előre is sorry, semmi személyes, csak teszt jelleggel.
Ó, ez a szervál nagyon cuki.Lécci engem!
Ez már az a próba "kurvaanyázás" akar lenni, csak ...vagy még nem?Ó, ez a szervál nagyon cuki.
Nehogy szaporodni merj te gyerek, inkább verd zsepibe! Vagy kend a hajadra de a pinát kerüld!!!!
Azért kemény, hogy milyen suttyók regisztrálnak néha a fórumra… Részvétem, amiért ilyenek találnak meg téged!Ismét egy mocskos provokáció. Jeleztem, jelzem itt is. Őrizze meg mindenki a hidegvérét.
Szerintem ezt a stílust nem kell eltűrni.
Én visszautasítom, remélem a modik lépnek.
Ha szükség van az ilyen szintű kommunikációra, az is egy döntés.
Türelemmel várok, kímélem hasonló stílusú válaszomtól az illetőt.
Aztán ha majd az olajfesték jön, nem az akvarell...Vasgyár nem apácazárda...
Das ist der HAMMERite.Csak rozsdagátló festékre reagálok...
Használtad esetleg valamilyen kommentedben a bomba, USA, amerika szavakat mert ha igen akkor meg van a megoldás...@Tcat
,ma valahányszor feljövök az oldalra az ESET az alábbi üzenetet küldi:
Valami amerikai 144.202.55.149 IP-re akar csatlakozni...és csak a HTKA-val csinálja.
...bombát kb. 15 alkalommal, de a többi nem ér, a válasznál az idézetet is beleszámolja, és az nem én vagyok!Használtad esetleg valamilyen kommentedben a bomba, USA, amerika szavakat mert ha igen akkor meg van a megoldás...
...bombát kb. 15 alkalommal, de a többi nem ér, a válasznál az idézetet is beleszámolja, és az nem én vagyok!
Mit kezdjek? :/Kedves Tcat.....
CSAK Neked újdonság, hogy a Nagy Testvér figyel?
SirHiggins!
Velem kezdheted, de nézz hátra, mert a melletted lévő irodában ülök és jövök...
Most nincs időm, de fölteszem majd a kérdéseimet ismét! Adekvát műszaki választ várok tőled is és a többi mérnöktől is, mind a szegecselés minőségét és milyenségét illetően!Milagrot lennétek szívesek végre kitenni a fórumon végérvényesen?
Elnézést, de azért mindennek van határa.
Már amit a COVID alatt előadott önmagában permbant érne.
Erre bemegyek most az Űrkutatás topikba és mit látok?
Az ezerszer lerágott csonthülye konteós faszágokkal szemeteli teli az egészet, aminek az űrkutatáshoz semmi köze.
Az n+1-dik konteós hülyeségével nem lehetne, hogy másol szennyezze az Internetet, de ne a HTKA kevés értelmes részét, ami megmaradt?
Fura, mert nekem is ESET van és nem hozza ezt fel. Igaz a más oldalakon az arcomba csapott pöcsnövelők meg kikattinthatatlan reklámok miatt én 3 féle adblockot használok egyszerre, lehet azért nem ugrik fel@Tcat
,ma valahányszor feljövök az oldalra az ESET az alábbi üzenetet küldi:
Valami amerikai 144.202.55.149 IP-re akar csatlakozni...és csak a HTKA-val csinálja.
Te a hidegvéredet már rég elhagytad, kacsintós. Valahol a Washington-Brüsszel-kijev tengelyen.Ismét egy mocskos provokáció. Jeleztem, jelzem itt is. Őrizze meg mindenki a hidegvérét.
Szerintem ezt a stílust nem kell eltűrni.
Én visszautasítom, remélem a modik lépnek.
Ha szükség van az ilyen szintű kommunikációra, az is egy döntés.
Türelemmel várok, kímélem hasonló stílusú válaszomtól az illetőt.
AnyázástMit kezdjek? :/