Az előbb született Ukrajnához kapcsolódóan egy nagyobb anyagom a tüzérség szerepéről, illetve az eltérő orosz és nyugati doktrínákról, ukránba menjen vagy szaktopikba? Utóbbi esetén pedig melyikbe?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem mindkettőbe, aztán szaktopikok körül választhatsz ami tetszik. Mehet ebbe a nem túl kihasznált topikba:Az előbb született Ukrajnához kapcsolódóan egy nagyobb anyagom a tüzérség szerepéről, illetve az eltérő orosz és nyugati doktrínákról, ukránba menjen vagy szaktopikba? Utóbbi esetén pedig melyikbe?
Egyébként remek cikk lett, köszönjük! És várjuk a Tornados folytatást, nagyon érdekel, mit tudsz kihámozni a félinformációkból, hogy mennyi is jutott ezekből ukrajnába.Az előbb született Ukrajnához kapcsolódóan egy nagyobb anyagom a tüzérség szerepéről, illetve az eltérő orosz és nyugati doktrínákról, ukránba menjen vagy szaktopikba? Utóbbi esetén pedig melyikbe?
Szerintem nem kell ilyen úri huncutságokkal foglalkozni, a lényege:Az írásbeliket remélem teljesen hivatalosan, két példányban, dátumbélyegzővel, aláírva ?!
Termédzetesen angolul.Az írásbeliket remélem teljesen hivatalosan, két példányban, dátumbélyegzővel, aláírva ?!
Stréber.Szeretnék kérni írásbeli dícséretet “troll éheztetése” okán!
Stréber.
Nem rossz ötlet és 10 ilyen írásbeli dícséret után a moderáció megajándékozz majd egy ilyen pólóval...Szeretnék kérni írásbeli dícséretet “troll éheztetése” okán!
meggyőződéses libsi hülye vagy.
Nem elég hogy ócska hazaárulók vagytok, de büszkén hirdetitek is!
Hát itt azért egy picike igazság csak van benne. Te nem így gondolod?Megint elszabadult a böszme stílus a dühöngőben. Kezdem azt hinni, hogy van rá igény.
2X jeleztem, de elsikkadt....
Picit várok, két, napja, szándékosan nem válaszolok hasonló stílusban.
Hátha lehet libsizés, hazaárulozás nélkül is kommentelni.
Persze, csak, ha nincs rá igény.
Egen,kicsit sok van megengedve a propibrigadnakMegint elszabadult a böszme stílus a dühöngőben. Kezdem azt hinni, hogy van rá igény.
Hátha lehet libsizés, hazaárulozás nélkül is kommentelni.
Persze, csak, ha nincs rá igény.
Nincs,csak 3B-seg van a propizombik részéről.Hát itt azért egy picike igazság csak van benne. Te nem így gondolod?
Hát itt azért egy picike igazság csak van benne. Te nem így gondolod?
Megint elszabadult a böszme stílus a dühöngőben. Kezdem azt hinni, hogy van rá igény.
Én mondjuk asszem' 3x jeleztem/kérdeztem, hogy az explicite elmegyek a kurva anyámba-val mizu?Nincs rá igény. Ahogy a garantáltan flame generáló off-topik témákra sem, amivel az egészet, feltételezem akaratlanul elindítottad a topicban...
És hogy miért volt off? Mert kapcsolódik a konfliktushoz, de nem Ukrajnán belüli történet. Ezek mindig kigyomlálásra kerülnek.
Nem 1 napja vagy itt, tudod jól, hogy nem mindig van kapacitás a bejelentéseket időben feldolgozni, de előbb-utóbb jellemzően sorra kerülnek. Kár ebbe bármit belelátni. (Nem csak neked címezve ez.)
Tényleg örülök, hogy jó ideje tartod magad az egyezségünkhöz, maradjon így a későbbiekben is. Köszi.
Nincs rá igény. Ahogy a garantáltan flame generáló off-topik témákra sem, amivel az egészet, feltételezem akaratlanul elindítottad a topicban...
És hogy miért volt off? Mert kapcsolódik a konfliktushoz, de nem Ukrajnán belüli történet. Ezek mindig kigyomlálásra kerülnek.
Nem 1 napja vagy itt, tudod jól, hogy nem mindig van kapacitás a bejelentéseket időben feldolgozni, de előbb-utóbb jellemzően sorra kerülnek. Kár ebbe bármit belelátni. (Nem csak neked címezve ez.)
Tényleg örülök, hogy jó ideje tartod magad az egyezségünkhöz, maradjon így a későbbiekben is. Köszi.
Ugy látszik, sokan eldobták a humorérzéküket.
Emberek, ez csak egy hobby fórum, névtelen résztvevökkel, nem kötelezö olvasni. Ha nem tetszik valaki stilusa, megnyilvânulâsa, tedd ignorra és kész. Olvassátok, ami èrdekel. Van böven èrdekes anyag itt.
Mindenen kivül jelenlètèt felül lehetne vizsgálni? Szerintem csak szemlyeskedik, trollkodik...
Persze tèvedhetek