Tisztelt moderáció ! Azon kérdéssel fordulok felétek , hogy iránymutatást kérjek a fórum bannokkal kapcsolatban!
Kifejezetten a két utolsó bannal kapcsolatban! Eddigi ismereteim és tudásom szerint a fokozatosság elve volt érvényben vagy kellett volna , hogy érvényben legyen ! Tehát ez alapján mindkét olvtárs 2-2 hét bannal végezte volna hiszen vissza néztem és egyiknél se találtam előzményt tehát tiszta büntetlen előéletük volt ! Eddig . Mi indokolta és mi volt a vezérelv a 6 illetve 2 hónap intervallummal mint kezdő büntetéssel ? A világos , egyértelmű szabályokat könnyű követni és betartani ! De ha nem egyértelműek akkor bármelyikünk aknamezőre tévedhet ! Ezt elkerülendő kérnélek titeket vagy akár kifejezetten
@Busho3301 modit , hogy miért volt ez a szerintem drákói szigor ? Nem szeretném elkövetni tudatlanul ezeket a hibákat ! Előre is köszönöm a tájékoztatást!
Támogatnám kedves kollégám álláspontját...ugyanis eddig én se mertem megkérdezni, hogy miért kaptam utoljára 3 hónap bant. Trágárság nem volt benne. Továbbá a kint töltött időszak alatt is olvastam a fórumot, ahol naponta legalább 10 hozzászólás csak az ukrán topikban durvább volt sokszorosan mint az enyém. Ezért már meg sem merek nagyjából nyilatkozni
Holott most is előferdül, hogy olyan hozzászólások vannak amiért én már sztem geostacionárius pályán keringenék
Kedves moderátorok. Ne értsétek félre, nem számonkérő jelleggel írtam.
Egyetértve és az ide tartozó korábbi Like-okat is figyelembe véve szerintem is érdemes lenne átgondolni, hogy az ukrán alfórum
korábbi valós problémái miatt indokolt szigor és erősebb moderáció irányát lassan vissza lehetne terelni korábbi, bevált formába! Az ukrán-fórumos szigor és okkal megváltoztatott moderáció kiváltó okai is jórészt megszűntek/távoztak, egyebek...
Szerintem tekintélyvesztés nélkül lehetne a ukrános-
örökölt --és már szerencsére alig indokolt-- szigort egy "amnesztiával" egy-két hétre csökkenteni az említett két --erősen vitatható-- esetben. A Wilson-ok és mások miatt bevezetett 2 órás hsz-limit is csökkenthető a kitartó moderátori munkának köszönhetően.
Javult a helyzet ott, ahol gond volt, van ugyan még teendő, amit majd ott kell következetesen folytatni a már most is látható eredmények alapján, azonban az onnan "átgyűrűzött", túlzó hatást egy elegáns amnesztiával lehetne arányosabbá tenni és méltányosan kompenzálni az egy-két hetesre arányosított időtartammal.
Ez az üzemeltetők, moderátorok feladata és tiszte, ez csak egy segítő visszajelzésként íródott!
További jó munkát, és gyarapodó nézettséget kívánva!
+
.