Visszajelzések és javaslatok

Amúgy szerintem ha van egy tök kulturált beszélgetés, akkor nem biztos, hogy posztonként kéne szétdobni
topicokba a tartalmat. Hanem inkább összefüggéseiben kezelni.
Most tök jó, az egész sztori a magyar herő fejl-ben van, egy poszt a Magyaro biztpolban, megint vagy 3 a raktüzérségben.
Ha áthelyezek valamit egy másik topikba, ezzel jelezve hogy hol kellene erről beszélgetni, akkor miért csakazértis ugyanott folytatod?
Ha nem helyezem át akkor reggelre egy nagy szétválaszthatatlan egyveleg lesz a topikban amiben lesz az izraeli hadseregtől a magyar belpolig minden, mert neked épp erről volt kedved beszélgetni... mindennek meg van a helye/topikja, segítettem hogy miről hol tudsz tovább beszélgetni.

Ha áthelyezek valamit egy másik topikba, ezzel jelezve hogy hol kellene erről beszélgetni, akkor miért csakazértis ugyanott folytatod?
Ha nem helyezem át akkor reggelre egy nagy szétválaszthatatlan egyveleg lesz a topikban amiben lesz az izraeli hadseregtől a magyar belpolig minden, mert neked épp erről volt kedved beszélgetni... mindennek meg van a helye/topikja, segítettem hogy miről hol tudsz tovább beszélgetni.
Azért az emberek viszonylag kis százaléka beszélget úgy, hogy közben egyedül csak egy témát érint.
De attól függetlenül mégis marad az eredő témánál.

• Tetszik
Reactions: Terminator
Azért az emberek viszonylag kis százaléka beszélget úgy, hogy közben egyedül csak egy témát érint.
De attól függetlenül mégis marad az eredő témánál.
Így ha nem minden posztot külön vizsgálnál, hogy az konkrétan miről szól, milyen szó szerepel benne,
akkor nem lenne probléma követni a dolgot - ti. US-HU tárgyalások és haderőfejlesztés, amiről egyben beszélgettünk,
több szempontot érintve.
Már amíg követni lehetett, hogy ki-mire-hol válaszol :D
Egy gondolatmenet közben meg ne kelljen már átmenni másik topicba, csak mert szerepel benne valami.

Így ha nem minden posztot külön vizsgálnál, hogy az konkrétan miről szól, milyen szó szerepel benne,
akkor nem lenne probléma követni a dolgot - ti. US-HU tárgyalások és haderőfejlesztés, amiről egyben beszélgettünk,
több szempontot érintve.
Már amíg követni lehetett, hogy ki-mire-hol válaszol :D
Egy gondolatmenet közben meg ne kelljen már átmenni másik topicba, csak mert szerepel benne valami.
Ha jól látom, egy hozzászólásod ment a biztpolba, aminél valószínűnek tűnt hogy más irányba vinné el a beszélgetést, a többi a rakétatüzérség beszerzése topikba került.

• Tetszik
Reactions: SirHiggins
Szerintem ha valaki rákattint a válaszra, akkor az eredeti topikba megy a hozzászólás akkor is, ha Te közben az eredeti hozzászólást már átraktad máshová.

• Hűha
Reactions: Ocses
Szerintem ha valaki rákattint a válaszra, akkor az eredeti topikba megy a hozzászólás akkor is, ha Te közben az eredeti hozzászólást már átraktad máshová.
Kicsit pontosítva a sorrend mert így félreérthető: 1 rákattint a válaszra, 2 átrakod az eredeti posztot 3 elküldi az új hozzászólást