Visszajelzések és javaslatok

csak szólnék, hogy az Oroszország topik már megint csak egy emberről szól ...
és az nem pont nem orosz
Attól, hogy téged zavar az ellenvélemény még nem fogják törölni. Az oldalnak nem moszkvatér vagy oroszok az igazsag oldalán a címe. Ha egyoldalúságot akarsz, javaslom látogasd ezeket a tálantumokat és hagyj itt minket a picsába, mi szükséged is lenne az itteni diverzifikált közössegre, amikor ott van egy halom csőlátással megaldott ember.

• Tetszik
Reactions: SirHiggins
csak szólnék, hogy az Oroszország topik már megint csak egy emberről szól ...
és az nem pont nem orosz
Keveset látogatom már az oldalt sajnos a régi tagok sincsenek már! De túlzás ha felnézek az oldalra akkor csak róla szól a topic én innentől kezdve ignorba rakom tegyétek ti is !Nem csak az orosz topic hanem minden ami közé van az oroszokhoz róla szól

• Imádom
Reactions: Mark1993
Keveset látogatom már az oldalt sajnos a régi tagok sincsenek már! De túlzás ha felnézek az oldalra akkor csak róla szól a topic én innentől kezdve ignorba rakom tegyétek ti is !Nem csak az orosz topic hanem minden ami közé van az oroszokhoz róla szól
360_F_68929883_8TYl05peaiftuTG1K2CGCGpUaGdKQcjP.jpg

Én eleve azt nem értem, hogy tulajdonképpen min is megy a nagy lelkierővel vívott kommentelés az orosz topikban ?

Teljesen követhetetlen, és értelmezhetetlen.

• Tetszik
Reactions: embersarkany
Attól, hogy téged zavar az ellenvélemény még nem fogják törölni. Az oldalnak nem moszkvatér vagy oroszok az igazsag oldalán a címe. Ha egyoldalúságot akarsz, javaslom látogasd ezeket a tálantumokat és hagyj itt minket a picsába, mi szükséged is lenne az itteni diverzifikált közössegre, amikor ott van egy halom csőlátással megaldott ember.
cs+
amiket Te oda viszel, annak max 5%-ban van köze oroszország biztonságpolitikájához.
ha valaki véletlenül szeretne betenni egy oda tartozó hírt, az nem található meg. többek között miattad.