Visszajelzések és javaslatok

Meg amúgy ha már ennyire rajta van mindenki a keresésen, akkor lehetne egy olyan futurisztikus feature,
hogy a találatokat mondjuk időrendbe is lehessen rendezni? :o
thx
Ez a kezdetek óta lehetséges... 7 év alatt nem találtad meg? :eek:
A Rendezésnél a Relevancia helyett a Dátumot kell bejelölni.

Ezt hol lehet behozni ? :eek:
image.png

/én sem tudtam eddig :D /

• Imádom
Reactions: Bálint
Kérem a moderációt olyan topikba áthelyezni, ahova jobban illeszkedik:

Szerintem ez a poszt iskolapéldája annak, hogy hogy nem kéne posztolni, és nem ártana szabályozni egyes itt előforduló gyakrolatokat. Nem büntetni, de oktatni a népet.

1. kattintásvadász című link beágyazása. Ez önmagában nem gond, lehet érdekes és hasznos a tartalom elméletileg a jelenlegi sajtó gyakorlatok ellenére is
2. Kommentár nincs arról, hogy mi vár a kattintás túloldalán. Pl. tüzérségi ágyúzással előzik meg a lavinákat Alaszkában.
3. Azért a moderációnak adjunk egy kis házi feladatot, hogy keressenek már neki jobb helyet... hogy minek? Hát kattintsanak, süti űrlapozzanak, olvassák el a cikket, nézzék meg a videót, és hajrá....

Ez a gyakorlat teljesen általános a fórumon, egy bizonyos kohorszban különösen, és annyit kérnék legalább a nyugállományú olvasótársainktól, hogy mivel nekik több idejük van, mint a moderáció munka mellett önkénteskedőinek, mi lenne, ha esetleg talán egy kis igényes kommenteléssel megpróbálkoznának?