Repülőknél nagyon látványos a különbség, én akkor undorodtam meg végleg a játéktól mikor ~ 2 éve megint újrakezdtem, pont karácsonyi leárazás volt, vettem 3 hónap prémiumot, toltam a szokásos kedvenceimmel (Bf 109 F4, amcsi & szovjet P-40) majd mikor lejárt hirtelen ugyanúgy ugyanazt a célpontot meglőve kill-ból lett lepattogó lövés, esetleg valami kisebb sérülés, ugyanahhoz az eredményhez el kellett használni 3* annyi lőszert.
Lófaxt, én ott voltam a Type 59 disasternél, majd kisebb részt utána a KV-7 ugyanez... Pedig ott még a Belaruszok tolták.
...
Covid elején elővettem a saját 2 éves Blitz accountomat(mi legyen az "account" magyarosítás?).
Mikor kezdtem, bosszantott, hogy a csapatonként beeső 1 passzív/nem-játszó/lefagyott játékos.
10+ negatívot kockáztatva nyomtam 10 passzívot egymás után: 3x akkor is nyerő voltam( kb.4 éve).
Covid (Blitz) teszt:
Miután 1-1,5 évig nem játszottam/nem-fizettem: sorozatosan 14:1, 16: 1, 20+:1 "győzelmi" stat-ok.
ÍÍÍrtam!
Nem, a "hallottam/mondták/olvastam/városi-legenda..."
Lehet, hogy én vok a bénább --gondoltam--, folytatás (70(ig volt kedvem írni) húzogatva a vonalakat):
60x vagyok a leggyengébb 3 közötta saját-csapat sorrendben, 10x a legerősebb között. "Érdekes"! Hmmm...
Ettől még lehetek béna --gondoltam--, folytatom(Covid van, idő van):
hasonló arányok mellett 50-ből 36x vok' a legjobb 3-ban!
...úgy, hogy továbbra is 50-ből 48x vok' a leggyengébb 3-ban a csapat-összeállításnál, a játék-eredményben pedig ennek ellenére közel fordított arányban a jók között!
Hmmm...
Egyszerű következtetés => gyengébb csapattag-játékosokat kapok, mint az ellenfél, hiába vagyok relatívan jobb játékos, ne tudom ellensúlyozni a gyenge csapattagokat.
Kik is a csapattagok???
Gyors teszt kitalálva! Mivel már nem számít, +korlátlan: minden vesztes meccs után
sz@rrá/szénné-lepontozok mindenkit --néha elnézem: magamat is
--.
Válasz/reagálás elvétve: Nem is valódi élő játékosok???
Legyen "tuti": Játék közben chat(Hi Humans/...), ééés: 2-3-nál több reagálás(a lepontozás utániakkal együtt !)
SOHA!!!
Nobel-díj nélkül:
Vmiért(
) Én, --reaktívált/sokáig-nem-fizető játékosként-- a csapatom tagjaiként döntően gyengébb emberi és gyengébb bot(a játékot bonyolító szerver által hozzáadott számítógépes játékos) csapattagokat kapok a szervertől! Ez pedig
alapvetően meghatározza az eredményességet!
Fizess, vagy depi leszel! Hmmm... Kösz Wargaming!
Én => Blitz-Account "elajándékozva"!
Utólag megbánva: Egy ellenségemnek kellett volna, nem egy barátomnak!
Önkritika: Lógok neki egy Tokajival!
U.I: Emlékeztem egy "gyanús" dologra => rákérdeztem,, a gyanú valós lehet!
Ez: Mikor én(Új Account-Tulaj is) lánctalpat lő ki, találatot jelez, 40%-ban szakad/sérül, 15%-ban sebez is(HP-t von le attól akit eltalált(am)).
Saját lánctalp esetén: 100%-ban szakad(ez még nem is gond, lehet, hogy a nem sérülést nem jelenti, DE), a 100%(ami lehet szintén az összes "eltaláltak" 40%-a),
80%-ban von tőle(m) HP-t is !!!
Ha ezeket összegzem, akkor gusztustalan,lehúzós, rakás-sz@r a jelenlegi WoT Blitz (Nekem), még akkor is, ha az Élet(ben) is ilyen/Ez-Van!
Erre viszont Engem szülőileg felkészítettek, míg a WoT éveken át mást tolt a játékosok arcába "marketing"
Igen, igen, igen: Az átverés tudománya!)-mázzal. Most már a "szokásos" modern/Mocrosoft/... módon "apró-betűsként" szerepel --esetleg-- a kb. 254+ oldalas --játékos által az elején elfogadott-- szabályzatban, hogy mivel jár a játékosok számára P2W üzleti mechanizmus a (játék-)gyakorlatban!
Hmmm...
Asszem' amcsi az "új" Pü-management...
...+ : "Szép/Új/Modern Világ!"
.