Legutóbbi aktivitás

• fishbed
    fishbed reacted to Rferi66's post in the thread [HUN] Leopard 2 with Tetszik Tetszik.
    Szerintem erre nem kapsz választ. Úgy kérdezd, hogy mennyit lő a Bundeswher, vagy az US Army? :-)
  • fishbed
    fishbed reacted to dudi's post in the thread [HUN] Leopard 2 with Tetszik Tetszik.
    Nem nagyon lövünk éleset főleg nem programozhatót vagy nyilat. Lőtéri gránátokat lövünk az azért nem eszementül draga.
  • E
    efott1974 reacted to Aladeen's post in the thread Rakétatüzérség with Tetszik Tetszik.
    Elkészült az első THUNDART rakéta (francia "HIMARS klón")...
  • fishbed
    fishbed reacted to Rferi66's post in the thread [HUN] Leopard 2 with Tetszik Tetszik.
    ..... Rövid ideig dolgoztam állami cégnél, de hamar eljöttem. A főnökömnek nem tetszettek a számok. Kimértük hogy a cég által használt...
  • fishbed
    fishbed reacted to Negan's post in the thread [HUN] Leopard 2 with Tetszik Tetszik.
    Mindig mondom.Amig ez az elbaxott regnáló államszervezet nem lesz leváltva,a büdös életben nem jövünk ki a mucsai posványbol.
  • fishbed
    fishbed reacted to Kávé's post in the thread [HUN] Leopard 2 with Tetszik Tetszik.
    Bocsanat, de az latszik nem dolgozol allami szferaban ahol ez a keplet amit vazolsz (ami magatol ertetodo es jo) nem tudjak kivitelezni...
  • fip7
    Azèrt az 1.8 milliárd font nagyon erős. Főleg hogy az alap költsègek majd 50%-a. Nem tudom ennyi idő alatt hogy nőhetett ennyit. Nekem...
  • fishbed
    Annyi HK, tüzér, lövész szászlóaljunk van, hogy ez gondot okoz. :D Látszik hogy nem dolgoztál ilyen területen, mert akkor tudnád hogy...
  • fishbed
    fishbed reacted to Masztiff's post in the thread [HUN] Leopard 2 with Tetszik Tetszik.
    Nem értem, miért beszéltek el egymás mellett. Úgy látom, hogy @Rferi66 azt nem látja be, hogy minden alakulatnak más költségei lehetnek...
  • fishbed
    Ez nagyjából ugyanaz a három kategória, amit a cég IT költségvetéséről írtam. Szerintem amikor egy alakulat vagy eszköz költségére...
  • fishbed
    fishbed reacted to krisss's post in the thread [HUN] Leopard 2 with Tetszik Tetszik.
    Három kategória van: Fenntartási költség - alkatrészbeszerzés, külsős szervízek, takarítattás stb (ez kb minden logisztika) lőszer etc...
  • fishbed
    fishbed reacted to Kávé's post in the thread [HUN] Leopard 2 with Tetszik Tetszik.
    Tudom, meg a kotelezo biztositast is :D Eszetlen banda :)
  • fishbed
    A koltsegvetes nem egy szervezet tekinteteben ugy nezki hogy ahhoz az eszkozkoz szamoljuk az allomany beret amelyik eszkozon szolgal...
  • fishbed
    fishbed reacted to krisss's post in the thread [HUN] Leopard 2 with Tetszik Tetszik.
    Fizetjük az autópálya matricát is ne aggódj :D
  • fishbed
    fishbed reacted to Negan's post in the thread [HUN] Leopard 2 with Tetszik Tetszik.
    Abszurdisztán