EC135 / EC635, EC645, H145M, UH-72 (Airbus Helicopters / Eurocopter)

Bocs, nem tudtam kivárni...
szerintem ezek a képek azok.
aa.jpg

bb.jpg

cc.jpg

Ezeket a képeket is én linkeltem egy évvel ezelőtt.

Nem, nem ezek a képek. Egy igazi Spike van rajta...

Last edited:
Friss ropogós Spike-os képek a németországi gyárudvarról - német szpottereknek köszönhetően.

big.jpg
big.jpg

(Hamarosan a jön a szokásos év végi AH prezi, kellenek az új képek... :rolleyes:
Az éleslövészetet 2022 tavaszára tervezik, így ez még csak hordozási- /együttműködési teszt lehet. Vagy megint csak fotózás.)
Szerintem ezek csak súlymodellek - nem igazi rakéták. Persz tök jó, hogy halad a teszt - ráadásul 8 rakétával. :)
Jövőre várjuk őket szeretettel az éles lövészetre! :)

8 darab 16km-es hatótávú Spike ER2 rakétával komoly páncélvadász lesz!

Szerintem ezek csak súlymodellek - nem igazi rakéták. Persz tök jó, hogy halad a teszt - ráadásul 8 rakétával. :)
Jövőre várjuk őket szeretettel az éles lövészetre! :)

Ezek szerint nálad sem látszik az a két kép, amit belinkeltem...

Mondjuk úgy, hogy ha majd felkerül a Link16 antennája a farokrészre, akkor a hálozati hadviselés elvét alkalmazva, összehangoltan a földi egységekkel együttőködve már csipős kis csodabogár lehet...

Mondjuk úgy, hogy ha majd felkerül a Link16 antennája a farokrészre, akkor a hálozati hadviselés elvét alkalmazva, összehangoltan a földi egységekkel együttőködve már csipős kis csodabogár lehet...
A Spike ER2-t lehet GPS koordinátára indítani. Szóval fák magasságában a fonttól 15+ km-re biztos távolságban köröz és várja a koordinátákat a JTAC-től... :)
Link16 biztos jól jön, de anélkül is tud "csípni"!
4-5 helikopter egy zászlóaljnyi harckocsit megállít vagy legalábbis okoz akkor veszteséget, hogy ne érjék el a céljukat.

A Spike ER2-t lehet GPS koordinátára indítani. Szóval fák magasságában a fonttól 15+ km-re biztos távolságban köröz és várja a koordinátákat a JTAC-től... :)
4-5 helikopter egy zászlóaljnyi harckocsit megállít vagy legalábbis okoz akkor veszteséget, hogy ne érjék el a céljukat.
Terminator hozzászólásank metaadatai erre a két képre mutatnak
aa.jpg

bb.jpg

Friss ropogós Spike-os képek a németországi gyárudvarról - német szpottereknek köszönhetően.

big.jpg
big.jpg

(Hamarosan a jön a szokásos év végi AH prezi, kellenek az új képek... :rolleyes:
Az éleslövészetet 2022 tavaszára tervezik, így ez még csak hordozási- /együttműködési teszt lehet. Vagy megint csak fotózás.)

Így már látszik?
Kép1

Kép2

NLOS sal és MUM-T vel lesz igazi..:)
Akkor 50 km ről tud majd csipkedni...:eek:

Nem emlékszem hogy láttam már ezt a videót a H145M gyártásáról...
Ha már mégis volt akkor bocs..

Érdekes a rotorlapátok finom hangolása...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nem emlékszem hogy láttam már ezt a videót a H145M gyártásáról...
Ha már mégis volt akkor bocs..

Érdekes a rotorlapátok finom hangolása...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Nekem nem érhető el