Egy h145m repked a Békéscsabai reptér felett már egy órája! Tud valaki valamit?
Egy h145m repked a Békéscsabai reptér felett már egy órája! Tud valaki valamit?
Miről?Azthittem már a Mistralos ról kerültek ki képek...![]()
Az gyulai gyárhoz jöttek szerintem.Egy h145m repked a Békéscsabai reptér felett már egy órája! Tud valaki valamit?
Egész nap lövéseket lehetett hallani a posteleki erdő felől és a helikoptert is arra fele láttam! De Békés felett is feltűnt egy h145m!Az gyulai gyárhoz jöttek szerintem.
Érdekes mert én semmit se hallottam csabán pedig viszonylag közel voltam a reptérhez egész napEgész nap lövéseket lehetett hallani a posteleki erdő felől és a helikoptert is arra fele láttam! De Békés felett is feltűnt egy h145m!
Mi Gerlán lakunk és irták a faceen többen is hogy lőnek! Egész délelőtt!Érdekes mert én semmit se hallottam csabán pedig viszonylag közel voltam a reptérhez egész nap
Ja, hát akkor kb egy távolságba voltunk de lehet azért nem hallottam, mert épületbe voltam végigMi Gerlán lakunk és irták a faceen többen is hogy lőnek! Egész délelőtt!
Facebookon van a videó azA video6nem látható...
Úgy linkeld a facebook hivatkozásokat hogy írj valami szöveget, amiből kiderül mi lesz a linken, jelöld ki a szöveget és illeszd be a facebook oldal linkjét.Facebookon van a videó az
MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred oldalán
"A MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred Víztisztító Százada és az MH 5. Bocskai István Lövészdandár víztisztító állománya ideiglenes alegységként, közös felkészítés keretén belül vett részt a „Bátor harcos 2021” elnevezésű gyakorlaton"
Azért nem így csináltam, mert amikor belinkeltem még működött így is...Úgy linkeld a facebook hivatkozásokat hogy írj valami szöveget, amiből kiderül mi lesz a linken, jelöld ki a szöveget és illeszd be a facebook oldal linkjét.
Bonyolult, de így működik.
Én kedden két képpel küzdöttem, nem is facebook volt, mégse látták a többiek. Vannak megmagyarázhatatlan dolgokAzért nem így csináltam, mert amikor belinkeltem még működött így is...

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..