Az incel egyszerűbb: "nem önkéntes cölibátusben élő" férfiakat jelent, azaz olyan faszikat, akikkel senki lánya nem akar szexelni. (Hogy ez kinek a hibája, azt ne firtassuk.)Akkor a woke meg az incelt magyarázza el valaki pls, ma már kétszer olvastam, de nem merek rákeresni egyikre sem.
A woke ideológia már keményebb dió, mert a halmazba egy sokrétű nézetrendszer tartozik. A teljesség igénye nélkül és vulgarizálva: pl. a mérgező férfiasság elutasítása, kritikai fajelmélet, lmbtq-jogok ünneplése, genderfluiditás, blm-szimpátia, sötétzöldség és hasonlók. Egyfajta újbalos ideológiai csomag, ami már nem a hagyományos munkás-paraszt osztályharcos marxizmus, hanem az egyén és az "üldözött/elnyomott csoportok" jogainak méricskélésén alapul. Személyes véleményem, hogy jellemző módon pont nem a "felébredettség" a legjobb szó erre, hanem inkább az elvakultság.

Az igazság bajnokai, 2021-s Dán film:
[URLunfurl="true"]https://filminvazio.hu/videa-film/az-igazsag-bajnokai/[/URL]
Szerintem nagyon jó film lett! Érdemes megnézni!

Ezt az Alapítvány sorozatot megérni megnézni?
+ olvastam, hogy akár 6 évad is lehet belőle, bár a wikis oldalon nem láttam ilyen infót.?
Igaz lehet a 6 évad? Mert ha igen megvárom.
Gagyi átlag TV SCI-FI sorozatnak (nevetséges - Pirx kapitány színvonalú - harcjelenetekkel) időpocsékolás, "Alapítvány"-ként tragédia.
Különösen a szerintem szuper Dűne adaptáció után hatalmas a kontraszt.
Gagyi átlag TV SCI-FI sorozatnak (nevetséges - Pirx kapitány színvonalú - harcjelenetekkel) időpocsékolás, "Alapítvány"-ként tragédia.
Különösen a szerintem szuper Dűne adaptáció után hatalmas a kontraszt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..