[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

Cseh mig 21 s 106 nem uzemelt, de van egy kiallitva valahol Dunafoldvaron vagy hol.

A MiG-21 oldalakon írták, hogy az arabok tapasztalatai szerint a cseh gyártásúak jobban voltak gyártva/összerakva.
...többen írták.
..."csak" ebből "tudom" én is, azért kérdeztem, hogy a 410-esről van-e valakinek itthoni tapasztalata, nálunk is használták futás/térképező/egyéb feladatokra évtizedeken át.
Én nem olvastam kiugróan rossz tapasztalatot, "sima" jó/rossz meg mindenről van.

Ez költői kérdés? Azért, mert a cél nem az elesettek segítése, hanem az európai civilizáció szétverése.
sarcasm-big-bang-theory.jpg

• Tetszik
Reactions: Pogány and papajoe
Ha a németek nem akarják az amerikai atomtölteteket, akkor a NATO valamelyik keletebbi szövetségeshez viszi őket.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Lengyelország felkészül?:oops:

Ha a németek nem akarják az amerikai atomtölteteket, akkor a NATO valamelyik keletebbi szövetségeshez viszi őket.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Lengyelország felkészül?:oops:

Aki betankol NATO atomtöltetekből az könnyen lehet, hogy egy eszkalálódó konfliktus esetén kap melléjük orosz atomtölteteket is ... 2 in 1 akció !! :)

Az az undorkelto ebben, hogy mackó papi egyszer csak megunja, elokapja a csitt botot, és mindenki fel lesz háborodva, pedig csak nem kellett volna odaszarni a barlang láb lábtörlöjére...
Kurv@ra figyelni kell majd merre dobálják a forró krumplit, nehogy megint a mi pofánkat égesse meg.
:mad::mad::hadonaszos::hadonaszos:

Szerbeknek nem a magyarok ellen vannak a tankok.
Pontosan.
A szerbeknek is meglett a maguk "Trianonja", fel kellett fogni, hogy a történelem könnyen ismétli önmagát és szinte az elképzelhetetlen is megtörténhet. Magyar-szerb kérdésben pedig érezhető egyfajta 'józanság' mindkét ország részéről és ez így helyes.

A többieket gondolod megkímélik ?

Ugye az az elmélet, hogy elméletileg egy ilyen eszkalálódó konfliktus esetén az - akár háttérben meghúzódó - "főkolomposokat" csapkodnák meg - azaz nem a frontvonalban a "csahos kutyákat". Persze a gyakorlat lehet más, de ugyanakkor mindenképpen adhat némi bizakodásra okot, hogy mi az első csoportban biztosan nem vagyunk benne - az utóbbi csoportban pedig remélhetőleg nem leszünk benne ...

Ugye az az elmélet, hogy elméletileg egy ilyen eszkalálódó konfliktus esetén az - akár háttérben meghúzódó - "főkolomposokat" csapkodnák meg - azaz nem a frontvonalban a "csahos kutyákat". Persze a gyakorlat lehet más, de ugyanakkor mindenképpen adhat némi bizakodásra okot, hogy mi az első csoportban biztosan nem vagyunk benne - az utóbbi csoportban pedig remélhetőleg nem leszünk benne ...
Hát én nem tudom, de szerintem ha abból a több mint 11 ezer atomból (ruszki + USA+Brit és Francia) ide a kontinensre elszórónak pár ezret teljesen lényegtelen lesz hogy mi nem kaptunk direktbe.

Hát én nem tudom, de szerintem ha abból a több mint 11 ezer atomból (ruszki + USA+Brit és Francia) ide a kontinensre elszórónak pár ezret teljesen lényegtelen lesz hogy mi nem kaptunk direktbe.

Azért, ha főleg tényleg a "ruszki + USA+Brit és Francia" részekre szorítkoznának, akkor az Alpok meg a Kárpátok meg a távolság azért foghatnának a dolgon. Persze akkor, ha nem egy "full reset" -ben gondolkoznak a Föld -el kapcsolatban ...

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Azért, ha főleg tényleg a "ruszki + USA+Brit és Francia" részekre szorítkoznának, akkor az Alpok meg a Kárpátok meg a távolság azért foghatnának a dolgon. Persze akkor, ha nem egy "full reset" -ben gondolkoznak a Föld -el kapcsolatban ...
Én úgy értettem, hogy ezek az országok dobnak le atomot úgy ámblokk Európára, mivel ugyebár ők rendelkeznek ilyen fegyverekkel itt a kontinensen.

Én úgy értettem, hogy ezek az országok dobnak le atomot úgy ámblokk Európára, mivel ugyebár ők rendelkeznek ilyen fegyverekkel itt a kontinensen.

Tehát mindenki Közép-Európát atomozná többezer fejjel? Ez persze akkor sem esne jól, ha a Kárpátokon kívülre korlátozódnának. Ugyanakkor reménykedjünk, hogy megmaradnának a doktrínális alapelveiknél és egymást találnák meg leginkább ... Persze egy Varsó vagy Bukarest "beleférhetne" - ez azért elég lenne hűteni a kedélyeket arrafelé ...

• Tetszik
Reactions: ghullaire