[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Az oroszok biztosan tudnak róla, ha máshonnan nem, hát Boki minden reggel leteszi a "főnök" asztalára az összefoglalót a Félelmetes HTKA Fórumáról. Kamm is leteszi a magáét az illetékes asztalára, azután Ladagrant összefoglalója következik a brüsszeli asztalra.
Végül kiderül, hogy a HTKA sodorta háborúba a világot... :)
Te fehér szupremácista és ázsiával mi van?
Én teszem le az isteni nagyvezérnek Kim Dzsong Unnak (állítólag), Laiki meg Xi-nek. :D

Ok, ezzel teljesen egyetértek, de - veled ellentétben -, ő nem Oroszországot képviseli, hanem Magyarországot. És egyes nyugati tárgyalópartnernél nem biztos, hogy jó pont, hogy van egy "nagyvalagrendje" Putyintól.
Ha mondjuk Merkel, Macron, Kacinski, vagy esetleg Abe Shinzo hasonló kitüntetése után kap egyet Putyintól is, az ugyan olyan sokat ér, csak sokkal szalonképesebb nyugaton.
Abszolut értékben, teljesen jogos, hogy ez egy hatalmas elismerés. Ugyanakkor kívánom neki, hogy el tudják majd ismerni más szövetséges államok is a pályáját, még életében. (ezzel nem korai halált vízionáltam, csak gyakran a történelmi alakok életükben nem kapják meg a megérdemelt elismerést :( )
Szijjártó mint történelmi nagyság:-)

http://podiji.karpat.in.ua/?p=67758&lang=hu
"Ukrán katonai hírszerzés: hadgyakorlatba kezdtek az orosz megszálló erők a Donyec-medencében
Nagyszabású hadgyakorlatot kezdtek az “orosz megszálló erők” a Donyec-medencében, az önhatalmúlag kikiáltott szakadár “népköztársaságok” területén – közölte az ukrán védelmi minisztérium hírszerzési főigazgatósága kedden a tárca hivatalos honlapján.
A közlemény szerint ezzel egyidőben fokozta tevékenységét a propagandamédia, és újabb hamis híreket készül “gyártani” a térségben szolgálatot teljesítő ukrán fegyveres erők lejáratására.
“Az orosz fegyveres erők parancsnoksága növeli az orosz megszálló erők harckészültségét az ideiglenesen megszállt területeken, Donyeck és Luhanszk megyékben” – fogalmazott a hírszerzési főigazgatóság. Kiemelte, hogy november 22-én az 1. (donyecki) és a 2. (luganszki) hadtestben nagyszabású parancsnoki állománygyakorlatok kezdődtek mozgósított tartalékosok, alegységek és a helyi megszállási igazgatások bevonásával.
A hírszerzés szerint a gyakorlatokat az orosz fegyveres erők déli katonai körzetének 8. egyesített erőinek integrált bizottsága irányítja
... "

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Te fehér szupremácista és ázsiával mi van?
Én teszem le az isteni nagyvezérnek Kim Dzsong Unnak (állítólag), Laiki meg Xi-nek. :D

Kikérem magamnak ezt a lealacsonyító kínai ügynöközést! Én minimum 4-es ügynök vagyok (Kína, Észak-Korea, Oroszország és Irán), de azt csak azért csinálom, mert valamiből élni kell. Viszont mindenkit félreinformálok és a valós jelentéseket Viktornak szállítom közvetlenül.

Kikérem magamnak ezt a lealacsonyító kínai ügynöközést! Én minimum 4-es ügynök vagyok (Kína, Észak-Korea, Oroszország és Irán), de azt csak azért csinálom, mert valamiből élni kell. Viszont mindenkit félreinformálok és a valós jelentéseket Viktornak szállítom közvetlenül.
Na futok is a nagyvezírhez, megmondom neki, hogy Jiho 4-es ügynök. Simán lehet, hogy estére már dupla adag rizst kapok és lehet szója szószt is tesz rá. :D

Janukovicsnak? Újra aktiválta magát? :D

http://podiji.karpat.in.ua/?p=67758&lang=hu
"Ukrán katonai hírszerzés: hadgyakorlatba kezdtek az orosz megszálló erők a Donyec-medencében
Nagyszabású hadgyakorlatot kezdtek az “orosz megszálló erők” a Donyec-medencében, az önhatalmúlag kikiáltott szakadár “népköztársaságok” területén – közölte az ukrán védelmi minisztérium hírszerzési főigazgatósága kedden a tárca hivatalos honlapján.
A közlemény szerint ezzel egyidőben fokozta tevékenységét a propagandamédia, és újabb hamis híreket készül “gyártani” a térségben szolgálatot teljesítő ukrán fegyveres erők lejáratására.
“Az orosz fegyveres erők parancsnoksága növeli az orosz megszálló erők harckészültségét az ideiglenesen megszállt területeken, Donyeck és Luhanszk megyékben” – fogalmazott a hírszerzési főigazgatóság. Kiemelte, hogy november 22-én az 1. (donyecki) és a 2. (luganszki) hadtestben nagyszabású parancsnoki állománygyakorlatok kezdődtek mozgósított tartalékosok, alegységek és a helyi megszállási igazgatások bevonásával.
A hírszerzés szerint a gyakorlatokat az orosz fegyveres erők déli katonai körzetének 8. egyesített erőinek integrált bizottsága irányítja
... "

Helyes.

• Tetszik
Reactions: tarzaan

Az USA teszteli azon képességét, hogy atomcsapást mérjen Oroszországra – Sojgu​

Az amerikai bombázók az elmúlt hetekben több tucatnyi bevetést hajtottak végre Kelet-Európa felett, amelyek hadgyakorlat keretében vizsgálták az orosz készenlétet egy atomháború esetében – állította az orosz védelmi miniszter.

Szergej Sojgu kínai kollégájával, Wei Fenghe-vel kedden Moszkvában folytatott megbeszélése után azt mondta, hogy “jelentősen fokozódott az amerikai stratégiai bombázó-repülőgépek tevékenysége Oroszország határainak közelében”.

Elmondása szerint “az elmúlt hónapban mintegy 30 bevetést hajtottak végre az Oroszországi Föderáció határai közelében, mintegy két és félszer többet, mint a tavalyi év azonos időszakában”.​

Sojgu hozzátette, hogy a közelmúltban “Global Thunder” kódnéven futó amerikai hadgyakorlaton “tíz stratégiai bombázó gyakorolta, hogy szinte egy időben, nyugatról és keletről is képesek nukleáris fegyvereket bevetni Oroszország ellen. 20 km volt a legkisebb távolság az államhatárunktól”.
Az orosz fegyveres erők vezetője ugyanakkor azt mondta, hogy országa és Kína közötti kapcsolat egyre fontosabbá válik “egy olyan időszakban, amikor a geopolitikai zűrzavarok és a konfliktus kockázata növekszik”.

700 m usaropi az ukránoknak. Reméljük az orosz invázióig még kibírják valahogy o_O
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Vicces

Lehet tudni mikor és hol készült ez a video?

• Tetszik
Reactions: gacsat

Lehet tudni mikor és hol készült ez a video?
Nem mindegy? :)
Gondolod Topol-M-ekkel fognak bárkit lerohanni? Ha ezeket beizzítják akkor mindenki felveheti az utolsó kenetet...

Az USA nukleáris fegyverek ledobását gyakorolta 20 km-re az orosz határtól – Moszkva

• Hűha