Szabadság nincs? Ha nincs, akkor szivatós szombat.Jókor rakod ki, mikor szombat munkanap.![]()

Az óvodák sem dolgoznak.

Szabadság nincs? Ha nincs, akkor szivatós szombat.Jókor rakod ki, mikor szombat munkanap.![]()

Nekem amúgy se kellene bemennem, mert mindig megoldják, hogy ne legyen akkor iskola. De amúgy is most szerepcserében a "katedra" másik oldalán vagyok reggeltől este félhétig.Szabadság nincs? Ha nincs, akkor szivatós szombat.
Az óvodák sem dolgoznak.![]()
Variációk témára

Érzékenyítő képzésed lesz?Nekem amúgy se kellene bemennem, mert mindig megoldják, hogy ne legyen akkor iskola. De amúgy is most szerepcserében a "katedra" másik oldalán vagyok reggeltől este félhétig.

Hát, ha tényleg megtartják fél hétig, akkor az elég érzékenyen fog érinteni.Érzékenyítő képzésed lesz?![]()

Te is romulán vagy? Ezt nem sértésként kérdezem, de ez ottani szóhsználat.
Szombaton dolog idő van, de szenteste majdnem mindenki otthon lehet.Szabadság nincs? Ha nincs, akkor szivatós szombat.
Az óvodák sem dolgoznak.![]()
Első?Érzékenyítő képzésed lesz?![]()

Vagy hátsó?Hát, ha tényleg megtartják fél hétig, akkor az elég érzékenyen fog érinteni.![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..