T
Látok egy roccfijjút és három noplízt.
Készülünk a pantomin-terroristák ellen?Látok egy roccfijjút és három noplízt.
Repülőgép anyahajót a Balatonra!!!Mértékadó újságírói körökben felmerült francia tengeralattjárók beszerzése is. Lelkes amatőrök a Balatonra, komolyabb szakértők a Trieszti magyar kikötőbe tervezik a telepítésük.
Hááááát....végül is diszkont áron a reaktorok jók is lehetnek 1-1 város áramellátásához amíg Paks II beröffen.Mértékadó újságírói körökben felmerült francia tengeralattjárók beszerzése is. Lelkes amatőrök a Balatonra, komolyabb szakértők a Trieszti magyar kikötőbe tervezik a telepítésük.![]()
Bevallom olaszul nem tudok, pedig 4 évig tanították.
sztem tortadoboz...Bevallom olaszul nem tudok, pedig 4 évig tanították.
Mit írtak oda?
Azok mik ott hátul egyébként? Ételszállító csomagok? Nem nagyon látszik, hogy micsodák azok.
"Valódi fotó, a repülőgép Sigonella-ról szállt fel." ? Torta szállító doboznak tűnik.Bevallom olaszul nem tudok, pedig 4 évig tanították.
Mit írtak oda?
Azok mik ott hátul egyébként? Ételszállító csomagok? Nem nagyon látszik, hogy micsodák azok.
Szerintem kajás dobozok. Bár nem tudom, hogy a fellépő erőhatások mit csinálnak vele.Bevallom olaszul nem tudok, pedig 4 évig tanították.
Mit írtak oda?
Deepl fordítóval.Bevallom olaszul nem tudok, pedig 4 évig tanították.
Mit írtak oda?
Panettone ?Szerintem kajás dobozok. Bár nem tudom, hogy a fellépő erőhatások mit csinálnak vele.![]()
A Google ezt fogja neki kikopni, majd csak arra kell rájonnie, hogy hány uteg egy osztályAmúgy kérdezte az asszony mit akarok Karácsonyra mondtam neki egy osztály MRLS!
Válaszolt; jól van Életem megnézzük a Tescoban ott biztos olcsóbb!
Fogalma nincs mi az!
A Google ezt fogja neki kikopni, majd csak arra kell rájonnie, hogy hány uteg egy osztály:
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..