[HUN] Hirtenberger Defence Systems Company (HDS) / HDT Védelmi Ipari Kft.

Egy olyan újdonság van benne amit nem nagyon érintett a fórum a vontatott 120 mM aknavető és tűz támogató na ez mi is lesz ? Bronco-ra rakott hírtenberg ?
Ezek viccelnek? Ki a büdös tököm állít rendszerbe vontatott 120mm-es aknavetőket 2021-ben rajtunk kívül?
Mindenki rápakolja legalább valami csökött teherautóra vagy valami alap páncélozott gépre.

• Tetszik
Reactions: polyfag
Mirol van szo pontosan? Az oldalukon nincs semmilyen vontatott termek...
Keress rá a gugliban egy MH kiadványban van róla kép. . Azt nem tudom, hogy gyártják-e még - mondjuk faék egyszerűségű, gondolom megoldható - de volt vontatott 120 mm-es terméke a Hirtenbergernek.

Keress rá a gugliban egy MH kiadványban van róla kép. . Azt nem tudom, hogy gyártják-e még - mondjuk faék egyszerűségű, gondolom megoldható - de volt vontatott 120 mm-es terméke a Hirtenbergernek.
Az oldalukon sosem lattam. Nem mas marka volt az?
Amit en is linkelgettem, az egy 2018-as kepp a mobil, de automata toltos 120mmrol, amit feldobtak egy Bronco 3 platojara, mint kozos ajanlatot az ST-vel.

Ezek viccelnek? Ki a büdös tököm állít rendszerbe vontatott 120mm-es aknavetőket 2021-ben rajtunk kívül?
Mindenki rápakolja legalább valami csökött teherautóra vagy valami alap páncélozott gépre.
Nézd csak meg pöcshuszi milyen videokat és képeket szokott a broncoról berakni! Nagyon cuki és nem mondanám rossz megoldásnak.

Most irtam feljebb: ez nem vontatott, hanem mounted (a Broncon), ezt linkelgetjuk jo ideje PHval, amugy meg az ST arulja, nem a Hirtenberger.
Vontatott nem látsz a szemedtől, hívhatod aminek akarod és milyen aknavető van rajta baszki? Kivel tárgyalt Szííjártó és lengetett be lehetséges üzletet? Hát az ST -vel (jó ezt már csak mi következtettük ki a háttér logóból. Ugyan arról beszélünk már megint de te megint itt kötözködsz a faszságokon leragadva.

Vontatott nem látsz a szemedtől, hívhatod aminek akarod és milyen aknavető van rajta baszki? Kivel tárgyalt Szííjártó és lengetett be lehetséges üzletet? Hát az ST -vel (jó ezt már csak mi következtettük ki a háttér logóból.
Jajmar, az a kiralyi tobbes kb harmunk volt. :p
Ugyan arról beszélünk már megint de te megint itt kötözködsz a faszságokon leragadva.
:rolleyes: Huh, teged sem az eszedert fognak ellopni. Itt egy vontatott, baszki, remelem, igy mar vilagos, mit jelent a szo:

2S12_Sani_%28heavy_mortar_system%29.jpg

Lehet, a miniszteirum irta el, de szemben veled ok szakemberek, ezert ketlem.
Ezert is erdekelt, @Azzurro mire gondolt, amikor ilyenre emlekezett.

Jajmar, az a kiralyi tobbes kb harmunk volt. :p

:rolleyes: Huh, teged sem az eszedert fognak ellopni. Itt egy vontatott, baszki, remelem, igy mar vilagos, mit jelent a szo:

2S12_Sani_%28heavy_mortar_system%29.jpg

Lehet, a miniszteirum irta el, de szemben veled ok szakemberek, ezert ketlem.
Ezert is erdekelt, @Azzurro mire gondolt, amikor ilyenre emlekezett.
És ez a hirtenbergé nagyon okos?

Az automa aknavető az főként a szingapúriaké és tőlük kell megvenni nem a hirtenbergertől.
És nem erre írtam, hogy a bronco az aknavetővel lenne a tökéletes? Autómata is vontatott is legalább valamit írhatnál, hogy a kamm féle irány a jó vagy az enyém. Ennyit írhatsz, melyik áll közelebb a megoldáshoz és ezt a vitát le is zárhatjuk.