.

Nem tudom, nem is érdekel.
.
Vicces, hogy a kinaiak minden róluk szóló hiradásban megállás nélkül azt bizonygatják, hogy "domestically developed", "homemade", "indigenous" és hasonlók.... Mint amikor a tolvaj bizonygatja, hogy drágaszépbiróúr, dehogy loptam!
.
Az amerikaiak miért nem állandóan azt bizonygatják, hogy az F-22 önálló fejlesztés volt?![]()
Az ilyen kijelentésekre nem kerítek nagy feneketOtt más a "buzzword", ilyenek mint cost effective/cutting edge/meg az én kedvenc dumám from JúEszÉj:.
.
Vicces, hogy a kinaiak minden róluk szóló hiradásban megállás nélkül azt bizonygatják, hogy "domestically developed", "homemade", "indigenous" és hasonlók.... Mint amikor a tolvaj bizonygatja, hogy drágaszépbiróúr, dehogy loptam!
.
Az amerikaiak miért nem állandóan azt bizonygatják, hogy az F-22 önálló fejlesztés volt?![]()
!Kizárásos alapon 2021- negyedik negyedévében minden eddigi negyedévi mennyiségnél több harceszközt gyártották....Valaki tudja értelmezni ?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..