JL-8 (Hongdu, Nanchang) / K-8 Karakorum (Kína)

gyógyszerre nincs pénz emberek hallnak meg emiatt, WC papír! az nincs, alapvető élelmiszerek pl tej hiánycikk, már a komplett gazdaság leáll mert pl sörgyáraknak nincs lehetőségük alapanyagot beszerezni de haditechnika az kell.

Sok mondjuk már nincs hátra már aranytartalékaikat is élik fel, jövőre, talán már idén jön a csőd és talán még 2018 elött eltakarodnak akik teljesen tönkretették Venezuelát. Bedöltek a populizmusnak és ezt még jó ideig szívni fogják.

140859puwpleed2wsxozsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Angolai felségjellel kaptak lencsevégre egy K-8-ast.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

gyógyszerre nincs pénz emberek hallnak meg emiatt, WC papír! az nincs, alapvető élelmiszerek pl tej hiánycikk, már a komplett gazdaság leáll mert pl sörgyáraknak nincs lehetőségük alapanyagot beszerezni de haditechnika az kell.

Sok mondjuk már nincs hátra már aranytartalékaikat is élik fel, jövőre, talán már idén jön a csőd és talán még 2018 elött eltakarodnak akik teljesen tönkretették Venezuelát. Bedöltek a populizmusnak és ezt még jó ideig szívni fogják.

Így visszatekintve hogy látod a jóslatod?

Így visszatekintve hogy látod a jóslatod?

Az eltakarodnak rész az vagy régen volt vagy ittam vagy reményemet fejeztem ki... Imo ha nincs/ szisztematikusan leépítették a jogállamiságot, demokratikus berendezkedést az média túlnyomó része kontrol alatt, agitprop műkődik, katonaság vezetése megfelelően lojális a rezsimhez "ők is a rezsim" kb végtelenségig fentartható bármilyen nyomorúságos rendszer. Olyan rendszer ahol a lakosság 90%+a tényleg nyomorog, éhezik, falevéllel törli a seggét.

off: Az én kedvencem az amikor pont a legjobban szívó, legnyomorúságosabb réteg tömegével lengeti a zászlót és fröcsögve ordibálja, hogy pl Soros. Miközben a neo liberális MT miatt pénteken közölték velük, hogy hétfőn nem kell jönni. Mennyire jól működik már az agitprop...

jah a többi része bejött annak amit írtam. Durva, hogy természeti adottságai alapján a világ egyik legjobb helye én kicsit bele is voltam szerelmesedve gyakorlatban pedig az egyik legnyomorultságosabb.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: enzo
Fogalmam sincs. Tudtommal az egyiptomiak licencben gyártják a típust. Persze ettől még kivonhatják és vehetnek valami mást.

És éves szinten képeznek vagy 100 pilótát?
Még 2/3-os hadrafoghatósággal is van 80 gépük.

Emellett még 27 Alpha Jetjük (plusz 13 könnyű támadógépként), 49 Albájuk és 54 Tucanójuk is a wiki szerint. Ez kb. 400 harci gép mellett. Aztán hogy ezek közül mennyi üzemképes egy idejűleg... (harci gépek között pl. szerepel 75 Mirage 5, hát azok elég öregecskék)

• Tetszik
Reactions: borisz
K-8.jpg

Emellett még 27 Alpha Jetjük (plusz 13 könnyű támadógépként), 49 Albájuk és 54 Tucanójuk is a wiki szerint. Ez kb. 400 harci gép mellett. Aztán hogy ezek közül mennyi üzemképes egy idejűleg... (harci gépek között pl. szerepel 75 Mirage 5, hát azok elég öregecskék)

Helló,

az L-59-eseket és Mirage 5-ösöket - a kínai Chengdu F-7 és szovjet MiG-21-esekkel együtt - az elmúlt évtizedben kivonták.

És éves szinten képeznek vagy 100 pilótát?
Még 2/3-os hadrafoghatósággal is van 80 gépük.

Egyiptom a térség legnagyobb kiképző kapacitásával rendelkezik, ahová Afrikából és a Közel-kelet országaiból iskolázzák be a tanulókat, pl. Szudántól - Kuvaitig!

K-82.jpg

Az alapképzést Grob 115EG típuson kapják a diákok, majd a képzésüket EMB-312 Tucano, K-8E és SA342L típuson folytatják.
A haladó fegyverzeti képzés, oktató és tesztpilóta tanfolyamok az Alpha Jet-eken folynak.

K-83.jpg