[HUN] Katonai ruházat és kiegészitő felszerelések

Oszt hol olvastad, hogy jobb volt? Más volt, erre gondoltak, ahogy pl. a norvégok is. Igaz, azok tök hülyék mindenhez....
Én speciel nem látom értelmét a tábori alsógatyának.
De pl missziós területen leadod a tábori mosodában a cuccodat egy mósozsákban a hozzá való azonosítóddal és másnap mosva vasalva jön vissza. (az egyenruhát én pl ott is inkább én mostam mert marha magas hőfokon mossák)

Én speciel nem látom értelmét a tábori alsógatyának.
Legyen így, de akkor ne sírj gatya után... :p
De pl missziós területen leadod a tábori mosodában a cuccodat egy mósozsákban a hozzá való azonosítóddal és másnap mosva vasalva jön vissza. (az egyenruhát én pl ott is inkább én mostam mert marha magas hőfokon mossák)
Már meg is ugrották a logisztikusok dudi problémáját.
Leadod a mosodában, aztán visszakapod. Amorókába úgy van. Alsógatya nincs ott se.
Mint írtam fent, ott nem is szokás hordani.

• Tetszik
Reactions: Irsai Olivér
Én igazából azt sem tartom ördögtől valónak, hogy a bakancs úgy legyen megoldva, hogyha valaki nem a cégeset akarja, akkor a céges árának mondjuk megkapja a 80%-át és olyat vesz számlára amit akar. Ha drágábbat vesz, mint a céges 80%, akkor a többit magának fizeti. Egy kitétel lenne: kizárólag hadi minőség, nincs Dechatlonos túracipő meg ilyenek. Le lenne írva, egy listára, hogy milyen gyártóktól lehet vásárolni és kész.

Nálunk volt olyan egyszer hogy "bakancspénz". Talán 40 ezer asszem, és ha nem akartad bakancsra költeni akkor megkaptad kp-ban a felét. Nekem jó volt a céges, így a másodikat választottam és nem tudom mik voltak a követelmények, de gondolom ugyanaz mint addig mert eleve sokan hordanak egyénit, ránézésre hasonló "sivatagit" mint a Haix (lehet korábban is volt ilyen támogatás nem tudom).

A vezetők erre is "pingvineznek"? Van valami értelmes válasz vagy ígéret, hogy alapvető cuccok hiányával mi lesz?
Ruszin és Maróth (15 éve elsőként) kiemelt problémaként kezeli a kérdést, és Ruszin összeköti az állománymegtartási és toborzási problémákkal is (nagyon helyesen) és jelenleg a Digitális Katona programmal van némi fény az alagút végén, meg az általános gyakorló ruházattal most nagyjából el van látva az állomány. Ami még mindig csak kezdemény az a harcászati felszerelés bár abból is érkezett most nagyobb mennyiség. Valami van de ezzel kellett volna kezdeni 2015 környékén.

Ruszin és Maróth (15 éve elsőként) kiemelt problémaként kezeli a kérdést, és Ruszin összeköti az állománymegtartási és toborzási problémákkal is (nagyon helyesen) és jelenleg a Digitális Katona programmal van némi fény az alagút végén, meg az általános gyakorló ruházattal most nagyjából el van látva az állomány. Ami még mindig csak kezdemény az a harcászati felszerelés bár abból is érkezett most nagyobb mennyiség. Valami van de ezzel kellett volna kezdeni 2015 környékén.
Látom azóta sem sikerült megtanulnod, hogy az ember az első...

Harcászati felszerelés alatt mit értesz? Repeszálló mellény, hátizsák?