Be is b@aszna, ha le kéne adni a ruhám aztán egy másikat kapnék vissza. Inkább mosnám mosófán kezzel.Ez lenne a leglogikusabb a katonàk szempontjából....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Be is b@aszna, ha le kéne adni a ruhám aztán egy másikat kapnék vissza. Inkább mosnám mosófán kezzel.Ez lenne a leglogikusabb a katonàk szempontjából....
Oszt hol olvastad, hogy jobb volt? Más volt, erre gondoltak, ahogy pl. a norvégok is. Igaz, azok tök hülyék mindenhez....Az is a tábori mosodában lett tiszta. A mi időnkben minden jobbvót dumát meg hagyjuk má.
Ez egy nem megugorhatatlan logisztikai feladat egyébként. Az amiknál, a BW-nél hogy van?Be is b@aszna, ha le kéne adni a ruhám aztán egy másikat kapnék vissza. Inkább mosnám mosófán kezzel.
Én speciel nem látom értelmét a tábori alsógatyának.Oszt hol olvastad, hogy jobb volt? Más volt, erre gondoltak, ahogy pl. a norvégok is. Igaz, azok tök hülyék mindenhez....
Leadod a mosodában, aztán visszakapod. Amorókába úgy van. Alsógatya nincs ott se.Ez egy nem megugorhatatlan logisztikai feladat egyébként. Az amiknál, a BW-nél hogy van?
A bakancs vásárlásra gondoltam.....Be is b@aszna, ha le kéne adni a ruhám aztán egy másikat kapnék vissza. Inkább mosnám mosófán kezzel.
Masztiffnak akart írni.A bakancs vásárlásra gondoltam.....
Legyen így, de akkor ne sírj gatya után...Én speciel nem látom értelmét a tábori alsógatyának.
Már meg is ugrották a logisztikusok dudi problémáját.De pl missziós területen leadod a tábori mosodában a cuccodat egy mósozsákban a hozzá való azonosítóddal és másnap mosva vasalva jön vissza. (az egyenruhát én pl ott is inkább én mostam mert marha magas hőfokon mossák)
Mint írtam fent, ott nem is szokás hordani.Leadod a mosodában, aztán visszakapod. Amorókába úgy van. Alsógatya nincs ott se.
Hordom a sajátomat...
25 éve nincs alsógatya renszerben és eddig tíz éve egyszer sem hiányzott és senkitől sem hallottam, hogy az bárkinek is kellett volna. (na az pont nem)
Hát nemtom akivel dolgoztam együtt amerikai katonák mind hordtak.Mint írtam fent, ott nem is szokás hordani.
Nekik is dörzsöli.... Na, gatyakorca részemről óver.Hát nemtom akivel dolgoztam együtt amerikai katonák mind hordtak.
A "gatyám" a személyi felszerelés hiány összesítő jelzője a fórumon.A gyakorlót hívjátok gatyának?
Ja. OK.A "gatyám" a személyi felszerelés hiány összesítő jelzője a fórumon.
A vezetők erre is "pingvineznek"? Van valami értelmes válasz vagy ígéret, hogy alapvető cuccok hiányával mi lesz?A "gatyám" a személyi felszerelés hiány összesítő jelzője a fórumon.
Még pár éve ment az álmodozás valami tankhadosztályos böszmeségről meg 100 000-es honvédségről meg hasonlókról és akkor vissza kérdeztem,Ja. OK.
Én igazából azt sem tartom ördögtől valónak, hogy a bakancs úgy legyen megoldva, hogyha valaki nem a cégeset akarja, akkor a céges árának mondjuk megkapja a 80%-át és olyat vesz számlára amit akar. Ha drágábbat vesz, mint a céges 80%, akkor a többit magának fizeti. Egy kitétel lenne: kizárólag hadi minőség, nincs Dechatlonos túracipő meg ilyenek. Le lenne írva, egy listára, hogy milyen gyártóktól lehet vásárolni és kész.
Ruszin és Maróth (15 éve elsőként) kiemelt problémaként kezeli a kérdést, és Ruszin összeköti az állománymegtartási és toborzási problémákkal is (nagyon helyesen) és jelenleg a Digitális Katona programmal van némi fény az alagút végén, meg az általános gyakorló ruházattal most nagyjából el van látva az állomány. Ami még mindig csak kezdemény az a harcászati felszerelés bár abból is érkezett most nagyobb mennyiség. Valami van de ezzel kellett volna kezdeni 2015 környékén.A vezetők erre is "pingvineznek"? Van valami értelmes válasz vagy ígéret, hogy alapvető cuccok hiányával mi lesz?
Most úgy van, hogy kapsz cégeset és ha nem jó akkor hordhatsz sajátot sivatagit. Ezzel az a baj, hogy a katonák akik nem a cégeset hordják hanem sajátot sóherek és szar vesznek amit szerintem tiltani kéne. A zokni meg a bakancs kb a legfontosabb felszerelésed.A bakancs vásárlásra gondoltam.....
Látom azóta sem sikerült megtanulnod, hogy az ember az első...Ruszin és Maróth (15 éve elsőként) kiemelt problémaként kezeli a kérdést, és Ruszin összeköti az állománymegtartási és toborzási problémákkal is (nagyon helyesen) és jelenleg a Digitális Katona programmal van némi fény az alagút végén, meg az általános gyakorló ruházattal most nagyjából el van látva az állomány. Ami még mindig csak kezdemény az a harcászati felszerelés bár abból is érkezett most nagyobb mennyiség. Valami van de ezzel kellett volna kezdeni 2015 környékén.
Harcászati felszerelés alatt mit értesz? Repeszálló mellény, hátizsák?Ruszin és Maróth (15 éve elsőként) kiemelt problémaként kezeli a kérdést, és Ruszin összeköti az állománymegtartási és toborzási problémákkal is (nagyon helyesen) és jelenleg a Digitális Katona programmal van némi fény az alagút végén, meg az általános gyakorló ruházattal most nagyjából el van látva az állomány. Ami még mindig csak kezdemény az a harcászati felszerelés bár abból is érkezett most nagyobb mennyiség. Valami van de ezzel kellett volna kezdeni 2015 környékén.