[BIZTPOL] Magyarország

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Status
Not open for further replies.

hunemperor

Well-Known Member
2020. június 14.
810
2 098
93
"Magyarország a 2017-ben megkezdett Honvédelmi és Haderőfejlesztési Programnak köszönhetően már olyan nemzeti védelmi képességekkel bír, amely a jelen helyzetben nem igényli kiegészítő NATO erők Magyarországon történő állomásoztatását."

A 12 Leopard 2A4, 10 Gidrán, 5 db 20 mm-es gépágyúval felszerelt H145M és a valamennyi CG4-re gondol?
Annyi Btr-ünk van, mint csillag az égen!
 

Tiria

Well-Known Member
2020. április 5.
153
267
63
És meg is lett az eredménye, most már felvehetnek egy újabb pontot a napirendre Moszkvában:
"Megjegyezte ugyanakkor azt is, hogy a nyilatkozat élesen bírálja az Európai Unió diplomatáinak tehetetlenségét is a külső fenyegetéssel szemben.

A nyilatkozat szolidaritásra, eltökéltségre és védelmi együttműködésre szólítja fel Európa nemzeteit"
 

vilmoci

Well-Known Member
2010. április 24.
1 698
3 927
113
Latod, egyszerubb lenne neked ha elfelejtened ezt az orszagot, elhagynad, es a fejlett mordorban, vagy a rohamosan fejlodo Ukrajnaban talalnal uj hazat magadnak. De tolem fapapucsland is lehet, mindenhol joban erezhetned magad, nem lenne ilyen sok negativ erzesed.
Inkább hat lábbal a föld alá költözzön... Fölébe meg szúrni egy fakeresztet. :D
 

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
2 357
9 955
113

Menekülő ukrán embercsempész hajtott kerítésbe Szombathelyen
 

honved

Well-Known Member
2010. június 2.
9 938
18 426
113

Menekülő ukrán embercsempész hajtott kerítésbe Szombathelyen

Mindennapos dolgok lesznek ezek lassan felénk.
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
28 845
65 547
113

Menekülő ukrán embercsempész hajtott kerítésbe Szombathelyen
Biztos a Kamoni bisztroba indultak disznosagokat enni, csak elneztek a keresztezodest. :D
 

Septimus

Well-Known Member
2018. november 22.
242
1 255
93
Ma hajnalban (kb. 4 órakor) Nyíregyháza felett folyamatos repülőgép áthúzás hangjait lehetett hallani, engem is felébresztett. A kollégáimmal most beszélgetjük, mert mindenki azon kattogott hajnalban, hogy ez mi a fene. Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehetett? Valami előre tervezett gyakorlat, vagy esetleg az Ukrajnai eseményekkel kapcsolatos?
 

gergo55

Well-Known Member
2014. július 16.
4 085
10 253
113
Ma hajnalban (kb. 4 órakor) Nyíregyháza felett folyamatos repülőgép áthúzás hangjait lehetett hallani, engem is felébresztett. A kollégáimmal most beszélgetjük, mert mindenki azon kattogott hajnalban, hogy ez mi a fene. Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehetett? Valami előre tervezett gyakorlat, vagy esetleg az Ukrajnai eseményekkel kapcsolatos?
Milyen irányból, irányba?
 
  • Tetszik
Reactions: Kim Philby

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 091
26 689
113
Rogán bajban van és ennek fényében ez lehet elér a hadiipar-fejlesztéshez is, ha így halad tovább az ügy:
Közben Maróth-ot is utolérte egy régi ügye:
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
25 880
91 435
113
Közben Maróth-ot is utolérte egy régi ügye:
Közben itt már több helyreigazítási pert nyert Maróth. Valszeg a 444-re hasonló sors var, mint anno az indexre.


Cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Maróth Gáspár hazudott a kartellügyéről.

Valótlanul állítottuk, hogy a GVH csak azt állapította meg, hogy Maróth nem volt a főszervezővel egy szinten, de az általa vezetett cég tudott a kartellről, egy nem megnevezett vezetőjük részt vett az igényfelmérésekben, valaki tőlük már a KEOP-program előkészítése alatt bizonyítottan szervezkedett az ügyben. Valótlanul állítottuk továbbá, hogy a GVH a legkevésbé sem tisztázta a személyét. A valóság ezzel szemben az, hogy a GVH határozat szerint nem állapítható meg, hogy a VMD Zrt. és dr. Maróth Gáspár részt vett a kartellben


Ez az a vizsgalat, amit Maróth kinevezése napján inditott a GVH. A nem létező hálózatok keze csírájában meg akarta folytani a független magyar haderőfejlesztési programot. Folyamatosan előrángatják az ügyet, erről reszletesen beszélt Maroth a pesti tévén.


Maróth Gáspár pár éve lett a kormány védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztosa. Ez – is – olyan terület, ahol a Deep State–tel vagy a Hálózattal kell szembe szállnia annak, akinek Magyarország érdeke az első. Maróth Gáspár már kinevezése első napján megtapasztalta ezt: kiszállt hozzá a Gazdasági Versenyhivatal… A kormánybiztossal visszamentünk a történelemben, hogy lássuk, a világjobbító milliárdosok mindig is felbukkantak, ahogyan Magyarországon mindig is volt egy olyan kör, amely az idegen hatalmaktól várta és kapta meg a legitimitását. Beszéltünk a katonai hálózat titkos iratairól, de arról is, mit rontott vagy nem rontott el az MDF-kormány. A következményt hasonlóan láttuk: bár Antallék akarták használni a Hálózatot, végül az használta az Antall-kormányt. Egy igazán tartalmas és izgalmas beszélgetés első része.
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
25 880
91 435
113
Ez egy szoksasos bullshit papir. Viszont az AUR részvétele volt inkább gáz.
Ez jó.

VOX: Az AUR nem volt meghívva a madridi találkozóra, a képviselőjük „belógott” az eseményre


A valóság azonban az, hogy valójában egyébként az AUR képviselője „belógott” a csúcstalálkozóra, pedig elküldték a biztonságiak, a másik román képviselő asszisztensének mondta magát. Az AUR tehát nem volt meghívva és nem írta alá a deklarációt. A híresztelést Jorge Buxadé EP-képviselő, a VOX tagja erősítette meg Twitteren, aki bejegyzésében azt írta: a madridi csúcstalálkozón az egyedüli román delegáció a Kereszténydemokrata Nemzeti Parasztpárt volt, akit Aurelian Pavelescu képviselt.
 
Status
Not open for further replies.