Nem tudom megmondani mi folyik egy kommunista fejében.Akkor minek is érdeke Kínának a balhé?
Nem tudom megmondani mi folyik egy kommunista fejében.Akkor minek is érdeke Kínának a balhé?
Itt a legtöbben (a fórumon) a nagyszerű "baráti Kínára" hivatkoznak, a gazember kínát valahogy nem akarják értelmezni. Ez a video kiválóan összegfoglalja hogy de bizony létezik az is.
neokohn.hu
Mert biztosítani kell a partszakaszt az anti hajó rakéták miatt ,már egyszer írtam. Azok akik azt képzelik hogy majd a kínai hajók vakon felderítés nélkül nélkül neki mennek tajvannak azok el vannak tévedve.Kína vs Tajvan: Miért vethet be Peking ejtőernyősöket - nem hadihajókat Tajvan ellen
Miféle adatok?Adatok Kína rakétaarzenáljáról. A tajvani légibázisok megsemmisítéséhez szükséges ballisztikus rakéták becsült száma.
![]()
![]()
Colonelcassad
Hogy egy klasszikust idézek, What......Miféle adatok?

Nálam az általad odaírt szövegen kívül nem látok semmit, olyan mintha nem linkeltél volna be semmit semHogy egy klasszikust idézek, What......![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..