[HUN] Honvédségi rakétakomplexumok / rakétatüzérség beszerzése

Van de nem kell vele foglalkozni. Ezeknek a nemzetközi szerződéseknek a jellemzője, hogy van egy db papír ami senkit nem érdekel és semmilyen szankció nincs mögötte. Egy példa: Hollandia aláírta a prostitúció tilalmáról szóló New York-i egyezményt. Voltál már Hollandiában? Ja egyébként mi is aláírtuk ezt az egyezményt is....
Én nemtudom Hollandia milyen egyezményt írt alá de ott sokkal jobb k...ák vannak...!Nem írhatnánk mi is alá azt az egyezményt...??

Továbbá a PULS-hoz van Delilah cruise missile: 250km hatótáv, GPS és elektrooptikai rávezetés, a célfölött körözhet hosszabb ideig mint egy loitering ammo. Ezzel tudnánk hatékonyan kilőni az ellenfél légvédelmét: pici radar kereszt metszett, földközeli repülési profil. Csak 30kg a robbanfóej, de egy SAM radar állomásra vagy idítóra simán elegendő.
Jó de most az amcsi-magyar kapcsolatok a béka segge alatt vannak szóval szórni kell egy kis lóvét oda is! És ez pont kapóra jött nekünk!

.

Ha valóban a saját érdek az elsődleges, akkor saját rakéta-gyártással vesszük, mert anélkül az első ellőtt szalvó után a "hagyományos" letolt gatya van ismét!!!
...az immár semmire sem jó, 1 milliárd $-os (üres) indító mellett, jóindulatra várva!!! ...mint Trianonban!!!

Nekem ez a kérdés vízválasztó az ilyen nem-vicces fontosságú eszköznél!

.

.

Ha valóban a saját érdek az elsődleges, akkor saját rakéta-gyártással vesszük, mert anélkül az első ellőtt szalvó után a "hagyományos" letolt gatya van ismét!!!
...az immár semmire sem jó, 1 milliárd $-os (üres) indító mellett, jóindulatra várva!!! ...mint Trianonban!!!

.
Akkor a HIMAR MRLS kiesett - az izraeliek vagy a koreaiak talán adnak rakétagyártást az egyszerűbb rakétákra. Szerintem a sima GRAD szintű rakétát másolva még magunk is gyárthatjuk. Szlovákoknál azt hiszem van 122mm-es GRAD gyártás, szóval nem egy "rakéta tudomány"! :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Egyébként nagyon úgy tűnik a PrSM-nél is újabb dologot mutattak MG-nek, úgyhogy most megy a matek...! Ha nem kapunk gyártást akkor az a minimum hogy Biden papa áttelefonjon Izraelbe hogy a műhold deal zöld utat kapjon...!

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
.

.
Na de eddig meg az volt a baj, hogy mindent hozzáadott értékkel veszünk és emiatt minden csiga lassú

• Tetszik
Reactions: Catles and Venom85
Szerintem engedd el. Nagyon úgy tűnik, hogy eldőlt a kérdés. Ráadásul jó irányba.
MG szerint több rendszer is játszik - egy ipari szempont (rakétagyártás) elviheti más irányba.
Nálam második legjobb megoldás a HIMARS, szóval azzal is "kiegyeznék"...