P
Pogány
Guest
És alatta mintha a kefírt láttam volna felvillanni.Nem biztos, hogy jól látom, de a pólóján nem az van, hogy #gombokért? :-D

És alatta mintha a kefírt láttam volna felvillanni.Nem biztos, hogy jól látom, de a pólóján nem az van, hogy #gombokért? :-D

Nebassz...És alatta mintha a kefírt láttam volna felvillanni.![]()

És ebből én azt szűröm le, hogy nincs ott az, hogy nemleszT-72, szóval lesz.Jaja, az van ott, hogy #nemleszkfír.![]()

Hogy széttrolkodtuk, mikor először megjelent.

Csak mert nem mki jár a bizt. pol.ba.
Maróth ma történelmi pólót villantott.
![]()
szkfir az biztos.Jaja, az van ott, hogy #nemleszkfír.![]()

Nagyon megkedveltem ezt a faszit, nem gondoltam volna az elején, főleg amilyen lejárató kampány indult ellene. Ha az ember belegondol mi meló lehetett ebből így visszajönni… egyszer találkozom ezzel vele biztos vendégem egy italra.Kevés a hely ezeken a pólókon, így sok kérdés megválaszolatlan marad. Javaslom egy olyan szuperhős köpenyt vegyen fel legközelebb, arra sok minden kiférNagyon megkedveltem ezt a faszit, nem gondoltam volna az elején, főleg amilyen lejárató kampány indult ellene. Ha az ember belegondol mi meló lehetett ebből így visszajönni… egyszer találkozom ezzel vele biztos vendégem egy italra.
Kevered őket a románokkal. Kevesebb disznóhús....Eddig mindenkit.
Azt az utolsó csavarig ők tervezték. Kiket árultak el akkor?Pl.amikor eladták a Lavi terveket Kínának.
Rosenbergék?Azt az utolsó csavarig ők tervezték. Kiket árultak el akkor?
Ők véletlenül nem amerikaiak voltak? De innen el kellene menni ezzel a témával.Rosenbergék?
NemDrMaróthGáspár tényleg nem ő, ez 100%-os infó. De úgy tűnik nagyon tetszett neki a poénHogy széttrolkodtuk, mikor először megjelent.![]()

We did it boys!Csak mert nem mki jár a bizt. pol.ba.
![]()
Ugye mondtam... Lesz még más is!

Bocsi, én tényleg nem járok biztpol ba és v.színű ezért nem értem...Csak mert nem mki jár a bizt. pol.ba.
Ez egy legenda.J10 egy jóval nagyobb gép,mint a Lavi,csak a külalakja hasonló.
Python 3 rakéta liszenszét adták el.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..