És alatta mintha a kefírt láttam volna felvillanni.Nem biztos, hogy jól látom, de a pólóján nem az van, hogy #gombokért? :-D
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És alatta mintha a kefírt láttam volna felvillanni.Nem biztos, hogy jól látom, de a pólóján nem az van, hogy #gombokért? :-D
Nebassz...És alatta mintha a kefírt láttam volna felvillanni.
És ebből én azt szűröm le, hogy nincs ott az, hogy nemleszT-72, szóval lesz.Jaja, az van ott, hogy #nemleszkfír.
Hogy széttrolkodtuk, mikor először megjelent.
Csak mert nem mki jár a bizt. pol.ba.
Maróth ma történelmi pólót villantott.
szkfir az biztos.Jaja, az van ott, hogy #nemleszkfír.
Kevés a hely ezeken a pólókon, így sok kérdés megválaszolatlan marad. Javaslom egy olyan szuperhős köpenyt vegyen fel legközelebb, arra sok minden kifér Nagyon megkedveltem ezt a faszit, nem gondoltam volna az elején, főleg amilyen lejárató kampány indult ellene. Ha az ember belegondol mi meló lehetett ebből így visszajönni… egyszer találkozom ezzel vele biztos vendégem egy italra.
Kevered őket a románokkal. Kevesebb disznóhús....Eddig mindenkit.
Azt az utolsó csavarig ők tervezték. Kiket árultak el akkor?Pl.amikor eladták a Lavi terveket Kínának.
Rosenbergék?Azt az utolsó csavarig ők tervezték. Kiket árultak el akkor?
Ők véletlenül nem amerikaiak voltak? De innen el kellene menni ezzel a témával.Rosenbergék?
NemDrMaróthGáspár tényleg nem ő, ez 100%-os infó. De úgy tűnik nagyon tetszett neki a poénHogy széttrolkodtuk, mikor először megjelent.
We did it boys!Csak mert nem mki jár a bizt. pol.ba.
Ugye mondtam... Lesz még más is!
Bocsi, én tényleg nem járok biztpol ba és v.színű ezért nem értem...Csak mert nem mki jár a bizt. pol.ba.
Ez egy legenda.J10 egy jóval nagyobb gép,mint a Lavi,csak a külalakja hasonló.
Python 3 rakéta liszenszét adták el.