Ezek a földön fekvők akàrkik lehetnek. Engem a kép inkàbb 2014- re emlèkeztet.![]()
Orosz ejtőernyősök foglaltak el egy Kijev melletti légibázist
www.vadhajtasok.hu
![]()
Ukránok keménykednek: Orosz hadifoglyokat mutogatnak
www.vadhajtasok.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezek a földön fekvők akàrkik lehetnek. Engem a kép inkàbb 2014- re emlèkeztet.![]()
Orosz ejtőernyősök foglaltak el egy Kijev melletti légibázist
www.vadhajtasok.hu
![]()
Ukránok keménykednek: Orosz hadifoglyokat mutogatnak
www.vadhajtasok.hu
Kahovszkij vízerőmű..Bazz, az Moszkvában van.
![]()
Voltak idehaza Apache-k?Ebben a pillanatban repült át 4 Apache és 1 Black Hawk Hatvan fölött kelet-észak-keleti irányba.
Igazából kb semmi valós képanyag nincs. Amiről legalább valami homályos videó van, azt meg a 16 órás jelentésben a ruszkik el is ismerték (2 helikopter)Ami viszont biztos: a világ felé idáig jóformán csak orosz veszteségeket propagáltak, közben szinte semmit se hallani az ukránok veszteségeiről.
Fordítva.a helyes döntéshez egyébként a legfontosabb szakirodalom a medve halállistájáról szóló vicc, aminek a csattanója hogy a nyuszika simán csak lehuzatja magát
és volt nincs biztonsági probléma
megoldódott
az usa csapásmérő eszközök telepítésével feliratkozunk egy orosz listára ami nem a biztonságunkat szolgálja
csak legyen egyértelmű, hogy erre a listára a feliratkozás kinek áll érdekében kinek nem, mik a medve motivációi és mi a sajátunk
és akkor lehet hozni egy jó döntést az ügyben
1 orosz ügynökünk van. a többi....abból 500 orosz ügynökDD
továbbra se értem hogyan létezhetnek ukrán jelentésekReggel óta az ukrán jelentések mindig arról szóltak
Kiégett BTR-4, mellette szintén zenész Gaz Tigr.Nekem lassítás nélkül is BTR-4 nek látszódott.
Az első jármű szerintem BTR-4, a második viszont Tigr.Nekem lassítás nélkül is BTR-4 nek látszódott.
Mivel nem ültem ott a haditerv elkészítésénél, szigorúan magánvélemény, de sztem nem szeretnék szétcsapni a civil infrát. Megkönnyíti a pacifikálást,hogy végigmennek, és csak annak lesz baja aki fegyvert fog rájuk.továbbra se értem hogyan létezhetnek ukrán jelentések
egy jelentéshez áram kell és kommunikációs csatorna
ezeknek az elvágása nem lehet egy jelentős kihívás
Ezek szerint igen. Kb. 100 méteren repültek át, légvonalban 200-300 méterre tőlem, ilyen távolságból tuti, hogy nem néztem be.Voltak idehaza Apache-k?
Plusz eleve jön a kérdés, hogy akkor Oroszország sem fog a NATO országok mellé nukleáris fegyvert telepíteni?
Szóval ez csak politikai elterelés...
Irak 100x erősebb volt. 144 fő a félmilióból.Igazság szerint miben lenne más egy Nato támadás veszteséglistája Ukrajna erejű ellenség ellen hasonló szituban? Nem egészen értem mit vártatok.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..