Viszik a showt. De azért jó látni ruszki tévékben, hogy az DNR is keményen nyomul. Nincsenek lemaradva a csecsenektől, csak vhogy nem lesz belőlük videó.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Viszik a showt. De azért jó látni ruszki tévékben, hogy az DNR is keményen nyomul. Nincsenek lemaradva a csecsenektől, csak vhogy nem lesz belőlük videó.
Itt már megint valami nagy szarkavarás van...Leszereli a sorkatonaság egy részét Zelenszkij, a toborzást is leállítja Ukrajna
Zelenszkij elnök aláírta azt a rendeletet, amely leállítja a tavaszi sorozásokat, és bejelentette a korábbi sorkatonák leszerelését- számolt be a NEXTA hírügynökség. A meglepően hangzó értesülést egy az ukrán kormány weboldaláról készített képernyőfelvétellel támasztotta alá a szerkesztőség, bővebb indoklást azonban nem fűzött az elnök intézkedéséről szóló tudósításhoz.
A döntés azért is meglepő, mivel az ukrán források rendszeresen a Donbasz régióban várható "minden eddiginél súlyosabb" támadásról cikkeznek, az ukrán kormány pedig korábban még a civil lakosságot is felfegyverezte– most azonban hivatásos sorkatonákat terveznek leszerelni.
Leszereli a sorkatonaság egy részét Zelenszkij, a toborzást is leállítja Ukrajna
Zelenszkij elnök aláírta azt a rendeletet, amely leállítja a tavaszi sorozásokat, és bejelentette a korábbi sorkatonák leszerelését- számolt be a NEXTA hírügynökség. A meglepően hangzó értesülést egy az ukrán kormány weboldaláról készített képernyőfelvétellel támasztotta alá a szerkesztőség, bővebb indoklást azonban nem fűzött az elnök intézkedéséről szóló tudósításhoz.
A döntés azért is meglepő, mivel az ukrán források rendszeresen a Donbasz régióban várható "minden eddiginél súlyosabb" támadásról cikkeznek, az ukrán kormány pedig korábban még a civil lakosságot is felfegyverezte– most azonban hivatásos sorkatonákat terveznek leszerelni.
![]()
Операция Z: Военкоры Русской Весны
‼️☠️Шок на Украине: люди только начали узнавать, что выжившие военные ВСУ массово сдаются в плен в Мариуполе "‼️ Родственники военных 36 Бригады морской пехоты им. Контр-Адмирала М. Белинского заявили, что их родных взяли в плен в Мариуполе❗️" - пишут местные СМИ. «Сообщают, что это произошло...t.me
És még egyet sem sikerült levadászni?Citing a French intelligence source, Malbrunot also tweeted that British SAS units “have been present in Ukraine since the beginning of the war, as did the American Deltas.”
Russia is apparently well aware of the “secret war” being waged in Ukraine by foreign commandos who have been in the region since February.
Ezek mennyire hiteles források? Gyakorlatilag ugyanazt állítja, mint Filter fórumozó társunk: NATO közvetlen irányítása és részvétele az ukrán-orosz háborúban.![]()
Americans Are “In Charge” of the War Says French Journalist Who Returned From Ukraine
"I found myself facing the Pentagon."www.newswars.com
Ezt a videót vártam. Tudtam, hogy lesz egy ilyen! Röhögnek, nem figyelnek, semmi se marad belőlük. Egyik egy üzit is kapott, szerintem már nem nézte meg.
Ez a háború eddig leglegdurvább videója! Epic. Nálam a bevásárlóközpontos vezetett eddig, de ez mindent visz. Már, már F117 lelövés.
Szerintem nem kell belelátni semmit, vegyes banda volt a két túlélő vallomása alapján. Döntően "300-as". (sebesült)Valaminek lennie kell ott, mert helikopterekkel, hajóval próbáltak kimenteni személyeket. A lelőtt helikopteren lévőket azonosították-e már?
Nem értem. A bandázók oroszok v. ukránok? Mert a hk.-n, még a 320x240 es felbontás ellenére is látszik a fehér z.
Talán mert olyan nyugodtan jöttek feléjük, azt hitték, hogy azok is csak zsákmányolt vasak?Nem értem. A bandázók oroszok v. ukránok? Mert a hk.-n, még a 320x240 es felbontás ellenére is látszik a fehér z.
De volt mögötte még egy, meg még egy valami látszik a kanyarban (0:51-nél). Egyszerre hármat zsákmámyoltak? Mondjuk tényleg nem voltak begombolkozva, meg ott figyelt egy mókus is ha jól láttam.Talán mert olyan nyugodtan jött feléjük, azt hitték, hogy az is csak egy zsákmányolt technika.
Elhitték a saját propagandájukat.De volt mögötte még egy, meg még egy valami látszik a kanyarban (0:51-nél). Egyszerre hármat zsákmámyoltak?
Nem a francokat nem... NE vicceljünk már, kaptak ezek Jarovivben el is lett mondva hogy sanszosan egy raklap brit meg amcsi ottmaradt. Azok közt gazdagon volt én fixre veszem Delta, SAS, meg Royal Marine, SEAL is...És még egyet sem sikerült levadászni?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..